Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως οποίος έχει όρεξη για φόρουμ μπορεί να μου πει για να βοηθήσει στο site της υπογραφης μου  :-)

Πολύ ωραίο το Forum σου, μου αρέσει το πρότυπο που έχεις. Είναι pay η free ?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα είπα να συνεχίσω εδώ και να γράψω τον πόνο μου.

Από forum όσο αφορά διαχείρηση και δημιουργία είμαι άσχετος.Εδώ και κάτι χρόνια όμως μου είχε καρφωθεί

στο μυαλό η δημιουργία ενός forum με το χόμπυ που ασχολούμε.Ήθελα όμως να είναι κάτι σωστό σε πληρωμένο

σέρβερ και όχι σε δωρεάν, οι φώτο να ανεβένουν κατευθείαν στο forum και όχι κάποιας άλλης σελίδας κ.α.

Έτσι πριν απο 6 μήνες αποφάσισα εν μέσω κρίσης να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό.

-Πώς το θέλεις το forum?

-Nα είναι έτσι να κάνει αυτό να κάνει εκείνο.

-Αδερφέ κανένα πρόβλημα.

-Πόσα θέλεις?

-Τόσα

-Στα καταθέτω αύριο κι όλας

Περάσαν 5 μήνες........ το αποτέλεσμα?

Δημιούργησε ένα forum καλό οπτικά δεν λέω αλλά

1)Οι αρμοδιότητες που μου έδωσε στο forum ούτε μια κατηγορία δεν με αφήνει να δημιουργήσω

2)Το domain που πλήρωσα είναι στο όνομα του

3)Τον χώρο φιλοξενίας που πλήρωσα λογικά εγώ δεν θα έχω πρόσβαση μιας και είναι εταιρεία και θα φιλοξενεί και άλλους

4Και το πιο σημαντικό καμιά επικοινωνια (τηλέφωνα και email αναπάντητα)

Υπο αυτές τις συνθήκες φυσικά δεν πρόκειται να ξεκινούσα κάτι.

Είδα κάποια βίντεο διάβασα κάποια θέματα και ξεκίνησα και έστησα ένα forum σε phpbb αρχικα στο pc μου.

Την άλλη μέρα κι ολας αγόρασα ενα καινούργιο domain νοίκιασα και ένα χώρο σε ένα ΄σερβερ για ένα εξάμηνο

και ξεκίνησα.

Έκανα εγκατάσταση το phpbb διάλεξα και ένα θέμα και τώρα έχω κολήσει(ψυχολογικά μην κάνω καμιά μ@)

Η ερωτησή μου έιναι μόνο με τις ρυθμίσεις απο το πάνελ του phpbb θα έιμαι καλυμένος και αν όχι τί άλλες

εφαρμογές πρέπει να εγκαταστήσω?

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...