Προς το περιεχόμενο

προβλημα με αρχεια dll windows σε λαπτοπ


λευτερης κ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα εβαλα ενα προγραμα το οποιο βρισκει διπλα αρχεια απο το συστημα [δεν ξερω αν το προκαλεσε αυτο]και το ανοιξα αλλα δεν πατησα να διαγραψει τιποτα και μετα το εβγαλα απο τον υπολογιστη,ολα καλα μετα απο μιση ωρα περιπου πηγα να ανοιξω firefox και ελεγε δεν ανοιγει το xpcom η εξερευνηση των αρχειων πχ αν παω υπολογιστης κανω κλικ σε καποιο δισκο και περεταιρω ανοιγει 2-3-4 παραθυρα ξεχωριστα επισης βοηθεια και υποστηριξη δεν λειτουργει και το malwarebytes αν ανοιξω λεει λειπει καποιο dll μαλλον σβηστηκαν αρχεια windows καμια λυση τι μπορω να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πώ; Άμα έχεις το dvd με το λειτουργικό βαλ'το και ξαναεγκατέστησέ το. Αυτό βέβαια στο δίνω ως ύστατη λύση, δεν έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να σου πω δεν ξερω να σου προτεινω κατι αλλο. δες εκεί αν μπορείς να το λύσεις κάπως, αλλιώς αν δεν έχεις άλλη λύση ξανακάνε εγκατάσταση των windows πατώντας f8 στην αρχική οθόνη προτού φορτώσεις το λειτουργικό, επέλεξε τη μονάδα που έχεις το dvd και ξαναεγκατέστησε τα. http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/dll-error-troubleshooting.htm.

 

Θεωρώ ότι αυτή είναι η μόνη σίγουρη λύση, έχει δουλέψει για μένα όταν έχασα ένα σημαντικό για την εκκίνηση αρχείο και δεν ξεκινούσαν τα windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...