Προς το περιεχόμενο

ipad 3 - προβλημα με μεταβαση σε κατασταση επαναφορας


stlag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το εξης προβλημα. εντελώς ξαφνικά το ipad κλείνει και μπαίνει σε κατάσταση επαναφοράς. αποτέλεσμα καθε φορα να χρειαζεται να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις και να ξαναπερναω απο την αρχη οτιδηποτε ειχα εγκατεστημενο. να σημειωσω οτι η εγγυηση του ενος χρονου εχει ληξει. γνωριζεται τι μπορει να φταιει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Στο βγάζει σε recovery mode? βάλτο σε DFU και κάνε restore-SETUP AS NEW , ΟΧΙ restore from backup και ξαναστήστο γιατί σαν σκάλωμα software μου ακούγεται, το οποίο για να καθαρίσει εντελώς θέλει τα παραπάνω που σου είπα μέσω ιτουνς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υφισταται και μετα απο το σεταρισμα σαν καινουργιο. επιπλεον το αναβάθμισα σε ιος 7 και πάλι όμως εντελώς ξαφνικά κολλάει, στην συνέχεια σβήνει και μπαίνει σε κατάσταση επαναφορας όπου και πρέπει να συνδεθεί με το itunes για αναβάθμιση και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Άμα έκανες και αναβάθμιση σε ios 7  και έχεις το ίδιο πρόβλημα... τότε είναι τεχνικό το πρόβλημα.Όταν ξαναμπεί σε recovery mode πάτα  το  power button ( μπορεί να ξαναμπεί στο ios).Τέτοιο παρόμοιο πρόβλημα είχε ο φίλος μου με το iphone του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...