Annette Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σε ολους σας! ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να ενημερωθω πανω σε ενα θεμα. Φετος περασα σε πανεπιστημιο (φιλολογια) και μου ειπανε οτι αναμεσα σ'ολα τα χαρτια που πρεπει να εχω για την εγγραφη,χρειαζεται επισης να κανω εξετασεις αιματος και να βγαλω ακτινογραφια(δεν ξερω γιατι βεβαια και που θα χρειαστουν )...Αλλοι μου λενε οτι πρεπει, αλλοι οτι το ακουνε πρωτοι φορα. Μηπως γνωριζετε τι ισχυει και αν οσοι απο σας σπουδαζουν, πραγματι κανατε τις παραπανω εξετασεις;; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δε χρειάζεται. Αυτό ίσχυε παλιά.Τώρα δεν κάνουν εξετάσεις (κακώς βέβαια) 1
Annette Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 A ναι;;;; δεν ξερω μπορει να με θεωρησεις παραξενη αλλα εγω τις ακτινογραφιες και γενικα γιατρους οπως παθολογους,γυναικολογους και ετσι,που εξεταζουν το σωμα του αλλου με αγχωνει απιστευτα,δεν το θελω καθολου!Αλλα γιατι θα 'πρεπε;αληθεια που θα χρησιμευε;;
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ακτινογραφία θώρακος ζητούσανε σίγουρα παλιά. Δεν ήξερα πως τις καταργήσανε. 1
Razor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σε ολους σας! ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να ενημερωθω πανω σε ενα θεμα. Φετος περασα σε πανεπιστημιο (φιλολογια) και μου ειπανε οτι αναμεσα σ'ολα τα χαρτια που πρεπει να εχω για την εγγραφη,χρειαζεται επισης να κανω εξετασεις αιματος και να βγαλω ακτινογραφια(δεν ξερω γιατι βεβαια και που θα χρειαστουν )...Αλλοι μου λενε οτι πρεπει, αλλοι οτι το ακουνε πρωτοι φορα. Μηπως γνωριζετε τι ισχυει και αν οσοι απο σας σπουδαζουν, πραγματι κανατε τις παραπανω εξετασεις;; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! Ισχύει αυτό που λέει ο Αντώνης. Αλλά ούτως ή άλλως όταν μπήκα π.χ. ,και που χρειάζονταν? Πάλι τσάμπα ακτινοβολία έφαγα αφού δεν τις ζήτησε τελικά κανείς. Το χαρτί από δερματολόγο ούτε αυτό. Μόνο του παθολόγου δεν πέταξα γιατί το χρειάστηκα για την ομάδα ποδοσφαίρου και το γυμναστήριο πιο μετά . Μη βγάλεις τίποτα και είσαι οκ btw καλό ξεκίνημα στη φοιτητική ζωή 1
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα γιατι θα 'πρεπε;αληθεια που θα χρησιμευε;; Οι αιματολογικές συνήθως είναι για ηπατίτιδα. Η ακτινογραφία για φυματίωση. 1
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 A ναι;;;; δεν ξερω μπορει να με θεωρησεις παραξενη αλλα εγω τις ακτινογραφιες και γενικα γιατρους οπως παθολογους,γυναικολογους και ετσι,που εξεταζουν το σωμα του αλλου με αγχωνει απιστευτα,δεν το θελω καθολου!Αλλα γιατι θα 'πρεπε;αληθεια που θα χρησιμευε;; συνηθως αυτα τα ζηταγαν και τα ζητανε στα αγορια οταν πανε στρατο με σκοπο να ξερουν πως μπηκες και πως βγηκες.τωρα στο πανεπιστημιο μαλλον δε παιζει ρολο.κατα ταλλα αν και off topic προσπαθησε να μην αγχωνεσαι με τους γιατρους.κανουν την δουλεια τους ασχετα που ειναι λιγο παραξενο να εξεταζουν το σωμα σου οπως λες.ο καθε γιατρος εχει λογο που θα το ζητησει.για αυτους αλλωστε ειναι μια δουλεια.και το κακο ειναι οτι πολλα ατομα αγχωνονται στην ιδεα με αποτελεσμα να αποφευγουν τους γιατρους να μην κανουν τα διαφορα check up και στο τελος να παθαινουν κατι και να ειναι αργα διοτι δεν εγινε διαγνωση πιο πριν . 1
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 A ναι;;;; δεν ξερω μπορει να με θεωρησεις παραξενη αλλα εγω τις ακτινογραφιες και γενικα γιατρους οπως παθολογους,γυναικολογους και ετσι,που εξεταζουν το σωμα του αλλου με αγχωνει απιστευτα,δεν το θελω καθολου!Αλλα γιατι θα 'πρεπε;αληθεια που θα χρησιμευε;; Έτυχε σοβαρό περιστατικό στην σχολή. Το παιδί είχε ....(εμ δεν θυμάμαι πώς λέγεται...αυτό που σε πιάνουν σπασμοί...είχε πέσει κάτω και έβγαζε αφρούς από το στόμα) (Είναι μια αρρώστια αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε παίζει να το θυμηθώ.) Φαντάζομαι ότι εκεί πρέπει να είναι ενημερωμένοι οι καθηγητές.
Annette Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ισχύει αυτό που λέει ο Αντώνης. Αλλά ούτως ή άλλως όταν μπήκα π.χ. ,και που χρειάζονταν? Πάλι τσάμπα ακτινοβολία έφαγα αφού δεν τις ζήτησε τελικά κανείς. Το χαρτί από δερματολόγο ούτε αυτό. Μόνο του παθολόγου δεν πέταξα γιατί το χρειάστηκα για την ομάδα ποδοσφαίρου και το γυμναστήριο πιο μετά . Μη βγάλεις τίποτα και είσαι οκ Αχχχ τι καλα!!!!! και με ειχε πιασει μεγαλη στεναχωρια !!!! ευχαριστωωω!!!!
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ακτινογραφία θώρακος ζητούσανε σίγουρα παλιά. Δεν ήξερα πως τις καταργήσανε. Yeap. 1
Annette Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έτυχε σοβαρό περιστατικό στην σχολή. Το παιδί είχε ....(εμ δεν θυμάμαι πώς λέγεται...αυτό που σε πιάνουν σπασμοί...είχε πέσει κάτω και έβγαζε αφρούς από το στόμα) (Είναι μια αρρώστια αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε παίζει να το θυμηθώ.) Φαντάζομαι ότι εκεί πρέπει να είναι ενημερωμένοι οι καθηγητές. ααα επιληψια εννοεις εε;; 1
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έτυχε σοβαρό περιστατικό στην σχολή. Το παιδί είχε ....(εμ δεν θυμάμαι πώς λέγεται...αυτό που σε πιάνουν σπασμοί...είχε πέσει κάτω και έβγαζε αφρούς από το στόμα) (Είναι μια αρρώστια αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε παίζει να το θυμηθώ.) Φαντάζομαι ότι εκεί πρέπει να είναι ενημερωμένοι οι καθηγητές. επιληψια εννοεις.το κακο δεν ειναι οτι δεν ειναι μονο ενημερωμενοι οι καθηγητες αλλα δεν υπαρχουν φαρμακεια καν.οπως και aed εχω δει σε ελαχιστα σημεια και απορω ποσοι ξερουν να τα χρησιμοποιουν.
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως δεν τις παίρναν καν οπότε πιστεύω πως ακόμα & να τους έλεγες πως δεν έχεις τις εξετάσεις αμφιβάλω αν θα ενοχληθούν. Όχι πως είναι κακό να τσεκάρουμε την υγεία μας. Ίσα ίσα! btw Συγχαρητήρια. 2
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Επιληψία guys!Το βρήκατε. Συγχαρητήρια στην ts Μην ψαρώνεις καθόλου ααα επιληψια εννοεις εε;; Yeap.Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή μου.Τρομοκρατήθηκα να πω την αλήθεια... 1
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 (Είναι μια αρρώστια αλλά έτσι όπως είμαι τώρα δε παίζει να το θυμηθώ.) Do I smell alcohol in your breath?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα