Προς το περιεχόμενο

[cicso ccna cource] Δωρεάν webminars και Certificate of Completion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τα αρχεια pdf που υπαρχουν στο dir resources μας χρησιμευουν καπου?

Περα απο το προφανες (resources), οχι

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο θα βοηθούσαν υπότιτλοι στο uploaded webinar....  :mellow: 

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτός θα μας προετοιμάσει πλήρως για να δώσουμε για την πιστοποίηση.!

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει ότι πράγματι έχω καταλάβει σωστά; Δηλαδή ότι το course αυτό καλύπτει 100% ότι χρειαζόμαστε για να δώσουμε για την πιστοποίηση  ICND1

Δημοσ.

Date(s) and/or time(s) have been changed for this Webinar series. Please see below:

This Webinar is held on the following dates:
Sep 25, 2013 10:00 AM - 11:30 AM AEST
Oct 4, 2013 10:00 AM - 11:30 AM AEST
Oct 9, 2013 10:00 AM - 11:30 AM AEDT
Oct 16, 2013 10:00 AM - 11:30 AM AEDT

Δημοσ.

Μπήκα και εγώ σήμερα..Λογικά θα δω το βίντεο youtube μέσα στη βδομάδα . Αυτό (+ τα pdf ίσως) αρκεί για την ύλη του μαθήματος έτσι ?

• Like 1
Δημοσ.

Το έχει στο it masters αν μπεις με το λογαριασμό σου. Είναι μια ώρα και 38 λεπτά. Έχει και 2-3 λάθη στις διαφάνειες και σπάει νεύρα όσο το παρακολουθείς. Είμαι με το κινητό τώρα, αν δε το βρεις θα το ποστάρω το μεσημεράκι.

Δημοσ.

Θενξ.. γιατι δεν μου ηρθε το μαιλ δεν ξερω..

Μπορει να μου πει κανεις απο που ερχονται τα μαιλ? Το email δλδ

To pdf για το 2?

Δημοσ.

Στο 3ο ο τύπος από ένα σημείο και μετά έχει ξεφύγει εντελώς. Τόσο αυτά που κάνει όσο και η προφορά του μέσα στη βαρεμάρα του δεν παίζονται!

• Like 1
Δημοσ.

Βιντεο για CCNA και CCNA voice μπορείτε να βρείτε και εδώ: http://www.ine.com/all-access-pass/training/playlist/ccna-routing-switching-exam-course/introduction-10021222.html

Επίσης όσοι κάνατε εγγραφή ριξτε μια ματιά και στο αντιστοιχο θέμα στην ενότητα των δικτυων, θα σας βοηθησει και θα σας λύσει κάποιες απορίες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...