παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το "ειδικά αυτό" σημαίνει ότι ξέρεις κάμποσα και ξεχωρίζεις ένα από αυτά... με τον τρόπο που απαντάς είμαι σίγουρος ότι έχεις υπόψιν ΜΟΝΟ αυτό άντε και κανένα άλλο περιστατικό (και πάντα βεβαια υπό την ερμηνεία της αντίθετης πλευράς ) είσαι και εσύ μάλλον ένας από αυτούς που θα τους βόλευε το dislike δεν θα χρειαζόταν έτσι καν να διαβάσεις την πρώτη παράγραφο θα απαντούσες αρνητικά απευθείας απλά βλέποντας τα dislike Τι αλλο; Με την μαϊμουκαι την σημαια; με τα πακι που βγαζουν 100ε την ωρα στα φαναρια; οι τις αλλες 43234234 επιχειρηματολογιες στο οτι δεν ειναι ναζι; γιαυτο δεν έχει νόημα να απαντήσω σε αυτό... πάντως όντως είναι πανάρχαιο σύμβολο η σβάστικα και το έχουν χρησιμοποιήσει και οι αρχαίοι έλληνες μεταξύ άλλων. Στις 45ο; Αυτο τι συμβολιζει; ενα μηλο ή μια εταιρεια;
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, η ταμπακιέρα είναι ότι χρησιμοποιείς εσκεμμένα ψέματα στα ποστ σου και μετά απαντάς "δεν με αφορά - δεν το έψαξα". Στα πρότυπα αυτού του γραφικού στρουμπουλού αρχηγού σας... caution, τρολλάρεις και δεν σου ταιριάζει. Γενικά έχω διαπιστώσει ότι έχεις ένα Α επίπεδο αλλά σε αυτό το θρεντ το έχεις ρίξει πολύ με ποστ όπως το αποπάνω. Φιλικά ε, σε νοιάξει ή όχι.
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πάπιε, γάμα το μήλο και τη σβάστικα, το οτι άλλα συμβόλιζαν και άλλα κατάντησαν να συμβολίζουν έχει μια Α λογική. Το να μην καταλαβαίνεις όμως πως το «α υπήρχε πριν τον ναζισμό» είναι φτηνή δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (combo!) κάποιοι, ε κάτι δεν πάει καλά, δε νομίζεις; Δεν αναφέρω κάν τον λεγόμενο αρχαιοελληνικορωμαϊκοwhatever χαιρετισμό που όχι μόνο δεν χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους, αλλά από κανέναν πριν τον Μουσολίνι. 1
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι φιλαράκο! Δεν είναι αυτή η ταμπακιέρα, όσο κι αν θα σε βόλευε. Το «εσκεμμένα», είναι δικό σου συμπέρασμα, όπως και το ποιος είναι ο αρχηγός ...μας! Κράτα το, αφού σε βολεύει. Οι ταμπακιέρες είναι δύο: 1) Οι αποδείξεις, είναι απαραίτητες, προκειμένου να καταδικαστεί ή να αθωωθεί ο οποιοσδήποτε, ή υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου αρκεί το «φαίνεται ότι...»; 2) Απαντήσεις συγκεκριμένες και σαφείς, στα αριθμημένα ερωτήματα που έχω θέσει εδώ. Αυτό το ρημάδι το post, θα το παραθέτω μέχρι να κλειδωθεί το θέμα, ή μέχρι να μας τιμήσει με την απάντησή του, κάποιος ...μη αντιφάσκων! Εδώ να σε δω, δημοκράτη μου! Για τάπωσέ με, εμένα τον ...τελειωμένο χουνταίο... 1) Σαφώς. Για να καταδικαστεί. Αθώοι είμαστε αρχικά όλοι. 2) Κάποιος από το εν λόγω κόμμα, λογικά θα πρέπει να σου απαντήσει. Αν και δεν νομίζω ότι θα σου απαντήσει γιατί κενολογίες μου φαίνονται αυτά που ρωτάς, αλλά μην προκαταλαμβάνω... αλλά και να ρωτάς και να ορίζεις την ταμπακιέρα μόνος σου, είναι λίγο Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει ε; Και τώρα με το χέρι στην καρδιά, τελείως ειλικρινά και αν μπορείς σε ένα ολιγόλεπτο "παράθυρο" στο κοντρίστικο στυλάκι των post μας και ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ: Είπες ένα 1 εκατομμύριο και ξέρεις ότι δεν είναι ούτε οι μισοί. Είναι ο εγωισμός σου (για να μην αποδεχτείς ότι δεν έχεις εικόνα καν των εκλογικών αποτελεσμάτων και έρθεις σε αμηχανία) ή η ατζέντα σου (ψέματα ώστε να μένουν εντυπώσεις) που σε σπρώχνουν να κάνεις 5 post γροθοκοπώντας το πεθαμένο άλογο, αλλά να μην κάνεις edit και να πεις απλά "my bad"; @cthulhucarbide δεν trollάρω κανένα. Αν θίχτηκες για το στρουμπουλός, το κάνω χοντρούλης αλλά ούτε γραμμάριο παρακάτω. Τα περί επιπέδων τα προσπερνώ, δεν έχω κάποιο saga να υπερασπίσω, postάρω μέχρι "εκεί που φτάνω". Lead the way για το παραπάνω...
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Να συμπληρώσω κάτι, ανέφερε πριν ο Colonel οτι ασχολούμαστε με όλα αυτά ενώ υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα. Δεκτό και θα συμφωνούσα απόλυτα, εαν «σκοτωνόμασταν» για το νέο iPhone ή το ντύσιμο της Στικούδη. Ε όχι όμως, συζητάμε για ένα θέμα που όπως μας έδειξε η ιστορία κάθε άλλο παρά ασήμαντο είναι. Και είμαστε και οφφτόπικ. Πόσο δίνει το bwin για να φάω >5 μέρες μπαν; FYI: http://en.wikipedia.org/wiki/Fallacy_of_relative_privation
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανώς και δεν έχεις διαβάσει τίποτε από όλα όσα γράφανε στο περιοδικό/φυλλάδα τους τα τελευταία χρόνια, έτσι; Υπογράφοντας μάλιστα οι ίδιοι που τώρα κατηγορούν τους άλλους για ψέμματα, ανακρίβειες, μέχρι να βγάλουν άρθρα στη φόρα και να αρχίσουν να κωλοτουμπιάζουν για «νεανικές χαζομάρες» και τα ρέστα. Λοιπόν θα το γράψω σαν συνταγή μπας και καταλάβει κανένας τίποτα... Λαμβάνουμε υπόψιν τα εξής: -Την ιστορία την γραφουν οι νικητές -Στον πόλεμο γίνονται εγκλήματα και από τις 2 πλευρές -Το τι κάνει ο στρατός δεν έχει άμεση σχέση με το αν ένα πολιτικο σύστημα είναι σωστό η όχι περισσότερο έχει σχέση η κοινωνική κατάσταση των πολιτών αυτού του συστήματος. - Οι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις υπάρχουν άτομα που ήταν πασοκ και γίνανε ΝΔ ήταν ΚΚΕ και γίνανε ΝΔ ήταν ΝΔ και γίνανε ΛΑΟΣ κτλ κτλ κτλ οι άνθρωποι μπορούνε και αλλάζουν νοοτροπία είτε από συμφέρον είτε λόγω συνειδητοποίησης/αναθεώρησης κάποιων πραγμάτων. οποτε έχουμε και λέμε... Το τι έκανε (ΑΝ έκανε)στις φυλλάδες του ο αρχηγός της Χ.A ποσώς θα έπρεπε να την επηρεάζει ως κόμμα... Επίσης δεν βλέπω γιατί ένας εθνικιστής η εθνικόφρων να μην εντυπωσιάζεται από τον εθνικοσοσιαλισμό και τα πρακτικά επιτεύγματα του... Π.Χ επειδή συγκεκριμένα ο Χίτλερ το 40 σκότωσε κόσμο (το λέω και με τρόπο που να σας αρέσει ) δεν σημαίνει ότι ο ΝΑtionalsoΖΙalismus (εθνικοσοσιαλισμός/nazi) δεν είναι καλο πολίτευμα για να ευημερευσει οικονομικά μια χωρα και για να έχουν μια καλή καθημερινότητα οι πολίτες της... οποτε γιατί να μην φλερτάρει με την ιδέα αυτής της επιλογής?? είναι κακό να θαυμάζεις κάποιον για τα επιτευγματα του επειδή προξένεψε κακό -αλλα για άλλους λόγους-? γιατί δεν οδήγησε ο εθνικοσοσιαλισμός τον πόλεμο!! απλά ήταν το πολίτευμα που έκανε δυνατή την γερμανία και μετά από απόφαση τον τότε ηγετών έγινε ότι έγινε... ο εθνικοσοσιαλισμός αυτός καθ αυτός έκανε μονο καλο στην χωρα από οικονομικής πλευράς κτλ η δεν γίνετε μήπως να εκτιμάς τα καλά ενός συστήματος επειδή αυτό υπήρχε την εποχή ενός πολεμου και μάλιστα στην πλευρά των <<κακών>>? Τέλος έστω ότι ήταν χιτλερικός κάργα και γούσταρε να σφάξει όλους τους ξένους... αποκλείεται να έχει αλλάξει γνώμη τώρα πια μετά από 30 χρονια??? πρέπει να σκέφεται ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο ασχέτως αν περάσανε τα χρονια και αλλάξανε οι συνθήκες??? ποιος γίνετε λοιπόν γελοίος?
tzatzikistan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 σοβαρά τώρα είσαι υπαρκτό πρόσωπο; 6
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Π.Χ επειδή συγκεκριμένα ο Χίτλερ το 40 σκότωσε κόσμο (το λέω και με τρόπο που να σας αρέσει ) δεν σημαίνει ότι ο ΝΑtionalsoΖΙalismus (εθνικοσοσιαλισμός/nazi) δεν είναι καλο πολίτευμα για να ευημερευσει οικονομικά μια χωρα και για να έχουν μια καλή καθημερινότητα οι πολίτες της... Ο Εθνικοσοσιαλισμός ή ναζισμός είναι μορφή φασισμού που ενσωματώνει το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. via ποιος γίνετε λοιπόν γελοίος? Εσύ. Αλλά παίζει να ήσουν και πριν. Για κάποιο λόγο δεν έχεις κατακτήσει καν την ορθογραφία αλλά παραδόξως έχεις μια βαθιά κατανόηση των πολιτικών ιδεολογιών (ο Θεός να τις κάνει) και του συλλογικού φαντασιακού των λαών. Or not. 1
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τι αλλο; Με την μαϊμουκαι την σημαια; με τα πακι που βγαζουν 100ε την ωρα στα φαναρια; οι τις αλλες 43234234 επιχειρηματολογιες στο οτι δεν ειναι ναζι; Στις 45ο; Αυτο τι συμβολιζει; ενα μηλο ή μια εταιρεια; Εγώ θα προσπαθήσω να σου περιγράψω αλλιώς αυτό που πιστεύω ελπίζω να καταλάβεις τώρα τι θέλω να πω... Σε έναν διαγωνισμό φωνής έχει σημασία που είναι άσχημη? η που φοράει όχι τόσο μοντέρνα ρούχα και έχει χαλια χτένισμα?? http://www.youtube.com/watch?v=Ow-wczoqbp4 νομίζω πως όχι.... έτσι και για ένα κόμμα δεν έχει τόσο σημασία αν κάποιος έχει tattoo με κάτι πάνω του η αν πριν μερικές δεκαετίες είπε κάτι για κάποιον... Αυτό που έχει σχέση είναι οι θέσεις του και το πως σκοπεύει να επιτύχει τους στόχους του και αν δεις την ατζέντα της χρυσής αυγής τότε θα δεις ότι δεν είναι τόσο "ο,τι να'ναι" κόμμα όσο νομίζεις μάλιστα φαίνεται πιο ώριμο από αρκετά "παλιά" κόμματα στο τι ζητάει και πως σκοπεύει να το καταφέρει... βεβαια αυτά όλα για να τα δεις θα πρέπει να ξεπεράσεις τα σχόλια από την TV και τον κίτρινο τύπο....
N3k21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 ^ "σκέφτονται" ; Τραβηγμένο αλλά καλό! Τα zerglings που αποτελούν το "στρατό" της εν λόγω οργάνωσης σίγουρα δε σκέφτονται, δεν πρέπει να σκέφτονται προκειμένου να είναι αποδοτικοί στο "ευγενές έργο" τους. Τα μεγάλα κεφάλια όμως μια χαρά μυαλό έχουν, παρότι άρρωστο. Είναι αδύνατον μια οργάνωση που βασίζεται στην προπαγάνδα και την απόκρυψη της πραγματικής της ιδεολογίας, να έδωσε -έτσι απλά- εντολή δολοφονίας ενός ανθρώπου (ειδικά εφόσον αυτός θεωρείται πολιτικός της αντίπαλος), ακριβώς μέσα στην περίοδο που τυγχάνει ευρείας σχετικά αποδοχής από την κοινωνία. Καταλαβαίνεις πως μια τέτοια κίνηση ισοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία, ναι; Αν διαφωνείς, πες μου σε παρακαλώ, κατά τη γνώμη σου γιατί οργάνωσαν τη δολοφονία του Π.Φ.; Έτσι για να προχωράει η κουβέντα. Η απουσία συνωμοσίας βέβαια δε δικαιολογεί τη συγκεκριμένη δολοφονία από μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης, ούτε σημαίνει πως η ίδια οργάνωση δεν εφαρμόζει τακτικές ωμής βίας εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων, όπως π.χ. οι μετανάστες. Αλλά να κοιτάμε το πραγματικό πρόβλημα που και που, όχι να μπλέκουμε μονίμως σε πολέμους πολιτικής και εντυπώσεων. Είναι επικίνδυνο και μπορεί άνετα να γυρίσει μπούμεραγκ η φάση. 1
παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ταμας πλυση εγκεφαλου; αχαχα0χα0χ0αχα00
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 @cthulhucarbide δεν trollάρω κανένα. Αν θίχτηκες για το στρουμπουλός, το κάνω χοντρούλης αλλά ούτε γραμμάριο παρακάτω. Τα περί επιπέδων τα προσπερνώ, δεν έχω κάποιο saga να υπερασπίσω, postάρω μέχρι "εκεί που φτάνω". Lead the way για το παραπάνω... Υπάρχουν θέματα στο ινσο που κάνουμε πλάκα και άλλα που μιλάμε σοβαρά. Στο συγκεκριμένο νομίζω θα συμφωνήσεις ότι και σοβαρό είναι από μόνο του και πως οι περισσότεροι που συμμετέχουν το βλέπουν σοβαρά. Οπότε το να τρολλάρεις, και να συνεχίζεις να τρολλάρεις στην ίδια πρόταση που λες ότι "δεν τρολλάρεις κανέναν", είναι όχι μόνο γελοίο αλλά και μαλακία εκ μέρους σου άμα θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά και όχι στο ψιλό. Στο αριστερό σου, το ξέρω. Αλλά έπρεπε να ειπωθεί. _______________________________________________ Να ρωτήσω καιγώ με την σειρά μου. Η δολοφονία αυτή με ποιον τρόπο εξυπηρετεί κάποιο συμφέρων της χρυσής αυγής; Είμαι ο μόνος που αδυνατεί μέχρι τώρα να δει τον λόγο που υπήρξε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας(χωρίς να λέω ότι δεν έγινε) ενός τυχαίου αριστερού από τους χιλιάδες; 2
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ταμας πλυση εγκεφαλου; αχαχα0χα0χ0αχα00 Αν κάθεσαι και μετράς το πόσες μοίρες την είχαν οι αρχαίοι την σβάστικα και επικεντρώνεσαι σε αυτό και μονο τότε την έχεις υποστεί ήδη την πλύση εγκεφαλου
παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν κάθεσαι και μετράς το πόσες μοίρες την είχαν οι αρχαίοι την σβάστικα και επικεντρώνεσαι σε αυτό και μονο τότε την έχεις υποστεί ήδη την πλύση εγκεφαλου Μου λες οτι δεν ειναι ναζι σου λεω οτι ειναι μου λες οτι ειναι και τωρα μου λες παλι οτι δεν ειναι; Θα μας τρελανεις;
N3k21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης δεν βλέπω γιατί ένας εθνικιστής η εθνικόφρων να μην εντυπωσιάζεται από τον εθνικοσοσιαλισμό και τα πρακτικά επιτεύγματα του... 1) Πως ορίζεται ο "εθνικόφρων", πως ο "εθνικιστής" και πως ο "εθνικοσοσιαλιστής"; Μήπως και οι τρεις λέξεις αναφέρονται στο ίδιο πράγμα; Μήπως διαφέρουν από την έννοια του "πατριώτη"; 2) Μήπως μας χαλάει ο "εθνικοσοσιαλισμός" γιατί ουσιαστικά προάγει τη βία μέσω του εθνικού επιπέδου ναρκισσισμού που πλασάρει; Μηπώς γιατί δε μένει στο "αγαπώ την πατρίδα μου και θα την υπερασπιστώ", αλλά προτείνει το "η φάρα μου είναι ανώτερη από τις άλλες, άρα δικαιούμαι να τους επιβληθώ"; Τροφή για σκέψη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις