xSlender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας , έχω την κάρτα Asus nvidia geforce gtx 780 και σήμερα 1η φόρα με αυτά τα drivers τά εχω αρκετό καιρό μου έκλεισε η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά μου έβγαλε κάτι Kernel και κάτι άλλα δεν πρόλαβα να δω... Drivers 326.80!
xSlender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λίγο help guys εάν ξέρετε sorry for spam!:/
Ashmadia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου, περιμενε νεους drivers, δεν νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο, ενα μικρο κολλημα/bug θα ειναι. Αν επιμεινει, δοκιμασε διαφορετικους drivers, ακομα και παλιοτερους. Φιλε μου!
venumis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 326.49 είναι οι επίσημοι drivers της nVidia. Για ποιον λόγο κάποιοι βάζετε beta drivers ποτέ δεν το κατάλαβα ! Κάνε πλήρη εκκαθάριση των οδηγών και με την βοήθεια του driver sweeper σε safe mode. Πέρνα τους επίσημους 326.49
Ashmadia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 320.49* Το οτι εμφανιστηκε προβλημα μπορει να μην εχει να κανει με τους beta αυτους καθε αυτους, μπορει να εμφανιζοταν το ιδιο και με τους WHQL. Υπαρχει καποια εγγυηση σε αυτα τα πραγματα? Αλλο λιγοτερες πιθανοτητες, αλλο 100% απροβληματιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα