Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει "δεν ξεχνώ τον φασισμό" ο υμνητής του ναζισμού, το πρώτο θέμα. Νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Το πέσιμο και δολοφονία από το τάγμα εφόδου έγινε "συμπλοκή". Στείλε ένα βιογραφικό στο Σκαι.

Ποσο γελοία είναι αυτά τα συμπεράσματα πραγματικά... έχω και εγώ κάτι ακροαριστερούς στον ευρύτερο κύκλο μου και εχω ακουσει τα απειρα...  έρχεται ένας σπίτι μου και μου λέει

-θα έρθεις στην πορεία?

-Ποια πορεία?

-A δεν τα έμαθες?

-τι να μάθω?

-σκοτώσανε οι χρυσαυγίτες έναν ακροαριστερό raper

.... Τον κοιτούσα περίεργα και τον ξαναρώτησα επαναλαμβάνοντας την φράση του πιο πάνω και αυτός επέμενε :P

στην αρχή γέλασα νόμιζα ότι όντως πρόκειται για πλακα

γιατί τόσο γελοίο είναι να πιστεύει κανεις πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικότητα...

1) ο εμπλεκόμενος δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την χρυσή αυγή πέρα του ότι η υποκειμενική του άποψη είναι υπέρ αυτού του κόμματος... και σε ένα συσσίτιο που βοηθησε και λέγανε όλοι φορούσε στολή χρυσαυγίτη κτλ εγώ έβλεπα στην σχετική φωτογραφία ότι απλά φορούσε ένα μπλουζάκι με την ελληνική σημαία πάνω δεξιά... όλοι οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες είχαν μαύρα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό τους λογότυπο με τον μαίανδρο... οποτε ακόμη και από εκεί φαίνεται πως δεν ήταν μέλος τους... απλά ίσως οπαδός.(μάλιστα εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας πολλοί ακροαριστεροί τρέχουνε να τον βγάλουνε και βαρόνο του κόμματος όχι απλά μέλος :P )

2) τι κέρδος έχει η χρύση αυγή να σκοτώσει τον raper? και μάλιστα για τα πολιτικά του πιστεύω? :P

άντε τους μετανάστες πες γιατί είναι τόσο βλάκες και δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για να τους διώξουν επιλεγουν να τους εκφοβίσουν σκοτώνοντας που και που κανέναν... αλλα τον έλληνα raper? :P (έστω ότι ξέρανε και την ιδιότητα του μιας και αν ήταν οργανωμένο το έγκλημα κάποιο λόγο θα ειχανε να τον επιλέξουν και να σκοτώσουν ΜΟΝΟ αυτόν και όχι την αριστερή κοπέλα του μαζί.. η έστω να την βιάσουν... )

πραγματικά για πιο λόγο να θέλουν να σκοτώσουν έναν γνωστό σχετικά και έλληνα raper που είναι απλά ακροαριστερός (η έτσι λέγεται) χωρίς καν να είναι κάποιο σημαντικό μέλος κάποιου κόμματος.. δηλαδή πραγματικά είναι ηλίθιο μονο να το σκέφτεται κανεις για σοβαρή εκδοχή...

γιατί  συν τοις άλλοις ο έλληνας πολίτης έχει κάποια δικαιώματα και υποχρεώσεις αμέως η απουσία του θα γίνει αντιληπτή (θα σταματήσουν να πληρώνονται φόροι,δόσεις,λογαριασμοί κτλ) οι συγγενείς θα τον ψάχνουνε κτλ κτλ άντε πες τον λαθρομετανάστη δεν θα τον ψάξει κανεις έτσι ο δολοφόνος του κοιμάται ήσυχος .... αλλα τον έλληνα? πρέπει να είχαν διδακτορικούς τιτλους επί διδακτορικών τίτλων για να τον σκοτώσανε με τέτοιο τρόπο και με χωρίς κανένα ουσιαστικά όφελος  έτσι για να πωρώνονται στο κόμμα απλά όταν θα λένε την ιστορία... :P

Επίσης δεν θα διαφωνήσω στο ότι η χρυσή αυγή έχει ψηφοφόρους εκ των οποιων αρκετοί είναι χαμηλότερης νοημοσύνης αλλα αυτό δεν την κάνει συνεργό σε κάποιο έγκλημα ούτε θύτη!

Τόσοι δολοφόνοι στις ελληνικές φυλακες που παράλληλα ψηφίζουν... ε όλο και κάποιος από αυτούς θα ψηφίζει ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ κτλ αυτό σημαίνει πως τα κόμματα αυτά συνεργάστηκαν στην εκάστοτε δολοφονία? :P είναι αστείο δηλαδή...

Για εμενα οι ακροαριστεροί είναι το ίδιο ακριβώς με τους ακροδεξιούς (και πιστεύω ότι οι συντριπτική πλειοψηφία τους αποτελείται από ζώα όπως συμβαίνει και με τους ακροδεξιούς)

και τέτοιου είδους χτυπήματα κάτω από την μέση (για να μην τα πω πουσ....) τα κάνουν αρκετά συχνά και στην ζωή τους την προσωπική και σαν ομάδα...

γιαυτο και συμπαθώ λίγο παραπάνω τους ακροδεξιούς γιατί αυτοί τουλάχιστον αγαπάνε την εθνική μας κληρονομιά και τα πιστεύω μας και δεν συμπεριφέρονται με <<κάτωάποτηνμεσίστηκο>> τρόπο...

όταν εναντιώνονται σε αλλα κόμματα.

Από αυτά που έχω διαβάσει (αλλα νομίζω πως είναι και η επίσημη εκδοχή τις αστυνομίας αυτή) απλά έγινε μια συμπλοκή μεταξύ θερμοκέφαλων μετά τον αγώνα (θα ήπιανε τίποτα όλοι τους.. θα είπε και ο raper καμια κουβέντα παραπάνω γιατί είναι και στον χαρακτήρα τους να "ντισαρουν") και θα έγινε το κακό...

και άμεσος κάποιοι "κατωμεσιτες" του σιναφιού τρέξανε να το εκμεταλλευτούνε πολιτικά αυτό..

Αν το πρώτο θέμα αξίζει ένα φτύσιμο αυτοί ποσα φτυσίματα αξίζουν που κάνανε ένα άτυχο γεγονός βούκινο και το στρέψανε όλο το θέμα στην πολιτική εκμετάλλευση για να κερδίσουν ψήφους?? πείτε μου ποσο σάλιο?

για να σας πω την αλήθεια δεν θα μου προξενούσε τεραστια έκπληξη αν μάθαινα πως τους φόνους λαθρομεταναστών (έστω κάποιους) τους προξενέψανε ακροαριστεροί μονο και μονο γιατί πήραν γραμμή από το κόμμα (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βλέπετε.. :P) έτσι ώστε να το φορτώσουνε πάνω σε κανέναν χρυσαυγίτη...

• Like 1
  • Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άντε τους μετανάστες πες γιατί είναι τόσο βλάκες και δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για να τους διώξουν επιλεγουν να τους εκφοβίσουν σκοτώνοντας που και που κανέναν... αλλα τον έλληνα raper?

Έτσι, ατάραχα, σα να σκοτώνουν αρνιά ένα πράγμα. 

Θέλει η συμπάθεια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

• Like 8
Δημοσ.

οι moderators πού πήγαν; χάθηκαν; Εχει ξεφύγει το θρεντ, το πήγαμε στο πολιτικό. Ο ts είπε ότι δεν είναι ηθικό που κοινοποίησαν μέσω εξωφύλλου εφημερίδας ένα νεκρό. Έχετε να πείτε κάτι γι'αυτό; Πολιτικοποιήθηκε πολύ η συζήτηση, και μετά σου λένε απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στο insomnia... Lock it pliz! :-D

Δημοσ.

Έτσι, ατάραχα, σα να σκοτώνουν αρνιά ένα πράγμα. 

Θέλει η συμπάθεια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

ναι η συμπάθεια φαίνεται γιατί την δήλωσα πιο κάτω :) αλλα δεν αντιλαμβάνομαι που φαίνεται μέσα από τα επιχειρήματα μου είναι καθαρή κοινή λογική...

Δημοσ.

The_Colonel, βαριέμαι να απαντάω σε ένα ένα από τα οικτρά ψέματά σου. Όποιος θέλει, μπορεί να δει πως συνδέεται ο δολοφόνος με το τάγμα εφόδου της νίκαιας, υπάρχουν ένα σωρό φωτογραφίες, ακόμα και σε καθεστωτικά μμε/site.

• Like 2
Δημοσ.

2) Δεν ειναι δυο ακρα. Ειναι 4. Τερμα δεξια, τερμα αριστερα, τερμα λαικισμος, τερμα κρατισμος.

Έτσι είναι. Ευτυχώς που κυβερνάμε εμείς. Λίγα λικεσ βλέπω όμως. Πού στε ρε παιδιά;

Και αν ο κομμουνισμος επικρατούσε στην Ελλάδα , κάτι μου λέει ότι η Βόρεια Κορέα δεν θα ήτανε τίποτε

σε σχέση με αυτό που θα ζούσαμε...

Ε ρώτα τον παππού σου να σιγουρευτείς. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα...

Οχι, αφηστε τη δουλεια αφηστε τον καναπε και διαλεξτε στρατόπεδο, τοσο απλα τα πραγματα.. :P Αντε να τελειώνουμε μηπως και μπορέσουμε να ζησουμε ειρηνικά οι υπόλοιποι που θα απομείνουμε..

Βιάζεσαι να συνεχίσεις την σκατοζωούλα σου ε? Και γώ...

Ξερετε να διαβαζετε παλικαρια?

Ειπα πως με την ιδια λογικη που η αναρχικοι λενε πως πανε για αυτοαμυνα απεναντι σε χρυσαυγιτες με την ιδια λογικη οι χρυσαυγιτες λενε πως πανε για αυτοαμυνα απενατνι σε λαθρομεταναστες.

Και οι δυο αυτες οργανωσεις με βαση την ιδεολογια της καθεμιας αποφασιζουν να παρουν τον νομο στα χερια τους για να προστατεψουν την ιδεολογια τους ακομα και με την βια.

Ο τροπος δρασης και των δυο ειναι ακρως φασιστικος! Βαση της ιδεολογιας πιστευουν πως κατι ειναι λαθος και αρχιζει ο ενοπλος αγωνας...

Στο μελλον μπορει να βγει μια οργανωση που να εχει ακραια ιδεολογια κατα του καπνισματος και να αρχισει να βαραει καπνιστες.... Το ιδιο και το αυτο...

Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα πιο γρηγορα. Αργησε αλλα εγινε. Χαρακτηριστικο του φασισμου και αυτο... Ουγκα ουγκα με αλλα λογια... Μιλαει και για Δαρβινο ο αλλος...

Ρε συ κρομ ειλικρινά, κρίμα είναι να μην είσαι χα. Προσπαθείς πολύ σκληρά.

Είναι ένα θέμα αυτό, αλλά δεν φταίω εγώ που 10 στους 10 που μπαίνουν με εθνικά σύμβολα σε αντιφασιστικές διαδηλώσεις τελικά ήταν φασίστες :P

Έλα αηδίες, σε λίγο θα μας πείς ότι με όσους ήρθες σε αντιπαράθεση είναι στην καλύτερη περίπτωση... γαλάζιοι. :P

Δημοσ.

Ποσο γελοία είναι αυτά τα συμπεράσματα πραγματικά... έχω και εγώ κάτι ακροαριστερούς στον ευρύτερο κύκλο μου και εχω ακουσει τα απειρα...  έρχεται ένας σπίτι μου και μου λέει

-θα έρθεις στην πορεία?

-Ποια πορεία?

-A δεν τα έμαθες?

-τι να μάθω?

-σκοτώσανε οι χρυσαυγίτες έναν ακροαριστερό raper

.... Τον κοιτούσα περίεργα και τον ξαναρώτησα επαναλαμβάνοντας την φράση του πιο πάνω και αυτός επέμενε :P

στην αρχή γέλασα νόμιζα ότι όντως πρόκειται για πλακα

γιατί τόσο γελοίο είναι να πιστεύει κανεις πως κάτι τέτοιο είναι πραγματικότητα...

1) ο εμπλεκόμενος δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την χρυσή αυγή πέρα του ότι η υποκειμενική του άποψη είναι υπέρ αυτού του κόμματος... και σε ένα συσσίτιο που βοηθησε και λέγανε όλοι φορούσε στολή χρυσαυγίτη κτλ εγώ έβλεπα στην σχετική φωτογραφία ότι απλά φορούσε ένα μπλουζάκι με την ελληνική σημαία πάνω δεξιά... όλοι οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες είχαν μαύρα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό τους λογότυπο με τον μαίανδρο... οποτε ακόμη και από εκεί φαίνεται πως δεν ήταν μέλος τους... απλά ίσως οπαδός.(μάλιστα εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας πολλοί ακροαριστεροί τρέχουνε να τον βγάλουνε και βαρόνο του κόμματος όχι απλά μέλος :P )

2) τι κέρδος έχει η χρύση αυγή να σκοτώσει τον raper? και μάλιστα για τα πολιτικά του πιστεύω? :P

άντε τους μετανάστες πες γιατί είναι τόσο βλάκες και δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για να τους διώξουν επιλεγουν να τους εκφοβίσουν σκοτώνοντας που και που κανέναν... αλλα τον έλληνα raper? :P (έστω ότι ξέρανε και την ιδιότητα του μιας και αν ήταν οργανωμένο το έγκλημα κάποιο λόγο θα ειχανε να τον επιλέξουν και να σκοτώσουν ΜΟΝΟ αυτόν και όχι την αριστερή κοπέλα του μαζί.. η έστω να την βιάσουν... )

πραγματικά για πιο λόγο να θέλουν να σκοτώσουν έναν γνωστό σχετικά και έλληνα raper που είναι απλά ακροαριστερός (η έτσι λέγεται) χωρίς καν να είναι κάποιο σημαντικό μέλος κάποιου κόμματος.. δηλαδή πραγματικά είναι ηλίθιο μονο να το σκέφτεται κανεις για σοβαρή εκδοχή...

γιατί  συν τοις άλλοις ο έλληνας πολίτης έχει κάποια δικαιώματα και υποχρεώσεις αμέως η απουσία του θα γίνει αντιληπτή (θα σταματήσουν να πληρώνονται φόροι,δόσεις,λογαριασμοί κτλ) οι συγγενείς θα τον ψάχνουνε κτλ κτλ άντε πες τον λαθρομετανάστη δεν θα τον ψάξει κανεις έτσι ο δολοφόνος του κοιμάται ήσυχος .... αλλα τον έλληνα? πρέπει να είχαν διδακτορικούς τιτλους επί διδακτορικών τίτλων για να τον σκοτώσανε με τέτοιο τρόπο και με χωρίς κανένα ουσιαστικά όφελος  έτσι για να πωρώνονται στο κόμμα απλά όταν θα λένε την ιστορία... :P

Επίσης δεν θα διαφωνήσω στο ότι η χρυσή αυγή έχει ψηφοφόρους εκ των οποιων αρκετοί είναι χαμηλότερης νοημοσύνης αλλα αυτό δεν την κάνει συνεργό σε κάποιο έγκλημα ούτε θύτη!

Τόσοι δολοφόνοι στις ελληνικές φυλακες που παράλληλα ψηφίζουν... ε όλο και κάποιος από αυτούς θα ψηφίζει ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ κτλ αυτό σημαίνει πως τα κόμματα αυτά συνεργάστηκαν στην εκάστοτε δολοφονία? :P είναι αστείο δηλαδή...

Για εμενα οι ακροαριστεροί είναι το ίδιο ακριβώς με τους ακροδεξιούς (και πιστεύω ότι οι συντριπτική πλειοψηφία τους αποτελείται από ζώα όπως συμβαίνει και με τους ακροδεξιούς)

και τέτοιου είδους χτυπήματα κάτω από την μέση (για να μην τα πω πουσ....) τα κάνουν αρκετά συχνά και στην ζωή τους την προσωπική και σαν ομάδα...

γιαυτο και συμπαθώ λίγο παραπάνω τους ακροδεξιούς γιατί αυτοί τουλάχιστον αγαπάνε την εθνική μας κληρονομιά και τα πιστεύω μας και δεν συμπεριφέρονται με <<κάτωάποτηνμεσίστηκο>> τρόπο...

όταν εναντιώνονται σε αλλα κόμματα.

Από αυτά που έχω διαβάσει (αλλα νομίζω πως είναι και η επίσημη εκδοχή τις αστυνομίας αυτή) απλά έγινε μια συμπλοκή μεταξύ θερμοκέφαλων μετά τον αγώνα (θα ήπιανε τίποτα όλοι τους.. θα είπε και ο raper καμια κουβέντα παραπάνω γιατί είναι και στον χαρακτήρα τους να "ντισαρουν") και θα έγινε το κακό...

και άμεσος κάποιοι "κατωμεσιτες" του σιναφιού τρέξανε να το εκμεταλλευτούνε πολιτικά αυτό..

Αν το πρώτο θέμα αξίζει ένα φτύσιμο αυτοί ποσα φτυσίματα αξίζουν που κάνανε ένα άτυχο γεγονός βούκινο και το στρέψανε όλο το θέμα στην πολιτική εκμετάλλευση για να κερδίσουν ψήφους?? πείτε μου ποσο σάλιο?

για να σας πω την αλήθεια δεν θα μου προξενούσε τεραστια έκπληξη αν μάθαινα πως τους φόνους λαθρομεταναστών (έστω κάποιους) τους προξενέψανε ακροαριστεροί μονο και μονο γιατί πήραν γραμμή από το κόμμα (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα βλέπετε.. :P) έτσι ώστε να το φορτώσουνε πάνω σε κανέναν χρυσαυγίτη...

Ειλικρινα, εχω διαβασει μπουρδες και μπουρδες αλλα εσυ φιλε μου το τερματισες!!  :-D

Τι διαμαντι ειναι τουτο...

• Like 2
Δημοσ.

Ειλικρινα, εχω διαβασει μπουρδες και μπουρδες αλλα εσυ φιλε μου το τερματισες!!  :-D

Τι διαμαντι ειναι τουτο...

εκτος από αντιπαράθεση θέλω και αντίλογο να δούμε έτσι ποιος πραγματικά λέει τα μαργαριτάρια ή τα διαμάντια...

The_Colonel, βαριέμαι να απαντάω σε ένα ένα από τα οικτρά ψέματά σου. Όποιος θέλει, μπορεί να δει πως συνδέεται ο δολοφόνος με το τάγμα εφόδου της νίκαιας, υπάρχουν ένα σωρό φωτογραφίες, ακόμα και σε καθεστωτικά μμε/site.

ναι τελικά θα συμφωνήσω ο θάνατος του killah P. ήταν καθοριστικής σημασίας γεγονός για να κυριαρχήσει η χρυσή αυγή καθότι low bap και όχι hip hop έτσι θα έχουν να φοβούνται λιγότερο σε κάθε επόμενο diss

όλα ξαφνικά φωτίζουνε στο κεφάλι μου και είναι αυτονόητα βλέπω τον ντετερμινισμό.. πως θα πετύχουμε τον σκοπό μας για να κυριαρχήσουμε στους έλληνες και να πάρουμε λεφτά από εβραίους και αμερικανους ??? μα ναι θα βρούμε κάποιον στα συσσίτια θα τον πείσουμε να σκοτώσει τον killah P.!!!

ναι βγάζει νόημα η όλη ιστορία από πάνω μέχρι κάτω.
Δημοσ.

Όσο πας γελειοποιείσαι και περισσότερο. Αυτοι που το κάνουν στην tv παίρνουν χοντρά λεφτά. Αδικείσαι.

εσύ παράλληλα συνεχίζεις να μην λες τίποτα... 

είσαι σαν αυτούς που πιστεύουνε στα συστήματα πυραμίδας και τα ακολουθούνε χωρίς να τους νοιάζει αν ισχύει το μοντέλο τους φτάνει απλά το αποτέλεσμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...