Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 1) Η Σια οντως εχει ωραια μπουτακια Μη το ξαναπώ ψηλέ 1
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ξεχασες να σχολειασεις το δευτερο σκελος με τα εξαρχεια και την ελληνικη σημαια.. ασχετο με το θεμα... αλλα η επιθεση σε οποιον εχει μια ελληνικη σημαια σε ποιου ειδους αντιφασιστικη βια στηριζεται? ή αντιστασης? ή προστασιας των δικαιωματων? Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το γεγονός που λες, αν όλο το συμβάν ήταν: αναρχικοί καίνε τη σημαία, δάσκαλος διαμαρτύρεται, δάσκαλος τις τρώει, σαφώς και είναι καταδικαστέο από εμένα. Το ξύλο δηλαδή, η σημαία δεν με εκφράζει έτσι κι αλλιώς. Η επίθεση σε όποιον κρατάει ελληνική σημαία δεν βασίζεται σε καμία αντίσταση ή αντιφασιστική βία/απάντηση. Γι'αυτό και δεν γίνεται εξάλλου. Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι τα περισσότερα "αθώα θύματα" που τις έφαγαν, έχουν αναφερθεί να συμμετέχουν σε τάγματα εφόδου (σαν τον "κακομοίρη" πριν κανα χρόνο που τις έφαγε από την αντιφασιστική μοτοπορεία, μέλος στο τάγμα εφόδου νίκαιας). Οπότε κι εγώ αδυνατώ να καταδικάσω.
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κόψε κάτι μάστορα Αλλά μην μας ζητήσεις να κλάψουμε και για τις τράπεζες. Είπα, με το σπάσιμο δεν γίνεται κάτι, αλλά δεν θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει. Δεν γινεται κατι με το σπασιμο αλλα σπατε. Και δεν σπατε μονο τραπεζες... Τα λες και μονος σου. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το γεγονός που λες, αν όλο το συμβάν ήταν: αναρχικοί καίνε τη σημαία, δάσκαλος διαμαρτύρεται, δάσκαλος τις τρώει, σαφώς και είναι καταδικαστέο από εμένα. Το ξύλο δηλαδή, η σημαία δεν με εκφράζει έτσι κι αλλιώς. Η επίθεση σε όποιον κρατάει ελληνική σημαία δεν βασίζεται σε καμία αντίσταση ή αντιφασιστική βία/απάντηση. Γι'αυτό και δεν γίνεται εξάλλου. Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι τα περισσότερα "αθώα θύματα" που τις έφαγαν, έχουν αναφερθεί να συμμετέχουν σε τάγματα εφόδου (σαν τον "κακομοίρη" πριν κανα χρόνο που τις έφαγε από την αντιφασιστική μοτοπορεία, μέλος στο τάγμα εφόδου νίκαιας). Οπότε κι εγώ αδυνατώ να καταδικάσω. Δηλαδη θες να μου πεις πως εγω αυριο αν θελω παω και περναω απο τα εξαρχεια με ελληνικη σημαια στην πλατη? Και δεν ιθα με ακουμπησει κανενας? Αχαχαχαχα
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ε και οι χρυσαυγιτες αυτοι που ηταν παροντες ηταν συνενοχοι. Οι υπολοιποι δεν ειναι. Ποση ωρα θα συνεχισουμε να την παιζουμε την κολοκυθια? Οι υπόλοιποι είναι απλά ναζί. Συμφωνούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά, κανας moderator να κλειδώσει το θέμα, έχουμ' ξεφύγ'! Όποιος ασπάζεται τη χρυσή αυγή ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Τρα λα λα λα, λα λα λα, ό,τι να 'ναι... whatever it is. Δεν είσαι ό,τι ψηφίζεις.
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οι υπόλοιποι είναι απλά ναζί. Συμφωνούμε. Και απο την αλλη μερια οι υπολοιποι ειναι αναρχοκομμουνια. Ποιος κανει τωρα η μανα?
poten159 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γινεται κατι με το σπασιμο αλλα σπατε. Και δεν σπατε μονο τραπεζες... Τα λες και μονος σου. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ. Πως εφτασες απο το "Α" στο "Β" ??
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γινεται κατι με το σπασιμο αλλα σπατε. Και δεν σπατε μονο τραπεζες... Τα λες και μονος σου. ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ. Δηλαδη θες να μου πεις πως εγω αυριο αν θελω παω και περναω απο τα εξαρχεια με ελληνικη σημαια στην πλατη? Και δεν ιθα με ακουμπησει κανενας? Αχαχαχαχα Εγώ δεν έσπασα καμία τράπεζα. Λες όμως "σπάτε". Ήδη αποπροσανατολίζεις. Είπα ότι δεν με νοιάζει που τις σπάνε. Όταν σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη με νοιάζει και με παρανοιάζει. Ε δοκίμασε και βλέπουμε
RoS23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά, κανας moderator να κλειδώσει το θέμα, έχουμ' ξεφύγ'! Τρα λα λα λα, λα λα λα, ό,τι να 'ναι... whatever it is. Δεν είσαι ό,τι ψηφίζεις. Ακριβώς. Τοσοι ψηφισανε ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι όλοι αριστεροί.
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πως εφτασες απο το "Α" στο "Β" ?? Εβαλα τον ορισμο του φασισμου πριν. Διαβασε το και θα το καταλαβεις. Δεν θελει πολυ μυαλο...
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και απο την αλλη μερια οι υπολοιποι ειναι αναρχοκομμουνια. Ποιος κανει τωρα η μανα? Δεν διαφωνώ. Συμφωνούμε. Εκεί που διαφωνούμε, είναι πως εσύ θεωρείς τον χαρακτηρισμό "αναρχοκομμουνιστής" προσβλητικό.
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν διαφωνώ. Συμφωνούμε. Εκεί που διαφωνούμε, είναι πως εσύ θεωρείς τον χαρακτηρισμό "αναρχοκομμουνιστής" προσβλητικό. Η κοινη λογικη τον θεωρει. Απο οτι εχεις πει δεν διαφερεις σε τιποτα απο τον χρυσαυγιτη.
KREATOR13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν έσπασα καμία τράπεζα. Λες όμως "σπάτε". Ήδη αποπροσανατολίζεις. Είπα ότι δεν με νοιάζει που τις σπάνε. Όταν σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη με νοιάζει και με παρανοιάζει. Ε δοκίμασε και βλέπουμε Oι οδηγοι ταξι ειναι τραπεζιτες κι'αυτοι?
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά, κανας moderator να κλειδώσει το θέμα, έχουμ' ξεφύγ'! Τρα λα λα λα, λα λα λα, ό,τι να 'ναι... whatever it is. Δεν είσαι ό,τι ψηφίζεις. Μα κι εγώ δεν είπα αυτό. Μιλάω για αυτούς που βοηθάνε ενεργά τη χρυσή αυγή, όχι κάποιους που έριξαν ένα ψηφοδέλτιο στην τύχη. Και εγώ δεν ασπάζομαι όλες τις απόψεις του κόμματος που ψηφίζω.
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά, κανας moderator να κλειδώσει το θέμα, έχουμ' ξεφύγ'! Τρα λα λα λα, λα λα λα, ό,τι να 'ναι... whatever it is. Δεν είσαι ό,τι ψηφίζεις. Νομιζω οτι ο λουση θα μας κανει μπανοεκπληξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις