Προς το περιεχόμενο

Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά εκτυπωτών Concept στην IFA 2013


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καινοτόμο σειρά εκτυπωτών Concept παρουσίασε η Samsung Electronics Co, Ltd, στο πλαίσιο της IFA 2013, η οποία στοχεύει στην παροχή τριών βασικών χαρακτηριστικών στους καταναλωτές: τη φορητότητα, την ευκολία χρήσης και το μοντέρνο σχεδιασμό. Τα χαρακτηριστικά αυτά επιτρέπουν στους πελάτες της Samsung να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με διάφορους τρόπους, προσφέροντας έτσι προστιθέμενη αξία μέσω της αξιοποίησης των νέων εφαρμογών και σχεδιασμού. Ξεφεύγοντας από την κλασική έννοια του σχεδιασμού ενός εκτυπωτή, οι νέοι εκτυπωτές έρχονται σε αντισυμβατικά σχήματα, είναι πολύχρωμοι και φτιαγμένοι από νέα υλικά, προσδίδοντάς ένα νέο και ανάλαφρο στιλ.

Καινοτόμες ιδέες docking για χρήση σε συνδυασμό με κινητό τηλέφωνο

Ο εκτυπωτές ‘Indie’ συνδυάζει άψογα την ψυχαγωγία με την εκτύπωση. Εμπνευσμένος από τα ραδιόφωνα της δεκαετίας του εξήντα, ο Indie ενσωματώνει ένα σταθμό σύνδεσης ο οποίος χρησιμεύει ως ηχείο όταν συνδέεται με ένα smartphone. Αυτό το προϊόν πολλαπλών λειτουργιών έχει επίσης ενσωματωμένα ηχεία στο μπροστινό του μέρος για ανώτερη ποιότητα ήχου. Επίσης, το smartphone μπορεί να φορτιστεί ενώ είναι συνδεδεμένο.

 

Samsung%20new%20Concept%20Printers%204.j

 

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του εκτυπωτή ‘Wave’ είναι εμπνευσμένος από την ανατολική Κίνα. Ο όμορφος σχεδιασμός του, όμως, δεν είναι το μοναδικό του προτέρημα, καθώς με τη σύνδεση ενός smartphone στον εκτυπωτή, ο χρήστης μπορεί άμεσα να εκτυπώσει αρχεία που έχει αποθηκευμένα στο smartphone.

Ο εκτυπωτής ‘Smarty’, το μόνο αναλογικό μοντέλο στη σειρά, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν άμεσα την ποσότητα του toner που απομένει. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν την ποσότητα του toner που έχει απομείνει, ενισχύοντας έτσι την αξία των αναλωσίμων.

Ο εκτυπωτής ‘One & One’ είναι ένας mono laser εκτυπωτής που διαθέτει δύο κασέτες μελάνης επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώσουν δύο χρώματα με την προσθήκη ενός επιπλέον χρώματος - κυανό, φούξια ή κίτρινο – εκτός του μαύρου. Αυτός ο κατεξοχήν ασπρόμαυρος εκτυπωτής μπορεί να υπερηφανεύεται για τον υβριδικό σχεδιασμό του που του επιτρέπει να εκτυπώνει με δύο διαφορετικά χρώματα.

 

Η Samsung παρουσίασε το βραβευμένο, φιλικό προς το περιβάλλον design της

Η Samsung παρουσίασε επίσης στην IFA επιπλέον μοντέλα βραβευμένων εκτυπωτών, όπως τους:

  • Origami’, έναν φιλικό προς το περιβάλλον εκτυπωτή ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο χαρτόνι
  • Mate’, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το design του
  • Clip’, ένα μοντέλο σχεδιασμένο χωρίς βίδες

 

Και τα τρία προϊόντα κέρδισαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία concept το 2013 (International Design Excellent Awards), αποδεικνύοντας την καινοτόμο υπεροχή τους

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...