spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως ειναι καλύτερα να μεταφερθεί αλλού το υπόλοιπο θέμα να τα λέμε εμείς οι webminarητες. 1
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι σχεδόν στην μέση και έχω σπαστεί με αυτό το μάυρο συνέχεια που κρύβει μέρος της οθόνης, εσείς τον καταλαβαίνεται καλά τι λέει?
runner69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι σχεδόν στην μέση και έχω σπαστεί με αυτό το μάυρο συνέχεια που κρύβει μέρος της οθόνης, εσείς τον καταλαβαίνεται καλά τι λέει? Πολυ χαλια ποιοτητα ηχου.
Caiden Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω το παλευω, δεν τα πιανω ολα. Το ειδα χθες live μια φορα, θα το ξαναδω σιγουρα να τα εμπεδωσω
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Η προφορά του είναι άθλια μασάει και λέξεις, αλλά ίσως επειδή δεν είναι καλή η ποιότητα ήχου για αυτό δυσκολευόμαστε. 2
c_access Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδα, Αυστραλος ειναι ο καθηγητης, Αυστραλεζικη προφορα θα εχει. Εξαλλου αν δεν πιασετε κατι, ή δεν καταλαβεται, ο ανθρωπος εδωσε και email στην αρχη του βιντεο. Στειλτε και ρωτηστε.
Doc_Chaos_81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή έχω γραφεί κι εγώ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν έχω καταλάβει καλά? 1) Θα υπάρχουν κάποια κείμενα για διάβασμα, κάποια βίντεο να δούμε και κάποιες παρουσιάσεις? 2) Το παραπάνω θα γίνεται μια φορά τη βδομάδα για 5 εβδομάδες? 3) Στο τέλος θα έχει μια εξέταση σε μορφή άσκησης? 4) Μπορεί κάποιος να τα δει στο τέλος των 5 εβδομάδων και να κάνει την άσκηση? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 1) Θα υπάρχουν κάποια κείμενα για διάβασμα, κάποια βίντεο να δούμε και κάποιες παρουσιάσεις?Υπαρχει ηδη συμπληρωματικο υλικο/references κατω απο το καθε μαθημα (ανα βδομαδα) 2) Το παραπάνω θα γίνεται μια φορά τη βδομάδα για 5 εβδομάδες?Ναι 3) Στο τέλος θα έχει μια εξέταση σε μορφή άσκησης?Κατι τετοιο υποθετω 4) Μπορεί κάποιος να τα δει στο τέλος των 5 εβδομάδων και να κάνει την άσκηση?Ναι
spirosd2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είδα το πρώτο βίντεο ενδιαφέρον πραγματάκια ευτυχώς τα ήξερα εκτός τα της cisco, πως μπορούμε εμείς να δουλέψουμε το os κάπου όπως αυτός?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Είδα το πρώτο βίντεο ενδιαφέρον πραγματάκια ευτυχώς τα ήξερα εκτός τα της cisco, πως μπορούμε εμείς να δουλέψουμε το os κάπου όπως αυτός? GNS3 Για τα images του IOS, μην ρωτας. Φανταζομαι θα την βρεις την ακρη. 2
newtech Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Να κανουμε ενα google hangout και τελος κατα την διαρκεια της άσκησης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα