bill27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα,λογω αποσυνδεσεων στο ρουτερ και με την βοηθεια των καλων συμφουρητων εδω, το προβλημα τελικα ηταν το αβαστ antivirus. Το απεγκατεστησα και εβαλα το microsoft security essentials,ομως χτες διαβαζοντας καποια reviews στο νετ,ολα λιγο πολυ λεγανε πως δεν τα παει και παρα πολυ καλα και πως οταν σκαναρει δεν βρισκει ολους τους ιους,malware κτλ. Ποια η γνωμη σας για το MSE??? Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο,εκτος αβαστ???
Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν καποιος στηριζει την ασφαλεια του αποκλειστικα και μονο στο mse,τοτε η πιθανοτητα να μολυνθει ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με αλλα δωρεαν antivirus . Σε αντιθετη περιπτωση θα καλυψει τις αναγκες του το mse. Αλλες δωρεαν λυσεις που προτεινω<br> Panda cloud free, avira free. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2013 από Gtr34
bill27 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω μονο το MSE ,χρησιμοποιω και το malwarebytes.... πιστευετε οτι ειμαι καλυμενος με αυτα τα 2???η να αλλαξω αντιβαιρους????
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα εισαι με αυτα τα 2. Αν θες βαλε και το superantispyware free. Υπαρχουν και αλλα ακομη καλυτερα (hitman pro, drweb cureit) αλλα αυτα θα σε υπερκαλυψουν πιστευω.
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 To panda cloud είναι ελαφρύ?Έχω το avast και είμαι πλήρως ευχαριστημένος απλά είναι λίγο βαρύ παρόλο που έχω καινούργιο υπολογιστή.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσε. Και δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οποτε ακυρο για εμενα.
flik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 To panda cloud είναι ελαφρύ?Έχω το avast και είμαι πλήρως ευχαριστημένος απλά είναι λίγο βαρύ παρόλο που έχω καινούργιο υπολογιστή. Το Panda cloud είναι στα περισσότερα συστήματα πολύ ελαφρύ. Είναι αρκετά καλό, αλλά καθόλου ολοκληρωμένο. Κατα καιρούς το βάζω σε μερικά συστήματα χωρίς πρόβλημα. Το avast παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση μάλλον. Κάνε απεγκατάσταση όλα τα shields εκτός των: file shield, script, network. Κυρίως το web shield δημιουργεί καθυστερήσεις στον browser, και δεν χρειάζεται. Τα links φιλτράρονται απο το Network shiled, ενώ τα αρχεία που κατεβαίνουν απο το file shield. 1
tolis_01 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το panda cloud free που το δοκίμασα (πριν ελάχιστες μέρες) μου θύμισε beta έκδοση. Είναι επίσης ελάχιστα παραμετροποιήσιμο. Θεωρώ πως με οποιοδήποτε εκ των Avira Free, MSE, Avast free (αν και εσένα αυτό σου δημιούργησε πρόβλημα), AVG free για live protection, MalwareBytes free και Superantispyware free για on-demand scan μια στο τόσο, και UAC στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, είσαι όσο πιο ασφαλής γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα