Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένωσα 6 βίντεο poy που είχα τραβήξει με το galaxy s4 στο After Effects και έκανα render σε μορφή Quick Time. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στο αποτέλεσμα ο ήχος είχε μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την εικόνα. Τι φταίει? Πώς μπορεί να διορθωθεί??

Δημοσ.

Βάλτο στο avidemux2, τσεκάρισε το shift στο audio και βάλε την καθυστέρηση σε miliseconds (1000ms=1sec).

Βάλε στο output την ίδια μορφη με το βίντεο που έχεις και σώσε.

Τι μορφή σώζει το samsung; Μπορείς να κάνεις απλή ένωση των κομματιών με το ίδιο το demux (ρίχνοντας τα με την σειρά στο πρόγραμμα) και να σώσεις χωρίς επανακωδικοποίηση στην ίδια μορφή ή αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις σε ότι κωδικοποίηση θέλεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δωρεάν είναι φίλε, κατέβασε το από το site (http://fixounet.free.fr/avidemux/).

.

μα αυτό που μου λες δεν βάζει εφέ κλπ. εγώ θέλω και εφέ μετάβασης που έχει το after effects. Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις render του after effects να κάνει export στην ίδια ποιότητα που είναι τα βίντεο και χωρίς να πιάνουν μεγαλύτερο χώρο από όσο είναι το πρωτότυπο?

Δημοσ.

μα αυτό που μου λες δεν βάζει εφέ κλπ. εγώ θέλω και εφέ μετάβασης που έχει το after effects.

Το avidemux στο πρότεινα για να διορθώσεις την καθυστέρηση του ήχου στο τελικό αρχείο. Φυσικά και δεν είναι video editor ή effector σαν το premiere και το after effects.

Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις render του after effects να κάνει export στην ίδια ποιότητα που είναι τα βίντεο και χωρίς να πιάνουν μεγαλύτερο χώρο από όσο είναι το πρωτότυπο?

Το ae κάνει αναγκαστικά render το τελικό project οπότε εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις σε τι μορφή και ποιότητα θα το βγάλεις. Επίσης επειδή μπορεί να δουλέψει με πολλά και διαφορετικά αρχεία δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφασίσει μόνο του την βέλτιστη μορφή και ποιότητα.

Το render σου θα πρέπει να είναι ανάλογο με τα source files και σε τι συσκευή και ανάλυση θα γίνει η αναπαραγωγή. Αν όλα τα αρχεία σου είναι στην ίδια ανάλυση και μορφή βάλε αυτές τις ρυθμίσεις στο output module.

Αν πάντως το μόνο που θέλεις είναι να βάλεις τα βίντεο το ένα πίσω από το άλλο και απλά να βάλεις κάποια transitions στις αλλαγές καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα βίντεο μοντάζ (premiere, pinnacle, sony vegas, corel video studio κτλ).

Δημοσ.

μα αυτό που μου λες δεν βάζει εφέ κλπ. εγώ θέλω και εφέ μετάβασης που έχει το after effects.

Το avidemux στο πρότεινα για να διορθώσεις την καθυστέρηση του ήχου στο τελικό αρχείο. Φυσικά και δεν είναι video editor ή effector σαν το premiere και το after effects.

Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις render του after effects να κάνει export στην ίδια ποιότητα που είναι τα βίντεο και χωρίς να πιάνουν μεγαλύτερο χώρο από όσο είναι το πρωτότυπο?

Το ae κάνει αναγκαστικά render το τελικό project οπότε εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις σε τι μορφή και ποιότητα θα το βγάλεις. Επίσης επειδή μπορεί να δουλέψει με πολλά και διαφορετικά αρχεία δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφασίσει μόνο του την βέλτιστη μορφή και ποιότητα.

Το render σου θα πρέπει να είναι ανάλογο με τα source files και σε τι συσκευή και ανάλυση θα γίνει η αναπαραγωγή. Αν όλα τα αρχεία σου είναι στην ίδια ανάλυση και μορφή βάλε αυτές τις ρυθμίσεις στο output module.

Αν πάντως το μόνο που θέλεις είναι να βάλεις τα βίντεο το ένα πίσω από το άλλο και απλά να βάλεις κάποια transitions στις αλλαγές καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα βίντεο μοντάζ (premiere, pinnacle, sony vegas, corel video studio κτλ).

1. Τα αρχια μου είναι σε μορφή AVCHD. τέτοια μορφή δεν έχει το after effects άρα ποια να επιλέξω?2. Το ξέρω ότι για την απλή ένωση των βίντεο (που αυτό κάνω σιχνότερα) είναι καλήτερα άλλα προγράμματα αλλά δεν εχω άλλο χώρο δτον δίσκο οπότε προτίμησα το AE που τα κάνεξ όλα. Είχα παλιά το windows live movie maker που με είχε βολέψει πολύ και ήταν ελαφρύ αλλά έκανα format και τώρα όσες φορές έχω προσπαθήσει να το εγκαταστήσω μου βγάζει κάτι errors που κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να εξιγήσει που οφείλονται...3. Σε κάποια βίντεο .mp4 που έχω παρλολο που βάζω τα outputs ακριβώς ίδια ενώ το αρχικό αρχείο είναι γύρο στα 300mb μετά το AE μου βγάζει κάτι αρχεια 20GB!!
Δημοσ.

1. Το AVCHD δεν είναι ακριβώς φορμάτ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν codec τον h264 και σαν output format το mp4.

2.Το avidemux δεν πιάνει πολύ χώρο στον δίσκο, ούτε 50ΜΒ, δεν είναι άξια συζήτησης τέτοια μεγέθη. Τι λειτουργικό έχεις και δεν μπορείς να βάλεις το wmm; Στα xp περιλαμβάνεται και από τα vista και πάνω μπαίνει μέσω windows live.(http://download.cnet.com/Windows-Live-Movie-Maker/3000-13631_4-10965753.html?tag=mncol;6). Κατεβάζεις τον installer και επιλέγεις τι θέλεις.

3. Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Αν επιλέξεις πολύ υψηλό bitrate ή ασυμπίεστο (uncompressed) video codec τότε είναι φυσικό να σου βγουν τέτοια αρχεία.

Δημοσ.

1. Το AVCHD δεν είναι ακριβώς φορμάτ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν codec τον h264 και σαν output format το mp4.

2.Το avidemux δεν πιάνει πολύ χώρο στον δίσκο, ούτε 50ΜΒ, δεν είναι άξια συζήτησης τέτοια μεγέθη. Τι λειτουργικό έχεις και δεν μπορείς να βάλεις το wmm; Στα xp περιλαμβάνεται και από τα vista και πάνω μπαίνει μέσω windows live.(http://download.cnet.com/Windows-Live-Movie-Maker/3000-13631_4-10965753.html?tag=mncol;6). Κατεβάζεις τον installer και επιλέγεις τι θέλεις.

3. Δεν είναι μόνο η ανάλυση. Αν επιλέξεις πολύ υψηλό bitrate ή ασυμπίεστο (uncompressed) video codec τότε είναι φυσικό να σου βγουν τέτοια αρχεία.

1. Όσες φορές έχω βάλει h264 η τελική ποιότητα είναι λίγο χειρότερη από την κανονική ενώ εγώ θέλω να μην χάνει καθόλου ποιότητα.

2. Το avidemux είναι καλό μόνο για την ένωση βίντεο. εγώ τώρα ρωτάω γενικά πώς μπορώ να κάνω το καλύτερο δυνατό export στο AE και για όταν βάζω εφέ κλπ σε βίντεο κλπ. Windows 8 έχω, και ναι κατεβάζω τον windows live installer όμως κατά τη διάρκεια της λήψης/εγκατάστασης του moviemaker μου βγάζει error. Είχα ρωτήσει σε διάφορα forums μεταξύ άλλον και εδώ και στα support της microsoft αλλά δεν ήξεραν και ως μόνη λύση έλεγαν να κάνω format αλλά σιγά μην κάθομαι να κάνω format για αυτόν τον λόγο..

3. Επιλέγω τα ίδια kbps με το αρχικό βίντεο. Αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Δημοσ.

1. Ίδια ποιότητα δεν πρόκειται να πάρεις σε καμία περίπτωση. Αν έχει επιλογή το ΑΕ για dual pass encoding τσέκαρε το.

2. Άντε να βγάλεις άκρη με την ms και τους live installers της. Γενικά, πάντα είχε ένα θέμα με την εγκατάσταση του live messenger..

3. Περίεργο. Θα καταλάβαινα μια αύξηση της τάξης του 10-20% στο μέγεθος αλλά αύξηση από τα 300ΜΒ στα 20GB (7000% αύξηση) μόνο ασυμπίεστο βίντεο μπορεί να δώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...