Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,η συνδεσμολογια μου εχει ως εξεις,απο ενα μοντεμ της τομσον φευγει ενα καλωδιο το οποιο καταλήγει σε ενα switch  της netgear 1000αρι,το 1000αρι αυτο  switch ενώνει τον υπολογιστη μου με την τηλεόραση.το προβλημα ειναι οτι οταν κανω stream απο τον υπολογιστη μου στην τηλεοραση σε αναλυση 1920χ1080(dlna) κανει σπασίματα η εικονα  ,οταν μειώνω την αναλυση του stream παιζει κανονικα.

σε ποιο υποσυστημα νομιζεται οτι μπορει να ειναι το προβλημα και η καθυστερηση?

υγ1,προτιμω να κανω stream και οχι να παιζει κατευθειαν ο υπολογιστης στην τηλεοραση γιατι ετσι εχω καλυτερη εικονα.

υγ2 εχω δοκιμασει ολους τους διαθεσιμους servers px universal media server ,serviio ,wild media server κα

Δημοσ.

Η καρτα δικτυου του υπολογιστη σου ειναι 1000ρα?

Αν ναι ενωσε την πανω στο switch και οχι πανω στο thomson και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

δοκιμασε το Lan Speed Test 

για την ιστορια κγω έχω 1000αρι switch και 1000αρες καρτες και max speed πιάνω 240Mbps

επίσης δες αν η CPU του PC  ταλαιπωρειται στο streaming 

Δημοσ.

μετα απο αρκετη ενασχόληση με το θεμα και αφου αλλαξα καλωδια και θεσεις σε αυτα,αφου έλεγξα το φορτιο του επεξεργαστη κτλ κτλ, τελικα κατεληξα,αν συνδεσω το wd live  στο hdmi  δε κανει σπασιματα ...αρα φταιει η υλοποιηση του media player της τηλεορασης,θεωρω οτι εχει να κανει με το bufer της,το προβλημα της ποιοτητας βεβαια παραμενει,διοτι ιδιοις ομμασι παρατηρω οτι ο oταν το mkv  το παιζω κατευθειαν απο to media player της τηλεορασης εχει καλυτερη εικονα και απο το wdlive και απο τον υπολογιστη...αρα μαλλον οταν δε βαριεμαι θα παιζω απο το usb της τηλεορασης,και οταν δε θα εχω χρονο για σβησε γραψε,θα παιζω απο το wdlive,σας ευχαριστω! 

Δημοσ.

δοκιμασε το Lan Speed Test 

για την ιστορια κγω έχω 1000αρι switch και 1000αρες καρτες και max speed πιάνω 240Mbps

επίσης δες αν η CPU του PC  ταλαιπωρειται στο streaming 

ειναι πολλα που μπορει να μην αφηνουν το Pc Να μεταφερει full ταχυτητα.

Δημοσ.

ωχ με βαζεις σε δουλειες...ανοιξα τον task manager και ειδα τον επεξεργαστη στο 92% οταν εκανε σπασιματα το βιντεο ομως δεν ανεβαινε το ποσοστο του επεξεργαστη.

πιστευεις οτι πρεπει να βαλω πιο δυνατο συστημα για να ελεγξω?

Δημοσ.

μπορω να βρω αλλο ενα να δοκιμασω,ομως 1ον ο επεξεργαστης δεν εφτασε το 100% ποτε,και 2ον αν εφταιγε ο ηλεκτρονικος υπολογιστης ,το ιδιο προβλημα δε θα παρουσιαζοταν και οταν συνεδεα το wdlive?αφου παλι ο η/υ θα εκανε το stream

Δημοσ.

ωχ με βαζεις σε δουλειες...ανοιξα τον task manager και ειδα τον επεξεργαστη στο 92% οταν εκανε σπασιματα το βιντεο ομως δεν ανεβαινε το ποσοστο του επεξεργαστη.

πιστευεις οτι πρεπει να βαλω πιο δυνατο συστημα για να ελεγξω?

παντως γενικοτερα ενα Pc μπορει να τερματιισει πριν τερματισει η καρτα ethernet.ειτε λογω cpu ειτε λογω λιγης μνημης ειτε λογω αργου σκληρου η οτι μπορει να ειναι αυτο που τραβας τα αρχεια.και αναλογως παντα αμα μιλαμε για 1000αρα η 100αρα καρτα.επισης καποιοι ενεργοποιουν και jumbo frames αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.μπορει να ειναι On απο default δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...