Προς το περιεχόμενο

Νέες διαρροές φωτογραφιών για το Nexus 5 από την FCC


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι φήμες για την κατασκευή του Nexus 5 από την LG ενισχύονται ολοένα και περισ σότερο, καθώς το smartphone φαίνεται να έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε διαφημιστικό video της Google για το Android 4.4 πριν μερικές μέρες, ενώ σήμερα το βλέπουμε και σε φωτογραφίες της FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ).Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, όμως όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες αναμένεται να υπάρξουν βελτιώσεις στη φωτογραφική μηχανή, καθώς και υποστήριξη LTE, δυνατότητα που δεν υποστηριζόταν από το Nexus 4. Εξωτερικά θα υπάρξουν αλλαγές σίγουρα στην πίσω όψη του Nexus 5 σε σύγκριση με αυτή της φωτογραφίας η οποία αναμένουμε να μοιάζει αρκετά με αυτή του video του Android KitKat. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός ότι στις φωτογραφίες δε φαίνεται να υπάρχει το συνηθισμένο ακουστικό στο επάνω μέρος της συσκευής.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το επόμενο smartphone της Google, αναμένουμε όμως σύντομα μια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

 

Link.png Site: arstechnica

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα να βγει με το Kit Kat όμως... Περίμενα να είναι 5 τρια σε ένα: 5 στο όνομα, 5 στο μέγεθος της οθόνης και 5 στην έκδοση Android...

Επεξ/σία από fitifititis
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα χαρακτηριστικά θα είναι snapdragon 800 και full HD οθόνη 5" ή 4.7". Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα κρατήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική (γιατί όχι άλλωστε) και αν θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις 16/32 GB αντί για 8/16 όπως πέρισυ. Α, ναι, και αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...