CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν καταδικάζω την άμυνα στα ναζιστικά τάγματα εφόδου. Δεν είπα να παίρνει ο καθένας το νόμο στα χέρια του για οποιοδήποτε ζήτημα. Αλλά υποστηρίζω την αυτοάμυνα απέναντι στη ναζιστική απειλή. Αυτά από εμένα, τις καληνύχτες μου! Εμ αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. Και οι χρυσαυγιτες υποστηριζουν την αυτοαμυνα απενατι στους λαθρομεταναστες. Αναλογα με την ιδεολογια του ο καθενας αυτοαμυνεται απεναντι σε καποιον αλλο. Δεν λειτουργει ετσι η δημοκρατια ομως... Ετσι λειτουργει ο φασισμος...
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εμ αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις. Και οι χρυσαυγιτες υποστηριζουν την αυτοαμυνα απενατι στους λαθρομεταναστες. Αναλογα με την ιδεολογια του ο καθενας αυτοαμυνεται απεναντι σε καποιον αλλο. Δεν λειτουργει ετσι η δημοκρατια ομως... ε πες το τόσην ώρα πως μιλάς για αυτοάμυνα και λαθρομετανάστες... Είxα ξεχάσει τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον επιθετικό λαθρομετανάστη (στο spoiler είναι η φωτογραφία από το θαίμα, μην το ανοίξετε):
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @#211 Δεν το υποστηρίζουν απλά οι χρυσαυγίτες. Με τα λεγόμενά σου και ΕΣΥ το υποστηρίζεις a.k.a. ΤΟΥΣ υποστηρίζεις. Και ο Darwin κοιτάζει αμήχανος...
RoS23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε θα σε βγάλουν φασιστα και ναζι τωρα. 2
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε θα σε βγάλουν φασιστα και ναζι τωρα. Ο κώσιον είναι καλό παιδί, μη λεμε ότιναναι. 1
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ^ΝΑ, ΝΑΑΑΑ, ΝΑΑΑΑ όλος ο κόσμος μ' αγαπάει και με υπολείπτεται.Και ο insomniaK είναι πολύ καλό παιδί, και αν διαβάζουν και κορίτσια την έχει και μέχρι το Κιάτο...(και κάπως έτσι ο insomniaK έχει pm από τον Τόξο. job done δεν χρειάζονται ευχαριστώ) 2
insomniaK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 όντως job done, διότι ο τερματισμός είναι το κιάτο, αλλά η αφετηρία είναι η Νέα Ορλεάνη, κορίτσια. Και επίσης, μετά από τους βιαιους μετανάστες τύπου Φύσσα, θα μαστε μαζί με τον τοοξοβόλο 2 προσθήκες στη λίστα των υπερασπιστών με τα μαύρα... Είμαι και σοκολατής, κορίτσια. 1
poten159 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ....μαλλον πλησιαζει η ωρα που θα κλειδωθει το τοπικ...
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ε πες το τόσην ώρα πως μιλάς για αυτοάμυνα και λαθρομετανάστες... Είxα ξεχάσει τα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον επιθετικό λαθρομετανάστη (στο spoiler είναι η φωτογραφία από το θαίμα, μην το ανοίξετε): @#211 Δεν το υποστηρίζουν απλά οι χρυσαυγίτες. Με τα λεγόμενά σου και ΕΣΥ το υποστηρίζεις a.k.a. ΤΟΥΣ υποστηρίζεις. Και ο Darwin κοιτάζει αμήχανος... Ξερετε να διαβαζετε παλικαρια? Ειπα πως με την ιδια λογικη που η αναρχικοι λενε πως πανε για αυτοαμυνα απεναντι σε χρυσαυγιτες με την ιδια λογικη οι χρυσαυγιτες λενε πως πανε για αυτοαμυνα απενατνι σε λαθρομεταναστες. Και οι δυο αυτες οργανωσεις με βαση την ιδεολογια της καθεμιας αποφασιζουν να παρουν τον νομο στα χερια τους για να προστατεψουν την ιδεολογια τους ακομα και με την βια. Ο τροπος δρασης και των δυο ειναι ακρως φασιστικος! Βαση της ιδεολογιας πιστευουν πως κατι ειναι λαθος και αρχιζει ο ενοπλος αγωνας... Στο μελλον μπορει να βγει μια οργανωση που να εχει ακραια ιδεολογια κατα του καπνισματος και να αρχισει να βαραει καπνιστες.... Το ιδιο και το αυτο... Κάτσε θα σε βγάλουν φασιστα και ναζι τωρα. Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα πιο γρηγορα. Αργησε αλλα εγινε. Χαρακτηριστικο του φασισμου και αυτο... Ουγκα ουγκα με αλλα λογια... Μιλαει και για Δαρβινο ο αλλος...
ca6mio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αλληλοκαιγονται ολοι λεω εγω μηπως γλυτωσει η δημοκρατια σε αυτην την χωρα; Ολα δηθεν για αυτην τα κανουν αλλα ποτε με δημοκρατικες διαδικασιες.
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @#219 Έχεις ξεχειλώσει τον όρο φασισμό, δεν μπορείς να διακρίνεις ποια είναι η δράση και ποια η αντίδραση, δεν βάζεις τόνους και αναρωτιέσαι ρητορικά αν ΕΜΕΙΣ ξέρουμε να διαβάζουμε - και στο τέλος μιλάς και στην μητρική σου γλώσσα, μ' άλλα λόγια. @#220 Ναι ρε. Να σκοτωθούν οι μεν με τους δε, και θα έρθει η Δημοκρατία στον καναπέ μας ενώ παίζουμε GTA. Άραξε. Γιατί η Δημοκρατία κατακτιόταν πάντα με ειρηνικές διαδικασίες ξέρεις...
ca6mio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειμαι ηθικος και τιμιος, δεν σκοτωνω μεταναστες, δεν καιω τραπεζες αλλα αρνουμαι να κατεβω σε πορειες θεωρουμαι αραχτος του καναπε; Δηλαδη οποιος αντιδραει συμμετεχοντας σε πορειες και συλλαλητηρια ειναι αγωνιστης και εχει αδεια να δερνει και να καιει;
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @#219 Έχεις ξεχειλώσει τον όρο φασισμό, δεν μπορείς να διακρίνεις ποια είναι η δράση και ποια η αντίδραση, δεν βάζεις τόνους και αναρωτιέσαι ρητορικά αν ΕΜΕΙΣ ξέρουμε να διαβάζουμε - και στο τέλος μιλάς και στην μητρική σου γλώσσα, μ' άλλα λόγια. @#220 Ναι ρε. Να σκοτωθούν οι μεν με τους δε, και θα έρθει η Δημοκρατία στον καναπέ μας ενώ παίζουμε GTA. Άραξε. Γιατί η Δημοκρατία κατακτιόταν πάντα με ειρηνικές διαδικασίες ξέρεις... Καλα εσυ μεινε στον ορο φασισμος=κινημα μουσουλινι. Δεν περιμενα να εχεις πιο ανοιχτο μυαλο. Εσυ διακρινεις την δραση αντιδραση συμφωνα ομως με την ιδεολογια σου. Αυτο σου λεω τοση ωρα και αδυνατεις να το καταλαβεις. Για σενα η δραση ειναι οι χρυσαυγιτες και αντιδραση οι ''αντιφασιστες''-αναρχικοι. Για τους χρυσαυγιτες δραση ειναι οι λαθρομεταναστες αντιδραση οι χρυσαυγιτες. Συμπερασμα το ιδιο και το αυτο. Δυο οργανωσεις που αναλογα με τα πιστευω και την ιδεολογια τους αποφασιζουν να παρουν τον νομο στα χερια τους και να επιβληθουν με την βια. Και οι δυο ειναι ο ορισμος (ο συγχρονος οχι ο αναχρονιστικος ο δικος σου) του ΦΑΣΙΣΤΑ. Οταν δεν ξερουμε τι να πουμε μας φταινε οι τονοι. Εδω δεν μπορεις να βγαλεις νοημα απο μια προταση και αντιλαμβανεσαι οτι να ναι.
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν δεν ξέρουμε τι να πούμε αναρωτιόμαστε αν ξέρουν να διαβάζουν οι συνομιλητές μας, σωστά; Τώρα για τις προσδοκίες σου περί των ανοιχτών ή όχι μυαλών μας, μάλλον είναι τιμητικό που σε απογοητεύουμε. Λες σε εμένα ότι αδυνατώ να καταλάβω την "σχετικιστική" παπαριά σου, ενώ εσύ αδυνατείς να πάρεις θέση και εξισώνεις. Οι αριστεροί τα βλέπουν έτσι... οι δεξιοί έτσι... εσύ; Εγώ ας πούμε ότι το βλέπω ότι όποιος κατσαβιδιάζει μετανάστες έχει το άδικο apriori. Και η άσκηση βίας εναντίον του είναι δικαιολογημένη*. Εσύ έχεις κάποια άποψη τώρα που skai δεν έχει atm δελτίο; Να σε χαιρόμαστε *άσε το ποιος θα έχει το μονοπώλιο της βίας, κράτος, αριστεροί ή δεξιοί, χάριν ευκολίας για την ώρα. 1
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Απο αυτο που εγραψα πιο πανω εβγαλες το συμπερασμα πως ειμαι χρυσαυγιτης. Sorry αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις ή τουλαχιστον να βγαλεις το σωστο νοημα απο αυτα που διαβαζεις. Θεση εχω παρει εδω και ωρα. Θεωρω και τις δυο πλευρες ακραιες και περα ως περα φασιστικες. Θεωρω μαλιστα πολυ χειροτερη την δικη σου πλευρα γιατι τα ακραια περιστατικα και οι φασιστικου τυπου αντιδρασεις των αναρχικων ειναι αριθμητικα πολυ περισσοτερες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις