marianel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το μη εγγεγραμενο δικτυο μ το κανει αυτο μια εβδομαδα τωρα....το ανοιγοκλεινα καο εφτιαχνε και τωρα τπτ!!! Τι να κανω αν παω στον γερμανο θα επιλυθει αμεσως?? Στο samsung s4
fraris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το μη εγγεγραμενο δικτυο μ το κανει αυτο μια εβδομαδα τωρα....το ανοιγοκλεινα καο εφτιαχνε και τωρα τπτ!!! Τι να κανω αν παω στον γερμανο θα επιλυθει αμεσως?? Στο samsung s4 Προφανως και εσυ φιλε μου Cosmote πρεπει να εχεις , οταν ειχα Cosmote συνεχεια το παθαινε το note 2 !
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτα μας κανει η cosmote .... μας κανει ανοικτους σε ολους και σε ολα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από Επισκέπτης
kouklakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μου εχει τυχει και σε μενα με vodafon και μου εκαναν και μου εκαναν επανεκκινηση την γραμμη απο το κεντρο τους για να φτειαξει
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ξερει κανενας εδω αν εχει να κανει με τη συχνοτητα πραγματοποιησης του "TMSI Reallocation Complete"? http://markryan.eu/research/mobile/tmsi-reallocation/ ---- Απο την cosmote με συμβουλεψαν να παω στο Γερμανο και να κανω αναβαθμιση λογισμικου android. Τι να κανω? Ειναι κανενας με WIND και το ιδιο προβλημα εδω?
λάμδα πι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Χαιρετώ για ακόμα μια φορά το φόρουμ. Από σήμερα το μεσημέρι είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy s4. Πριν λίγο παρατήρησα πως ενώ δεν είχε χαθεί το σήμα, στην προσπάθεια μου να κάνω κλήση εμφανιζόταν κάτι σαν error με το μήνυμα " Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο " και η κλήση τερματιζόταν. Φυσικά δε μπορούσα ούτε να δεχτώ κλήση. Με ένα restart το κινητό είναι ok! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να προκάλεσε αυτό το πρόβλημα και αν είναι κάτισοβαρό ; Ευχαριστώ! Καλησπέρα, έχω το galaxy s5 με κάρτα sim Vodafone και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, με τη διαφορά ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το ίντερνετ με δεδομένα κινητου ( mb).Μόνο τηλέφωνα και κλήσεις δεν μπορώ να χρησιμοποιώ διότι δεν είναι εγκεγραμμενο στο δυτικό! είναι φυσιολογικό αυτο;έχει κανείς να προτείνει κατι;
dtryfon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα εχω το ίδιο πρόβλημα galaxy s4 αλλα εχω wind η σιμ δεν κουμπωνει καλα και ειναι μικρη μηπως θελει αλλη σιμ? ειχα ενα αλλα Samsung i core και απλα εβαλα τη σιμ την αναγνωριζει. Σημειωνω οτι ειναι μεταχειρισμενο το τηλ
dapanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα lenovo A536 μετά από αναβάθμιση λογισμικού χάθηκε τ σήμα της κάρτας έχω δοκιμάσει μ cosmote κσι wind ενώ τις διαβάζει δεν μ αφήνει ν κάνω κ ν δεχτώ κλάσεις όπως κ μηνύματα ενώ τ δεδομένα κινητού τ χρησιμοποιεί...
palavas Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα με κάρτα vodafone. Την διαβάζει δείχνει ότι έχει σήμα αλλά όταν πας να κάνεις κλήση βγάζει το ίδιο πράγμα. Η sim δουλεύει κανονικά σε άλλα κινητα και δεν είναι κομμένη.
mitsos130 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω το galaxy s5 με κάρτα sim Vodafone και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, με τη διαφορά ότι μπορώ να χρησιμοποιώ το ίντερνετ με δεδομένα κινητου ( mb).Μόνο τηλέφωνα και κλήσεις δεν μπορώ να χρησιμοποιώ διότι δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο! Εχετε βρεί λύση;
bebis4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ακριβως και εγω το ιδιο και εγω παρατηρω τον τελευταιο μηνα με cosmote καρτοκινητη. εχω το samsung s4 mini και γενικα το σημα ειναι χαλια. να παω λετε να μου αλλαξουν την sim?
AntiCambeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ακριβως και εγω το ιδιο και εγω παρατηρω τον τελευταιο μηνα με cosmote καρτοκινητη. εχω το samsung s4 mini και γενικα το σημα ειναι χαλια. να παω λετε να μου αλλαξουν την sim? Στο S4 mini που έχω είχα sim What's Up πενταετίας κομμένη και την άλλαξα γιατί δεν έπιανε 4G.Στο Edge,3G και στο H+ λειτουργούσε κανονικά όπως και με την καινούρια sim με full σήμα. Αν την έχεις κόψει μπορεί να φταίει αυτό,αλλιώς ίσως έχει πρόβλημα το κινητό.Πιστεύω πως δεν εννοείς το 4G γιατί δεν υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη. Πριν αλλάξεις sim επικοινώνησε με την Cosmote,ίσως το πρόβλημα να οφείλεται στο δίκτυό τους. Το συγκεκριμένο κινητό νομίζω πως έχει καλή κεραία,δεν δικαιολογείται να έχει χάλια σήμα,εκτός αν δεν πιάνει σε συγκεκριμένη περιοχή όπου αυτό θα οφειλόταν σε μη επαρκή κάλυψη της Cosmote
bebis4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 εγω την εχω παρει απο καταστημα κανονικα. τωρα τελευταια παρουσιαζει αυτο το θεμα και το θεμα ειναι οτι καταναλωνει και την μπαταρια του . την προβλημα μπορει να εχει το κινητο?
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Κάνε τα αρχεία σου back up στο PC με το Switch(Το Kies δεν υποστηρίζει το S4 mini),συγχρονισμό τους σελιδοδείκτες και μετά βάλτο σε recovery mode για να κάνεις wipe data,wipe cache+factory reset. Ετσι ίσως φτιάξει το πρόβλημα με το σήμα.Το ότι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα οφείλεται σε κάποια/ες εφαρμογές που «τρέχουν απο πίσω» όπως το FB η το Messenger.Εκτός αν η μπαταρία είναι πολύ παλιά. Αν μετά δεν φτιάξει και το κινητό είναι εντός εγγύησης πήγαινέ το στην αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα