sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα αμα δεις 6 MargIn εισαι σε forthnet. Σ'αυτο το καθυστερημενο router της forthnet δεν μπορω να βρω αναλυτικες πληροφοριες για την γραμμη μου. Πουλινε εχεις ιδεα που στο καλο μπορω να δω το margin? Ακυρο, το βρηκα....
daidalos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα στην σελιδα της forthnet δειχνει αυτο! 01/09/2013 18:14:23 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ 01/09/2013 18:14:23 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 03/09/2013 19:25:40 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού 04/09/2013 19:31:15 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 13/09/2013 00:00:00 13/09/2013 14:40:34 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 13/09/2013 15:15:39 Το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού προωθήθηκε επιτυχώς ειδωμεν!!!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σ'αυτο το καθυστερημενο router της forthnet δεν μπορω να βρω αναλυτικες πληροφοριες για την γραμμη μου. Πουλινε εχεις ιδεα που στο καλο μπορω να δω το margin? Ακυρο, το βρηκα.... οχι και καθυστερημενο.μια χαρα ρουτερ ειναι και κανει πολλα πραγματακια αλλα δυστυχως απο απο το μενου του αλλα απο cli.για δωρεαν τα αξιζει τα λεφτα του και ειναι και πολυ stable σε χαλια γραμμες. βασικα στην σελιδα της forthnet δειχνει αυτο! 13/09/2013 14:40:34 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 13/09/2013 15:15:39 Το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού προωθήθηκε επιτυχώς ειδωμεν!!! οταν πας σπιτι θα δεις
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 οχι και καθυστερημενο.μια χαρα ρουτερ ειναι και κανει πολλα πραγματακια αλλα δυστυχως απο απο το μενου του αλλα απο cli.για δωρεαν τα αξιζει τα λεφτα του και ειναι και πολυ stable σε χαλια γραμμες. To menu του με δυσκολεψε οσο χαζο και να ακουγεται, δεν μπορουσα να βρω που στο καλο θα βαλω τα user και pass γιατι αυτο το "Details" αργησα να το βρω μιας και υπεθεσα οτι θα το ειχε σε καποιο drop down menu. Και το κλασικο που λενε για το wifi του που δεν εχει μεγαλη εμβελεια σε σχεση με αλλα. Οχι οτι ειδα μεγαλη διαφορα, αλλα υπαρχει.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 To menu του με δυσκολεψε οσο χαζο και να ακουγεται, δεν μπορουσα να βρω που στο καλο θα βαλω τα user και pass γιατι αυτο το "Details" αργησα να το βρω μιας και υπεθεσα οτι θα το ειχε σε καποιο drop down menu. Και το κλασικο που λενε για το wifi του που δεν εχει μεγαλη εμβελεια σε σχεση με αλλα. Οχι οτι ειδα μεγαλη διαφορα, αλλα υπαρχει. ναι και το μενου ειναι λιγο παραξενο.το 5130 λογω εσωτερικης κεραιας λενε οτι χανει με σχεση τα v7 v8.εγω ενα 784 εχω και εδινα 2 οροφους κατω.σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα ρουτερ στο ασυρματο αλλα για δωρεαν δεν το συζητω. 1
daidalos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 To menu του με δυσκολεψε οσο χαζο και να ακουγεται, δεν μπορουσα να βρω που στο καλο θα βαλω τα user και pass γιατι αυτο το "Details" αργησα να το βρω μιας και υπεθεσα οτι θα το ειχε σε καποιο drop down menu. Και το κλασικο που λενε για το wifi του που δεν εχει μεγαλη εμβελεια σε σχεση με αλλα. Οχι οτι ειδα μεγαλη διαφορα, αλλα υπαρχει. ναι και το μενου ειναι λιγο παραξενο.το 5130 λογω εσωτερικης κεραιας λενε οτι χανει με σχεση τα v7 v8.εγω ενα 784 εχω και εδινα 2 οροφους κατω.σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα ρουτερ στο ασυρματο αλλα για δωρεαν δεν το συζητω.Εγω παντως αφησα του οτε και αλλαξα μονο τα του συνδρομητη!
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Χτες δεν μας ειπες ποτε μπηκε και ανησυχησαμε. Σηριαλ το καναμε για το ποτε θα ενεργοποιηθει αλλα το end of story το ξεχασες....Καλως.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως αφησα του οτε και αλλαξα μονο τα του συνδρομητη! αν εχεις βολευτει καποιο αλλο ρουτερ ειτε δικο σου ειτε του προηγουμενου παροχου δεν υπαρχει λογος να βαλεις το νεο.το μονο που πρεπει να βαλεις ειναι αλλωστε Username/password.απλα οταν βαζεις του παροχου πολλες φορες δεν χρειαζεται να περασεις ουτε αυτα.τα τραβαει μονο με tr069 αν θυμαμαι καλα.αλλα σιγα τον κοπο να βαλεις ενα Username/password Χτες δεν μας ειπες ποτε μπηκε και ανησυχησαμε. Σηριαλ το καναμε για το ποτε θα ενεργοποιηθει αλλα το end of story το ξεχασες.... Καλως. πολλες φορες σε αρκετα τοπικς δεν μαθαινουμε το end of story δυστυχως.
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξερω και πολλες φορες δεν λενε εστω ενα ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξερω και πολλες φορες δεν λενε εστω ενα ευχαριστω... δεν πειραζει.κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο και ας μην ακουσεις ποτε τιποτα. 2
daidalos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το ξερω και πολλες φορες δεν λενε εστω ενα ευχαριστω... δεν πειραζει.κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο και ας μην ακουσεις ποτε τιποτα.Χαλαρωστε ρε πεσατε να με φατε...!σημερα το πρωι εβαλα τους κωδικους το πρωι ελαβα και το σμσ εχτες γυρισα αργα για να ασχοληθω ειχα αλλο θεμα ποιο σοβαρο! Αλλα οπως αποδειχτηκε η φορθνετ αυτο που ειπε το εκανε!!βεβαια εχει κλειδωσει το ρουτερ στα 12mbit αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα δεν λεγαμε συγκεκριμενα για σενα, αλλα με αφορμη το thread.Αλλωστε εγω πιο πολυ πλακα εκανα που ειπα οτι δεν μας ενημερωσες.
daidalos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Βασικα δεν λεγαμε συγκεκριμενα για σενα, αλλα με αφορμη το thread.<br> Αλλωστε εγω πιο πολυ πλακα εκανα που ειπα οτι δεν μας ενημερωσες.</p> Δεν τρεχει τιποτα!ευχαριστω ολους οσους απαντησανε στο παρων νημα!
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χαλαρωστε ρε πεσατε να με φατε...!σημερα το πρωι εβαλα τους κωδικους το πρωι ελαβα και το σμσ εχτες γυρισα αργα για να ασχοληθω ειχα αλλο θεμα ποιο σοβαρο! Αλλα οπως αποδειχτηκε η φορθνετ αυτο που ειπε το εκανε!!βεβαια εχει κλειδωσει το ρουτερ στα 12mbit αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! δεν το λεγαμε για σενα αλλα γενικοτερα.κατα τα αλλα γραψε μας τα χαρακτηριστικα να δουμε.επισης αν εισαι σε alcatel dslam αλλα με το 5130 δεν μπορεις να το δεις τοτε ισως να μπορεις να παιξεις παραπανω σε ταχυτητα.γιατι πριν ποσο ειχες?γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.
daidalos1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 πως μπορω να το δω με το Huawei Echolife HG520 αυτο ειχα πριν με οτε! τωρα βεβαια ψηνομαι να βαλω επιτελους και το draytec που εχω ,αλλα δεν γραφει μοντελο πανω να σας πω ποιο ειναι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα