Προς το περιεχόμενο

Sony Experia Sp ή Samsung S4 mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 2 εβδομάδες δεν θα μπορούσα να μπω στο δίλλημα λόγω της μεγάλης διαφοράς που είχαν στην τιμή. Αυτή τη στιγμή όμως αυτή η διαφορά δεν υπάρχει.

Ποιο από τα 2 λοιπόν μου προτείνετε και γιατί

https://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html?from=account_favorites

ή

https://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html?from=account_favorites

Δημοσ.

S4 mini πιο μουράτο και με καλά specs
sony καλό κινητό αλλά όχι τόσο όμορφο όσο το mini :-D αλλά λίγο καλύτερο

Δημοσ.

και εγώ +1 για το SP. Tο nexus 4 μάλλον είναι κάπως καλύτερο στα specs αλλά απαράδεκτο να μην έχει FM και εξωτερική μνήμη!!!

Ωστόσο μου έκανε εντύπωση που το SP πριν από 2 εβδομάδες περίπου είχε φτάσει στα 250(skroutz) και μέσα σε 1 μέρα(!) ανέβηκε στα 295. Προς τι αυτή η αύξηση??? Επίσης, γνωρίζει κανείς αν με την εμφάνιση των νέων smartphones στην αγορά τον επόμενο μήνα, πέσουν οι τιμές των υπολοίπων??? 

Δημοσ.

Το Fm δεν ειναι και τιποτα τρομερο...υπαρχει και το ιντερνετ ραδιο. Γουστα ειναι αυτα.

Οσο για την μνημη αυτος ξερει αν το φτανει.

Παντως οπου νανε ερχεται το nexus 5 οποτε πιστευω θα πεσει κιαλο.

Δημοσ.

Πριν από 2 εβδομάδες δεν θα μπορούσα να μπω στο δίλλημα λόγω της μεγάλης διαφοράς που είχαν στην τιμή. Αυτή τη στιγμή όμως αυτή η διαφορά δεν υπάρχει.

Ποιο από τα 2 λοιπόν μου προτείνετε και γιατί

https://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html?from=account_favorites

ή

https://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html?from=account_favorites

Απο κοντα τα ειδες καθολου?

Δημοσ.

Τα έχω δει και τα έχω πειράξει λίγο. Το mini μου αρέσει λόγω μεγέθους ενώ το sp λόγω μπαταρίας. Εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2. Θα αγοράσω ένα από τα 2 μάλλον σε 1-2 εβδομάδες, περιμένοντας μήπως πέσει η τιμή κάποιου από τα 2.

@raf_thess  και εγώ είχα παρατηρήσει αυτή την τεράστια αύξηση στην τιμή του sp. Μιλάμε για 20% μέσα σε μια εβδομάδα. Το πιθανότερο είναι να είχαν βρει μια παρτίδα για εισαγωγή σε πολύ καλή τιμή και έτσι το έριξαν, οπότε μόλις εξαντλήθηκε ανέβηκε πάλι η τιμή του.
Δημοσ.

+1 για το SP κ γω

Σχέδιο...εμενα πολυ μ αρέσει και τα 3 led που έχει κάτω για τις ειδοποιήσεις,επίσης έχει λίγο αλουμίνιο γύρο γύρο αρα όσο να ναι καλύτερη ποιότητα απο το πλαστικό.

Και γω περιμένω να πέσει στα πως κ πως !

Αν μέχρι τα Χριστούγεννα το SP πλησιάζει τα 200 θα κάνω τούμπες :D

Αλλά γιατι το SP ειναι καλύτερο απο S4 στα specs, με ιδιο cpu και 1.5gb ram το S4mini ?

Δημοσ.

Το sp θα πρότεινα και εγώ καθώς έχει πέσει η τιμή του και αξίζει να το πάρεις στην τιμή που έχει τώρα και είναι και πολύ όμορφο κινητό 

Δημοσ.

Τα έχω δει και τα έχω πειράξει λίγο. Το mini μου αρέσει λόγω μεγέθους ενώ το sp λόγω μπαταρίας. Εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2. Θα αγοράσω ένα από τα 2 μάλλον σε 1-2 εβδομάδες, περιμένοντας μήπως πέσει η τιμή κάποιου από τα 2.

@raf_thess  και εγώ είχα παρατηρήσει αυτή την τεράστια αύξηση στην τιμή του sp. Μιλάμε για 20% μέσα σε μια εβδομάδα. Το πιθανότερο είναι να είχαν βρει μια παρτίδα για εισαγωγή σε πολύ καλή τιμή και έτσι το έριξαν, οπότε μόλις εξαντλήθηκε ανέβηκε πάλι η τιμή του.

Μάλλον κάτι τέτοιο θα συνέβη  :unsure:

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το sp πριν 2 βδομάδες στα 257 ευρώ από birdphone ελληνικής αντιπροσωπείας. Η συσκευή είναι υπέροχη, από μπαταρια με μέτρια χρήση μου κράτησε 2.5 μέρες και θέματα με WiFi δεν έχω. Μην το σκέφτεσαι ανάμεσα στα 2 Πήγαινε για sp απλά περίμενε να πέσει λίγο η τιμή.

Δημοσ.

samsung μακριά απο τα κν της sony

Κατατοπιστικότατος.

Εγω πάλι παιδια τα δοκίμασα και τα δύο απο κοντα,και ενω ημουν φανατικός του SP με εντυπωσίασαν τα υπέροχα χρώματα της AMOLED και η ποιοτητα του μαύρου ....

Τρομερή διάφορα με την LCD.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...