jimaros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι λάμπες αλογόνου θα έχει από πίσω του που θα ρυθμίζονται μέχρι 220-250 το πολύ.
madsc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα πυρίμαχα χρώματα θέλουν σχετικά πορώδη επιφάνεια για να κάτσουν, και κατόπιν ψήσιμο στους ~250C για 30-45 min για να δέσουν. Αλλιώς γρατσουνιέται πιο εύκολα και από απλό χρώμα. Στα τζάμια ο χρωμματισμός γίνεται από κατασκευής με το ψήσιμο τους. Αν δεν βρείς αυτό που θες και στην μεγαλύτερη ΑΕΒΕ τζαμά της Ελλάδας στον Μαλεφάκη μόνο παραγγελία εξωτερικό. /sc
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Nα κάνω και εγώ την ερώτησή μου για γυαλιά. Θέλω σωλήνες από γυαλί, με διαστάσεις σε στυλ 5mm εξωτερική διάμετρο και 2mm η εσωτερική. Δεν με νοιάζει να είναι αυτές ακριβώς οι διαστάσεις, απλά καταλάβατε για τι τάξη μεγέθους μιλάμε. Να πωλούνται σε κομμάτια πχ του ενός μέτρου. Από απλό γυαλί να είναι, αλλά και από κάτι πιο εξειδικευμένο δεν πειράζει. Το θέμα είναι να βρούμε γιατί μου φαίνεται δύσκολο. Ξέρεις κανείς τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα