Clansman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αλλα γενικα αμα ειναι η πρωτη σου σχεση δινεσαι διαφορετικα απο τις αλλες.Δικιο δεν εχω? φιλος αν ειναι μια εβδομαδα σχεση,σιγα...ουτε το φασκομηλο δεν εχει βρασει.
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 kai eroto ego edo sta greeklish... EXISXESI? 3
jpsih Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 kai eroto ego edo sta greeklish... EXISXESI? ηδη δυο φορες απο το πρωι.. 4
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 kai eroto ego edo sta greeklish... EXISXESI? ηδη δυο φορες απο το πρωι.. Μία πριν και μία μετά τον καφέ;
Antwni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Guys η λέξη ξεπερνιέται ήταν μέγαλη Λάθος μου. Δεν εννοούσα και να τα ξαναφτιάξεις, όταν ένα ποτήρι ραγίσει δεν ξανακολλάει. Απλά προχτες είδα κάποιες φωτογραφίες (μετά από καιρό) και είδα και περίεργο όνειρο και την σκεφτόμουν...Λέω τι να κάνει τώρα... Η σχέση μας ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έντονη (:ρ) (καβγάδες κτλπ, αλλά τα ξαναβρίσκαμε :ρ...1 χρόνο κράτησε περίπου, ενώ η δεύτερη πιο λίγο) αλλά έχουν περάσει 4-5 χρόνια... Χωρίσαμε απότομα.Με την έννοια ότι δεν ξαναμιλήσαμε μετά...ούτε με την φίλη της... (Με την δεύτερη δεν ήταν έτσι...μιλήσαμε το καλοκαίρι που την είδα... :ρ) Ε και επειδή είμαι συναισθηματικός τύπος () την σκεφτόμουν χτες και αναρωτιέμαι αν με έχει σκεφτεί και αυτή κάποια στιγμή ή αν έχει κάνει format στη μνήμη και με έχει ξεχάσει τελείως.Τις στιγμές που περάσαμε δηλαδή... Αυτό που ήθελα να μάθω, είναι αν η πρώτη σχέση έχει κάποια μαγεία, κάτι το διαφορετικό για σας... Υ.Γ.Σήμερα μου πέρασε και αναρωτιέμαι γιατί άνοιξα αυτό το θέμα Χτες ήμουν κάπως...
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πειραζει ρε Αντωνη,ολα κομπλε.Αλλα ρε φιλε την εχεις δαγκωσει καλα την λαμαρινα!!!!! 1
Antwni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι ρε. Απλά είχα μια απορία χτες. Σήμερα δεν με καίει και τόσο.Μου πέρασε 1
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να φανταστώ ότι ο νηματοθέτης μόλις χώρισε; Λοιπόν, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΧΕΣΗ! Όπως κι όλες οι επόμενες εκτός κι αν είναι κάποιος/α τραγικός/ή γκόμενος/α που αποφάσισε επειδή δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, να κλαίει το "μακαρίτη" ες αεί και να ταλαιπωρεί όλους τους επόμενους (ευτυχώς -για την ανθρωπότητα- δε θα 'ναι πολλοί). Άσε που οι πρώτες σχέσεις είναι πεδία δοκιμών. Μαθαίνεις και τους άλλους και τον εαυτό σου. Όσο για το αν ξεχνιέται. Κοίτα, αν δεν είσαι χρυσόψαρο ή δεν πάσχεις από κάποια νόσο σχετική με το κέντρο μνήμης του εγκεφάλου, ΟΧΙ! ^^^ Γυναικεία άποψη
The_Colonel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Τι πιστεύετε περί αυτού? Έστω ότι έχεις κάνει και δεύτερη (τρίτη, τέταρτη, όσες θέλετε :ρ) σχέση, η πρώτη ξεπερνιέται-ξεχνιέται? Για να ακούσω γνώμες και από γυναίκες Υ.Γ.Παράκληση.Όσο μπορείτε μην χαλάσετε το θέμα. :ρ εξαρτάται.. αυτό που ξέρω εγώ,έχω ακούσει από φίλους, και έχω διαβάσει είναι ότι όλη σου η ζωή και η μετέπειτα σχέσεις σου αλλάζει και στρέφεται γύρο από εκείνη την ***** που σου ***** την ζωή οποτε αν έτυχε αυτή να ήταν στην πρώτη σου σχέση τότε, κακώς, ξεχνα την ανεμελιά καλωσηρθες στον κόσμο της ωριμότητας
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε αν έτυχε αυτή να ήταν στην πρώτη σου σχέση τότε, κακώς, ξεχνα την ανεμελιά καλωσηρθες στον κόσμο της ωριμότητας Μακάρι να μπαίναμε στον κόσμο της ωριμότητας μετά την πρώτη μας σχέση...
The_Colonel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι να μπαίναμε στον κόσμο της ωριμότητας μετά την πρώτη μας σχέση... Όχι μετά την πρώτη μας σχέση πάντα.. το ξεκαθάρισα μετά από μια συγκεκριμένη σχέση... λίγο καιρό μετά το τέλος της συγκεκριμένα EDIT: α και επίσης δεν ξεκαθάρισα ότι αυτό ισχύει μονο για άντρες 4
Galatea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι μετά την πρώτη μας σχέση πάντα.. το ξεκαθάρισα μετά από μια συγκεκριμένη σχέση... λίγο καιρό μετά το τέλος της συγκεκριμένα EDIT: α και επίσης δεν ξεκαθάρισα ότι αυτό ισχύει μονο για άντρες Like για τον απόλυτο Φοίβο Δεληβοριά. Επιμένω όμως ότι μια -έστω συγκεκριμένη- σχέση δεν αρκεί να ωριμάσει ένα άτομο -έστω ένα αρσενικό άτομο. Μη τους παραμυθιάζουμε ότι μετά τη σχεσάρα βγαίνουν ενήλικες. Έχει πολύ δρόμο
headbanger Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Η πρώτη σοβαρή σχέση με τίποτα. Δεν αναφέρομαι σε εφηβικούς έρωτες. Θα είναι πάντα μια γλυκιά ανάμνηση. Μετά από μια 6ετή σχέση όμως ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις. 1
rezoma Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η πρωτη ΣΧΕΣΗ κατα την γνωμη μου δεν ξεχνιεται. Ακομα θυμαμαι τα.........της! Νομιζω καλυτερο κρεβατι δεν εχω κανει με αλλη..............
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η πρωτη ΣΧΕΣΗ κατα την γνωμη μου δεν ξεχνιεται. Ακομα θυμαμαι τα.........της! Νομιζω καλυτερο κρεβατι δεν εχω κανει με αλλη.............. Αλήθεια? Τόσο καλή ήταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα