Opaiktis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα δεν ξεχνιέται εκτός αν έχεις αλτσχάιμερ 2
Iris_89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξεχνιέται, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο σοβαρή για να σου μείνει αξέχαστη
pique88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα ξεχνιεται , οπως ξεχνιεται και η πρωτη φορα.Δεν ειναι κακο αλλωστε , δεν ειμαστε σκληροι δισκοι για να τα εχουμε ολα μεσα.Επισης εξελισσομαστε και φυσικα θα ξεχναμε διαφορα γιατι οταν τα βιωναμε ημασταν διαφορετικοι.Και το λεω τωρα που ειμαι στα 25.
Pa0ki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 H ποιά? Εγω πιστευα οτι ξεχνιεται (γιατι την ειχα ξεχασει εδω και 13 χρονια) μεχρι που ειδα το facebook account της καθοτι συμμαθητης την ειχε friend , ειδα και τις φωτος της στις οποιες εχει εξελιχθει απο ταλεντο σε Λεοναρντο Μεσσι οπισθιων/ντεκολτε κλπ, και εκτοτε εγινα οπαδος του "δεν ξεχνιεται" Ο ποιός? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να διευκρινίσουν μερικοί(με πρώτο τον οπ) τι εννοούν όταν λένε ότι ξεχνιέται. Να ξεχνιέται κυριολεκτικά, όχι, εκτός αν πάθεις αμνησία. Στο θέμα της νοσταλγίας τώρα και στο κατά πόσο θα νοιάζεσαι έστω και λίγο μετά από κάποια χρόνια, δεν υπάρχει στάνταρ προφανώς. Αλλά πρέπει να γίνει ο παραπάνω διαχωρισμός άμα θέλουμε να καταλαβαινόμαστε
pique88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα προφανως και δε διαγραφεται σαν γεγονος αλλα προσωπικα μετα απο 8 χρονια θυμαμαι καποια πολυ λιγα και αυτα ασημαντα.Δηλαδη δε θυμαμαι συναισθηματα κλπ , ισα ισα που δε νοσταλγω κιολας γιατι εχω αλλαξει απο τοτε.Η αληθεια επισης ειναι πως και στην πραγματικοτητα που τη συνανταω ενιοτε δε μου κανει εντυπωση.
zeniath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Antwni είσαι 18.Η πρώτη σχέση που θα κάνεις θα ναι μετά τα 27.πριν τα 27 δεν υπάρχει λέξη σχέση.Κατσε ,άραξε παίξε παιχνιδάκια στο pc και όταν έρθουν τα 27 θα είσαι έτοιμος Η πρώτη σχέση είναι μετά τα 60 που θα έχεις μεστώσει και θα ξέρεις τι θες. Ρε θα μας τρελάνεις. Άκου 'κει στα 27 ontopic: Δεν ξεχνέται αλλά μετά από 2-3 χρόνια (όπως όλες) απλά θα είναι μια αχνή μνήμη που θα έχεις ξεχάσει σχεδόν τα πάντα εκτός από 5-6 καλές/κακές στιγμές. Nothing more, nothing less 4
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεπερνιεται.. Νοσταλγεις μερικες στιγμες, ειδικα οταν εισαι με φιλους που σε λενε που θα πανε αυριο με την κοπελα τους, λες και γω το εκανα αυτο τοτε, ειναι γαματο καντο και συ.. Αλλα και να την ξεχασεις εσυ, ερχεται η στιγμη που η τωρινη την τρωει και θελει να μαθει πως ηταν, αν ηταν πιο ομορφη απο αυτην κλπ.. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.. Εγω αδιαφορουσα ειδικα τους πρωτους μηνες για την πρωην(πρωτη σχεση), μια μερα με κανει αιτημα φιλιας μια φιλη της πρωην. Ε φροντιζει καθε τρεις και λιγο να ανεβασει φωτο ή στατους που να εχει και την πρωην μεσα.. Ε θες δεν θες θα δην δεις.. Αλλα δεν παρασυροναι ωστε να κανω κανενα αιτημα φιλια ή να στειλω μυνημα.. 3
qsis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Antwni είσαι 18.Η πρώτη σχέση που θα κάνεις θα ναι μετά τα 27.πριν τα 27 δεν υπάρχει λέξη σχέση.Κατσε ,άραξε παίξε παιχνιδάκια στο pc και όταν έρθουν τα 27 θα είσαι έτοιμος κάνεις λάθος, εκτός αν η σχέση πού έχω από τα 21 δεν ήταν σχέση, αλλά έγινε τα 2 τελευταία χρόνια επί του θέματος, ξεπερνιέται αλλά δεν ξεχνιέται βέβαια
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεπερνιεται ναι,αλλα δεν ξεχνιεται.
Clansman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεπερνιεται ναι,αλλα δεν ξεχνιεται. κοιτα ειναι και αναλογως τη διαρκεια και την ηλικια.
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα ειναι και αναλογως τη διαρκεια και την ηλικια. ναι αλλα γενικα αμα ειναι η πρωτη σου σχεση δινεσαι διαφορετικα απο τις αλλες.Δικιο δεν εχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα