Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Αύριο θα προβώ σε αγορά κινητού/smartphone με λειτουργικό android.

Αγορά από Ελλάδα ή amazon (οποιοδήποτε Ευρώπης) με budget στα 340-350€ (χωρίς ΦΠΑ).

Για να καταλάβετε τι χρήστης είμαι, είχα το huawei honor 2 με τα 2gb ram και δεν είχα παράπονο. Απλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη (σε ιντσες, δεν είχα πρόβλημα με την ανάλυση) και καλύτερη υποστήριξη στο SW (official και unofficial π.χ. από xda).

Στο δια ταύτα: αναζητώ λοιπόν smartphone από 4,7"- 5,5", ανάλυσης>=720p, με 2gb ram, χωρίς κολλήματα, προβλήματα θερμοκρασίας και καλή υποστήριξη αναβαθμίσεων λειτουργικού.

Πιθανοί υποψήφιοι από την έως τώρα αναζήτησή μου:

Samsung note 2 16gb (όχι LTE) ~ 350€ 

Google nexus 4 16 gb ~260€ (μια χαρά τιμή, αλλά διαβάζω πολλά θέματα με θερμοκρασίες)

LG optimus g E975 ~320€ 

Τη γνώμη σας, αν ήσασταν στη θέση μου!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Αύριο θα προβώ σε αγορά κινητού/smartphone με λειτουργικό android.

Αγορά από Ελλάδα ή amazon (οποιοδήποτε Ευρώπης) με budget στα 340-350€ (χωρίς ΦΠΑ).

Για να καταλάβετε τι χρήστης είμαι, είχα το huawei honor 2 με τα 2gb ram και δεν είχα παράπονο. Απλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη (σε ιντσες, δεν είχα πρόβλημα με την ανάλυση) και καλύτερη υποστήριξη στο SW (official και unofficial π.χ. από xda).

Στο δια ταύτα: αναζητώ λοιπόν smartphone από 4,7"- 5,5", ανάλυσης>=720p, με 2gb ram, χωρίς κολλήματα, προβλήματα θερμοκρασίας και καλή υποστήριξη αναβαθμίσεων λειτουργικού.

Πιθανοί υποψήφιοι από την έως τώρα αναζήτησή μου:

Samsung note 2 16gb (όχι LTE) ~ 350€ 

Google nexus 4 16 gb ~260€ (μια χαρά τιμή, αλλά διαβάζω πολλά θέματα με θερμοκρασίες)

LG optimus g E975 ~320€ 

Τη γνώμη σας, αν ήσασταν στη θέση μου!

Ευχαριστώ.

Yπομονη 20 μερες και παιρνεις xiaomi mi3 στα 350 ευρω ;)

Δημοσ.

Κατέληξα στο note 2, λόγω διάρκειας μπαταρίας και πληρότητας συσκευής, μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.

To nexus 4 θα το έπαιρνα, αλλά διαβάζω πολλά θέματα με αύξηση θερμοκρασίας και throttling και δε το ρίσκαρα.

Ευχαριστώ σε όσους έκαναν μια σκέψη και τη προσέθεσαν :)

Δημοσ.

Κατέληξα στο note 2, λόγω διάρκειας μπαταρίας και πληρότητας συσκευής, μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.

To nexus 4 θα το έπαιρνα, αλλά διαβάζω πολλά θέματα με αύξηση θερμοκρασίας και throttling και δε το ρίσκαρα.

Ευχαριστώ σε όσους έκαναν μια σκέψη και τη προσέθεσαν :)

Να κανεις καλο ελενχο επειδη ειναι μεταχειρισμενο μονο.

Ποσα στο εδωσε αν επιτρεπεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...