Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω αρκετό καιρό τώρα να βρω μαύρο κεραμικό τζάμι, όπως αυτά που έχουν οι σόμπες, τα τζάκια, οι κεραμικές εστίες και οι φούρνοι στην πόρτα.
Ξέρει κανείς σας κάποιον στην Αθήνα που μπορώ να πάω και να του πω να μου κόψει ένα κομμάτι;

Δημοσ.

πρεπει να ειναι μαυρο?? οι τζαμαδες εχουν ολοι και το ονομαζουν ψημενο απο οτι θυμαμε αλλα ειναι διαφανο

Δημοσ.

πρεπει να ειναι μαυρο?? οι τζαμαδες εχουν ολοι και το ονομαζουν ψημενο απο οτι θυμαμε αλλα ειναι διαφανο

δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραμα.

Δημοσ.

αυτο που ειπα το λενε ψημενο η αλλιως securit και αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες.. ισως να ψαχνει κατι ομως μπορει να του κανει και αυτο που λεω ;)

Δημοσ.

δες εδω

http://www.romvosglass.gr/1.html

ειναι σε ενα στενο καθετα στην Ιερα οδο, ειναι εργοστασιο παραγωγης γυαλιου και φυσικα εχει τα παντα

απλα το πιο πιθανο ειναι να μη σε εξυπηρετησει (ως ιδιωτη) και να πρεπει να απευθυνθεις σε ενα τζαμα

Δημοσ.

δες εδω

ειναι σε ενα στενο καθετα στην Ιερα οδο, ειναι εργοστασιο παραγωγης γυαλιου και φυσικα εχει τα παντα

απλα το πιο πιθανο ειναι να μη σε εξυπηρετησει (ως ιδιωτη) και να πρεπει να απευθυνθεις σε ενα τζαμα

fyi γενικοτερα το tempered/toughened glass δεν εχει καμια σχεση με το κεραμικο.

επισης κρυσταλλα το γυαλι; really? 

Δημοσ.

Απότι κατάλαβα θες πυρίμαχο γυαλί, αλλά μαύρο.

Πρόσεχε μην το μπερδέψεις με το γυαλί ασφαλείας(tempered) που απλώς θρυματίζεται όταν σπάσει.

Στο από πάνω λινκ(που τα έχει μπερδέψει και λίγο) δεν έχει πυρέξ μαύρο, μόνο διάφανο. Και δεν πιστεύω ότι θα βρεις

• Like 1
Δημοσ.

fyi γενικοτερα το tempered/toughened glass δεν εχει καμια σχεση με το κεραμικο.

επισης κρυσταλλα το γυαλι; really? 

fyi δεν ειπα κατι τετοιο

το συγκεκριμενο που παρεθεσα ειναι εργοστασιο παραγωγης κρυσταλλων και κατασκευαζει τα παντα

στην περιπτωση του ts αυτο:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ( rocer N-0 UVA) Πάχος : 4 mm. Αμετάβλητα σε θερμοκρασία έως 750 º C ( στιγμιαία έως και 850º C ). Ανθεκτικά σε οξέα (5 % HCI), αλκάλια (5 % Na2 CO3). Διαστάσεις : Έως 1925x513 mm.

υ.γ. I googled fyi!  :P

Δημοσ.

fyi δεν ειπα κατι τετοιο

το συγκεκριμενο που παρεθεσα ειναι εργοστασιο παραγωγης κρυσταλλων και κατασκευαζει τα παντα

στην περιπτωση του ts αυτο:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ( rocer N-0 UVA) Πάχος : 4 mm. Αμετάβλητα σε θερμοκρασία έως 750 º C ( στιγμιαία έως και 850º C ). Ανθεκτικά σε οξέα (5 % HCI), αλκάλια (5 % Na2 CO3). Διαστάσεις : Έως 1925x513 mm.

υ.γ. I googled fyi!  :P

το fyi ηταν για οποιονδηποτε διαβαζει το σαιτ που περεθεσες

Δημοσ.

δες εδω

Μου είπανε τριάντα ευρώ για ένα κομμάτι 28Χ34 και δεν είχανε και μαύρο που θέλω εγώ.

Μίλησα και με το www.iliglass.com και μου είπανε 25 ευρώ αλλά πάλι για διάφανο.

Ο τελευταίος μου είπε ότι δεν θα βρω στην αγορά μαύρο. Ένα τέτοιο θέλω:

KGC200-black-ceramic-glass.jpg

Άμα πάρω διάφανο και το περάσω με μαύρο σπρέι που αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία λέτε να μείνει πάνω;

Δημοσ.

Μου είπανε τριάντα ευρώ για ένα κομμάτι 28Χ34 και δεν είχανε και μαύρο που θέλω εγώ.

Μίλησα και με το www.iliglass.com και μου είπανε 25 ευρώ αλλά πάλι για διάφανο.

Ο τελευταίος μου είπε ότι δεν θα βρω στην αγορά μαύρο. Ένα τέτοιο θέλω:

KGC200-black-ceramic-glass.jpg

Άμα πάρω διάφανο και το περάσω με μαύρο σπρέι που αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία λέτε να μείνει πάνω;

οχι ειδικα αν ερχεται σε επαφη με φλογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...