Προς το περιεχόμενο

Forthnet "Δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμή"


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι φοιτητής και πέρασα στα Ιωάννινα το σπίτι μου βρίσκεται στην περιόχη Κάτω Νεοχωρόπουλο κοντα στο σουπερ μαρκετ Proton Τατσιώνης! Πήγα λοιπόν και έκανα αίτηση για ιντερνετ στην Forthnet μιας και στην περιοχη μου ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι τρια χρονια τωρα. Με καλουν μετα απο κανα τριημερο λοιπον και μου λενε οτι δεν υπαρχει ελευθερη γραμμη και οτι πρεπει να περιμενω μεχρι και δυο μηνες να διακοψει καποιος αλλιως ακυρωνεται η αιτηση! Ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες ?Τι μπορω να κανω απο πλευρας μου ? Να παω μηπως και τους πιεσω ? Καμια εναλλακτικη με usb και λοιπα για να εχω ιντερνετ μεχρι τοτε υπαρχει? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσυ κανεις την αιτηση στην forthnet και η forthnet στον οτε.αν δεν υπαρχει ελευθερο ζευγαρι απο την πλευρα του οτε τοτε σιγουρα δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα εχεις νετ.μπορει μια βδομαδα μετα μπορει ενα μηνα μετα μπορει μπορει μπορει.αν μιλαμε παντα για γραμμη για χαλκο.εκει το μονο που κανεις ειναι να ζητησεις απο τον οτε γραμμη μηπως αυτος σου δωσει και μετα την γυρνας στον παροχο που θες.αν τωρα σου ειπαν οτι δεν εχει ελευθερο οριο η forthnet εκει παμε αλλου.αν και δυσκολο γιατι γινονται επαυξησεις συνηθως απλα το λεω μηπως σου ειπαν αυτο.εκτος αν ειναι ζευκτικο οποτε παλι θεμα οτε.



usb 3g μετα η 4g για να μπαινεις η αν ειναι κανα ελευθερο δικτυο εκει κοντα σου η κανας γειτονας να σου δωσει κανα κωδικο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...