Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστεύετε περί αυτού?

Έστω ότι έχεις κάνει και δεύτερη (τρίτη, τέταρτη, όσες θέλετε :ρ) σχέση, η πρώτη ξεπερνιέται-ξεχνιέται? :P

Για να ακούσω γνώμες και από γυναίκες :P

Υ.Γ.Παράκληση.Όσο μπορείτε μην χαλάσετε το θέμα. :ρ

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς και ξεπερνιέται. Μη σου πω και ποιο εύκολα από τις άλλες με την έννοια πως δεν κοιτάς να βρεις και το τέλειο αλλά απλά κάπου να το χώσεις...

• Like 4
Δημοσ.

Αν ήσουν με την Νάνα μούσχουρη και πήγες στην Αντωνία Καλλιμούκου πχ τότε νομίζω ότι ξεχνιέται.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω πιστευα οτι ξεχνιεται (γιατι την ειχα ξεχασει εδω και 13 χρονια) μεχρι που ειδα το facebook account της καθοτι συμμαθητης την ειχε friend , ειδα και τις φωτος της στις οποιες εχει εξελιχθει απο ταλεντο σε Λεοναρντο Μεσσι οπισθιων/ντεκολτε κλπ, και εκτοτε εγινα οπαδος του "δεν ξεχνιεται" :D

• Like 6
Δημοσ.

Τι πιστεύετε περί αυτού?

Έστω ότι έχεις κάνει και δεύτερη (τρίτη, τέταρτη, όσες θέλετε :ρ) σχέση, η πρώτη ξεπερνιέται-ξεχνιέται? :P

Για να ακούσω γνώμες και από γυναίκες :P

Υ.Γ.Παράκληση.Όσο μπορείτε μην χαλάσετε το θέμα. :ρ

Antwni είσαι 18.Η πρώτη σχέση  που θα κάνεις θα ναι μετά τα 27.πριν τα 27 δεν υπάρχει λέξη σχέση.Κατσε ,άραξε παίξε παιχνιδάκια στο pc και όταν έρθουν τα 27 θα είσαι έτοιμος

• Like 1
Δημοσ.

Antwni είσαι 18.Η πρώτη σχέση  που θα κάνεις θα ναι μετά τα 27.πριν τα 27 δεν υπάρχει λέξη σχέση.Κατσε ,άραξε παίξε παιχνιδάκια στο pc και όταν έρθουν τα 27 θα είσαι έτοιμος

LBRllLl.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Άλλο ξεχνιέται και άλλο ξεπερνιέται νομίζω. Καμία πρώην δεν ξεχνιέται. Μέρος της ζωής σου. Σου μένουν μόνο ευχάριστες ή δυσάρεστες (ανάλογα) αναμνήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...