jimaros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ψάχνω αρκετό καιρό τώρα να βρω μαύρο κεραμικό τζάμι, όπως αυτά που έχουν οι σόμπες, τα τζάκια, οι κεραμικές εστίες και οι φούρνοι στην πόρτα.Ξέρει κανείς σας κάποιον στην Αθήνα που μπορώ να πάω και να του πω να μου κόψει ένα κομμάτι;
mak3don Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να ειναι μαυρο?? οι τζαμαδες εχουν ολοι και το ονομαζουν ψημενο απο οτι θυμαμε αλλα ειναι διαφανο
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να ειναι μαυρο?? οι τζαμαδες εχουν ολοι και το ονομαζουν ψημενο απο οτι θυμαμε αλλα ειναι διαφανο δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραμα.
mak3don Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο που ειπα το λενε ψημενο η αλλιως securit και αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες.. ισως να ψαχνει κατι ομως μπορει να του κανει και αυτο που λεω
jimaros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το ίδιο πράγμα είναι αυτό που λέμε. Απλά η ιδιεταιρότητα που θέλω είναι να είναι φιμέ.
kakofonixx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δες εδω http://www.romvosglass.gr/1.html ειναι σε ενα στενο καθετα στην Ιερα οδο, ειναι εργοστασιο παραγωγης γυαλιου και φυσικα εχει τα παντα απλα το πιο πιθανο ειναι να μη σε εξυπηρετησει (ως ιδιωτη) και να πρεπει να απευθυνθεις σε ενα τζαμα
zeniath Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο εγώ διάβασα Τζαμί στον Κεραμικό; 2
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δες εδω http://www.romvosglass.gr/1.html ειναι σε ενα στενο καθετα στην Ιερα οδο, ειναι εργοστασιο παραγωγης γυαλιου και φυσικα εχει τα παντα απλα το πιο πιθανο ειναι να μη σε εξυπηρετησει (ως ιδιωτη) και να πρεπει να απευθυνθεις σε ενα τζαμα fyi γενικοτερα το tempered/toughened glass δεν εχει καμια σχεση με το κεραμικο. επισης κρυσταλλα το γυαλι; really?
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Απότι κατάλαβα θες πυρίμαχο γυαλί, αλλά μαύρο. Πρόσεχε μην το μπερδέψεις με το γυαλί ασφαλείας(tempered) που απλώς θρυματίζεται όταν σπάσει. Στο από πάνω λινκ(που τα έχει μπερδέψει και λίγο) δεν έχει πυρέξ μαύρο, μόνο διάφανο. Και δεν πιστεύω ότι θα βρεις 1
kakofonixx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 fyi γενικοτερα το tempered/toughened glass δεν εχει καμια σχεση με το κεραμικο. επισης κρυσταλλα το γυαλι; really? fyi δεν ειπα κατι τετοιο το συγκεκριμενο που παρεθεσα ειναι εργοστασιο παραγωγης κρυσταλλων και κατασκευαζει τα παντα στην περιπτωση του ts αυτο: ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ( rocer N-0 UVA) Πάχος : 4 mm. Αμετάβλητα σε θερμοκρασία έως 750 º C ( στιγμιαία έως και 850º C ). Ανθεκτικά σε οξέα (5 % HCI), αλκάλια (5 % Na2 CO3). Διαστάσεις : Έως 1925x513 mm. υ.γ. I googled fyi!
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 fyi δεν ειπα κατι τετοιο το συγκεκριμενο που παρεθεσα ειναι εργοστασιο παραγωγης κρυσταλλων και κατασκευαζει τα παντα στην περιπτωση του ts αυτο: ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ( rocer N-0 UVA) Πάχος : 4 mm. Αμετάβλητα σε θερμοκρασία έως 750 º C ( στιγμιαία έως και 850º C ). Ανθεκτικά σε οξέα (5 % HCI), αλκάλια (5 % Na2 CO3). Διαστάσεις : Έως 1925x513 mm. υ.γ. I googled fyi! το fyi ηταν για οποιονδηποτε διαβαζει το σαιτ που περεθεσες
kakofonixx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 α οκ! επειδη παρεθεσες το ποστ μου νομιζα αναφεροσουν σε μενα... mea culpa...
jimaros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 δες εδω http://www.romvosglass.gr/1.html ειναι σε ενα στενο καθετα στην Ιερα οδο, ειναι εργοστασιο παραγωγης γυαλιου και φυσικα εχει τα παντα απλα το πιο πιθανο ειναι να μη σε εξυπηρετησει (ως ιδιωτη) και να πρεπει να απευθυνθεις σε ενα τζαμα Μου είπανε τριάντα ευρώ για ένα κομμάτι 28Χ34 και δεν είχανε και μαύρο που θέλω εγώ. Μίλησα και με το www.iliglass.com και μου είπανε 25 ευρώ αλλά πάλι για διάφανο. Ο τελευταίος μου είπε ότι δεν θα βρω στην αγορά μαύρο. Ένα τέτοιο θέλω: Άμα πάρω διάφανο και το περάσω με μαύρο σπρέι που αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία λέτε να μείνει πάνω;
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μου είπανε τριάντα ευρώ για ένα κομμάτι 28Χ34 και δεν είχανε και μαύρο που θέλω εγώ. Μίλησα και με το www.iliglass.com και μου είπανε 25 ευρώ αλλά πάλι για διάφανο. Ο τελευταίος μου είπε ότι δεν θα βρω στην αγορά μαύρο. Ένα τέτοιο θέλω: Άμα πάρω διάφανο και το περάσω με μαύρο σπρέι που αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία λέτε να μείνει πάνω; οχι ειδικα αν ερχεται σε επαφη με φλογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα