Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνηθως αυτα τα ζηταγαν και τα ζητανε στα αγορια οταν πανε στρατο με σκοπο να ξερουν πως μπηκες και πως βγηκες.τωρα στο πανεπιστημιο μαλλον δε παιζει ρολο.κατα ταλλα αν και off topic προσπαθησε να μην αγχωνεσαι με τους γιατρους.κανουν την δουλεια τους ασχετα που ειναι λιγο παραξενο να εξεταζουν το σωμα σου οπως λες.ο καθε γιατρος εχει λογο που θα το ζητησει.για αυτους αλλωστε ειναι μια δουλεια.και το κακο ειναι οτι πολλα ατομα αγχωνονται στην ιδεα με αποτελεσμα να αποφευγουν τους γιατρους να μην κανουν τα διαφορα check up και στο τελος να παθαινουν κατι και να ειναι αργα διοτι δεν εγινε διαγνωση πιο πριν .

Αχ μακαρι να μπορουσα να το δω ετσι, τοσο απλα...Απλα αυτο που σε κοιτανε χωρις ρουχα...πωπω!!!! με πιανει κατι απιστευτο και απαξ καποιος μου πει ΠΡΕΠΕΙ να πας στον ταδε γιατρο,κλαιω για.............μεεεερες!!!!!!και στο λυκειο που ζητουσανε εξετασεις για το μαθημα της γυμναστικης..παναγια μου!!!! Ουτε θελω να το σκεφτομαι....

Δημοσ.

Αχ μακαρι να μπορουσα να το δω ετσι, τοσο απλα...Απλα αυτο που σε κοιτανε χωρις ρουχα...πωπω!!!! με πιανει κατι απιστευτο και απαξ καποιος μου πει ΠΡΕΠΕΙ να πας στον ταδε γιατρο,κλαιω για.............μεεεερες!!!!!!και στο λυκειο που ζητουσανε εξετασεις για το μαθημα της γυμναστικης..παναγια μου!!!! Ουτε θελω να το σκεφτομαι....

σιγουρα δεν ειναι κατι ευκολο να σε περιεργαζονται αλλα σκεψου οτι γινεται για καποιο σκοπο.ειδικα τωρα σε μεγαλυτερες ηλικιες που καποια τεστ πρεπει να γινονται.σκεψου οτι ο γιατρος κανει αυτο το πραγμα 20 χρονια 30 χρονια οποτε εσυ απλα στο μυαλο σου το σκεφτεσαι διαφορετικα.επισης σε τετοιες εξετασεις μπορεις να πας και σε γυναικα γιατρο για να εισαι πιο ανετα.και οπως ειπαμε με το να αποφευγεις να κανεις καποιες εξετασεις επειδη δεν θες να σε κοιταει ο αλλος απλα μπορει να δημιουργησεις προβληματα στην υγεια σου η να μην διαγνωσεις εγκαιρα κατι οποτε εκει πλεον δεν ειναι αστειο και πρεπει αυτα μας τα κολληματα να τα βγαλουμε στην ακρη οσο μεγαλωνουμε.σιγουρα δεν ειναι απλο αλλα σιγουρα πρεπει να μην αγχωνεσαι και ουτε να κλαις για μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Στην πάτρα δεν είσαι Πάνο? :P

Anette γιατί τόσο ντροπαλή?Το σώμα σου είναι.

Οι γιατροί εξετάζουν ένα σωρό ασθενής.Δε καταλαβαίνω γιατί κολλάς.

Τέσπα...δεν είμαι ειδικός...

Δημοσ.

Annette ρίξε μια ματιά εδώ να ενημερωθείς.

Γενικά όμως μη μασάς, δεν είναι τπτ οι βασικές ιατρικές εξετάσεις & θα πρέπει να μάθεις να κάνεις τις απαραίτητες που & που για το δικό σου καλό.

btw δε σε κοιτά κανείς γυμνή, εκτός ίσως από το γυναικολόγο σου. Ακόμα & για ακτινογραφία θώρακος που πήγα να βγάλω για το απολυτήριο στρατού δε με αφήσαν να βγάλω καν τη φανέλα.

Γενικά μη σε τρομάζει το όλο θέμα.

Αντώνη μόνο Τζόνι ρεντ να μην είναι...

Δημοσ.

offtopic: πώς και ήρθες εδώ να ρωτήσεις και δεν πήγες π.χ. σε κάτι τέτοιο ?Καλά έκανες δηλαδή, απλά από περιέργεια :P

Πλάκα-πλάκα τώρα που το σκέφτομαι ούτε εγώ θυμάμαι πως ήρθα εδώ (και πάει μόλις ένας χρόνος <_<  )

Δημοσ.

Στην πάτρα δεν είσαι Πάνο? :P

Anette γιατί τόσο ντροπαλή?Το σώμα σου είναι.

Οι γιατροί εξετάζουν ένα σωρό ασθενής.Δε καταλαβαίνω γιατί κολλάς.

Τέσπα...δεν είμαι ειδικός...

Ναι ρε, where else;

Disclaimer: I am NOT Patrinos!

Εντάξει ο καθένας έχει την ιδιοσυγκρασία του, μη γίνεσαι αδιακριτούλης  :P

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σε ολους σας! B) ειμαι καινουργια εδω και θα ηθελα να ενημερωθω πανω σε ενα θεμα.

Φετος περασα σε πανεπιστημιο (φιλολογια) και μου ειπανε οτι αναμεσα σ'ολα τα χαρτια που πρεπει να εχω για την εγγραφη,χρειαζεται επισης να κανω εξετασεις αιματος και να βγαλω ακτινογραφια(δεν ξερω γιατι βεβαια και που θα χρειαστουν :confused: )...Αλλοι μου λενε οτι πρεπει, αλλοι οτι το ακουνε πρωτοι φορα.

Μηπως γνωριζετε τι ισχυει και αν οσοι απο σας σπουδαζουν, πραγματι κανατε τις παραπανω εξετασεις;;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! B)

Δεν τη πήγα ποτέ, δε μου τη ζήτησε κανείς ποτέ (μιλάω για πριν 11 χρόνια )

Θεωρητικά πρέπει να τους πας πάντα αυτό ίσχυε και λογικά θα ισχυει

Δημοσ.

εγω οταν ειχα μπει στη σχολη παλια ειχα παει μονο ακτινογραφια θωρακος.δεν ξερω τι παιζει τωρα.αφου σου τα ζητησαν απο το τμημα μαλλον θα ειναι απαραιτητα δεν στο παν για πλακα.

ενταξει για μια ακτινογραφια θωρακα και αιματαλογικες δεν θα σε ξεβρακωσουν κιολας.

Δημοσ.

Δεν τη πήγα ποτέ, δε μου τη ζήτησε κανείς ποτέ (μιλάω για πριν 11 χρόνια )

Θεωρητικά πρέπει να τους πας πάντα αυτό ίσχυε και λογικά θα ισχυει

Δεν ισχύει αυτό τώρα.

Της κοπέλας της το είπαν άλλοι λογικά και όχι από το πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Εξετάσεις αίματος: Θα σου πάρουν με μια σύριγγα λίγο αίμα. Δεν χρειάζεται να γδυθείς. Εκτός και αν σε ενοχλεί να βλέπουν το χέρι σου γυμνό  :-D

Ακτινογραφία: Το σουτιέν έχει μεταλλικά μέρη και δεν πρέπει να το φοράς. Αν φοράς απλά ένα μπλουζάκι από πάνω μάλλον δεν θα υπάρχει πρόβλημα και δεν θα χρειαστεί γδύσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...