manos_mpoukali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σε ολους..εχω το εξης προβλημα. στον υπολογιστη μου ετρεχα 2 λειτουργικα (win7,win8)..διαλεγα εγω πιο λειτουργικο θα τρεξω οταν ανοιγε το πισι..μεχρι που εκανα φορματ στο παρτισιον με τα 7...πλεον δεν με ρωταει απο που να μπουταρω οταν ανοιγει, φορτωνει κατευθειαν τα 7..επισης απο εκεινη την στιγμη δεν μου αναγνωριζει και ενα disc particion που ειχα φτιαξει (αδειο)... στο disc manage ομως μου τα αναγνωριζει ολα ομως...
Boutsisg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε το εξης για αρχη, Δες οταν bootαρι ο υπολογιστης πατα το αντιστοιχο κουμπι που λεει για boot menu(ισως ειναι το F8, F11) θα σου βγαλει λιστα απο που να bootαρι, διαλεξε το σκληρο που εχεις τα windows 8 να δουμε αν θα ξεκινησουν ετσι, αν ξεκινησει μπες cmd και γραψε sysdm.cpl και πατα οκ. Στη καρτελα που θα ανοίξει πατα για προχωρημενους (Advanced)και κατω που λεει εκκινηση και αποκατασταση(startup and recovery) πατα ρυθμισεις και δες αν ειναι επιλεγμενο το πρωτο κουτακι που λεει Διαρκει προβολης λιστας λειτουργικων συστηματων Εφοσον το partition δεν το αναγωνριζει και ειναι αδειο οπως λες, formare τον μηπωςς και τον δει
manos_mpoukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 σ'ευχαριστω για την βοηθεια σου αλλα εκανα format τελικα...και τελος καλο,ολα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα