dkstopo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέραΜετά από αναβάθμιση ενος BAUDTEC ISDN δεν μπορώ να συνδεθώ πάνω του γιατί δεν έχω τον κωδικό....Σύμφωνα με το manual που το διάβασα μετά το upgrade έχει σαν username admin και για κωδικό σου λέει "δες το αυτοκόλλητο από κάτω"Φυσικά το αυτοκόλλητο δεν υπάρχει και ενώ δοκίμασα ότι άλλο αριθμό έχει από κάτω PN SN KAY MAC πήρα τα κάκαλα....η ερωτηση είναι τι κάνω; υπάρχει τρόπος να βρω τον εργοστασιακό του κωδικό;ευχαριστώ
dkstopo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι είναι 1234 μακαρι να ήταν αυτό... ούτε admin ούτε κενό
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως εχει κρατησει το παλιο που ειχες βαλει εσυ? β.καντο Hard reset μηπως εφαγε κανα σκαλωμα με το Update και εχει πειραχτει το password. επισης γιατ δεν εχει αυτοκολλητο απο κατω?χαθηκε η δεν ειχε ποτε?ειναι του οτε η οχι?περασες firmware Του οτε η οχι?αν το ρουτερ ειναι του εμποριου και ηταν admIn το password αλλα εσυ περασες firmware του οτε υπαρχει περιπτωση να εχει πλεον αυτο που θα επρεπε να εχει απο κατω το οποιο βγαινει με καποιο generator με βαση το serial number η την Mac address.εκει πρεπει να του περασεις κανα αλλο firmware generic η να βρεις αν υπαρχει αυτο το generator για να μπεις μεσα.διοτι αμα δεν μπεις δεν ξερω αν μπορεις να του αλλαξεις firmware ξανα με αλλο τροπο.
dkstopo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως εχει κρατησει το παλιο που ειχες βαλει εσυ? β.καντο Hard reset μηπως εφαγε κανα σκαλωμα με το Update και εχει πειραχτει το password. επισης γιατ δεν εχει αυτοκολλητο απο κατω?χαθηκε η δεν ειχε ποτε?ειναι του οτε η οχι?περασες firmware Του οτε η οχι?αν το ρουτερ ειναι του εμποριου και ηταν admIn το password αλλα εσυ περασες firmware του οτε υπαρχει περιπτωση να εχει πλεον αυτο που θα επρεπε να εχει απο κατω το οποιο βγαινει με καποιο generator με βαση το serial number η την Mac address.εκει πρεπει να του περασεις κανα αλλο firmware generic η να βρεις αν υπαρχει αυτο το generator για να μπεις μεσα.διοτι αμα δεν μπεις δεν ξερω αν μπορεις να του αλλαξεις firmware ξανα με αλλο τροπο. έχω δοκιμασει τα πάντα σε password αλλά τίποτα και hard reset του έκανα αλλά τίποτα αυτοκόλλητο με pass δεν έχει και δεν θυμάμαι αν είχε, σε κάποιο manual λεει οτι πέρνει τα πρώτα 6 ψηφία της MAC αλλά... σε κάποιο άλλο μιλάει για αυτοκόλλητο γενικά. το router και το firmware είναι του ΟΤΕ Το ωραίο είναι ότι με HEX editor άνοιξα το firmware που του πέρασα και εκει είδα σαν default pass 1234 έχω ζητήσει από χθες αντικατάσταση, έχετε καμιά ιδέα ποσο διαρκεί αυτή η διαδικασία στον OTE;
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το συγκεκριμένο από τότε που ήμουν στον ΟΤΕ, αν και έχω 2 router της Forthnet, θυμάμαι ότι το pass είναι 1234 και με αυτό μπαίνω στο BaudTec, κάθε φορά που θέλω. Μήπως το άλλαξες και δεν το θυμάσαι; Προσπάθησες να βάλεις κάποιο που χρησιμοποιείς σε άλλες περιπτώσεις;
dkstopo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το συγκεκριμένο από τότε που ήμουν στον ΟΤΕ, αν και έχω 2 router της Forthnet, θυμάμαι ότι το pass είναι 1234 και με αυτό μπαίνω στο BaudTec, κάθε φορά που θέλω. Μήπως το άλλαξες και δεν το θυμάσαι; Προσπάθησες να βάλεις κάποιο που χρησιμοποιείς σε άλλες περιπτώσεις; το έβαλα και αυτό αλλά τίποτα άλλωστε όταν κάνουμε upgrade όλα γυρίζουν στις default ρυθμίσεις
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Και να μην γυρισαν στις default ρυθμισεις που σε καποια δεν γυριζουν γιατι το config αποθηκευται αλλου και παλι μετα απο Hard reset θα πρεπε να παει στα default>εκτος αν δεν επιασε το hard reset η εκτος αν επειδη το firmware ειναι του οτε θελει το pass που θα πρεπε να ειναι απο κατω.firmware που να μην ειναι του οτε εχει η baudtec στην σελιιδα της?αν και δεν ξερω αν μπορεις να το περασεις.
Λύση dkstopo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Για να μην μένει ανοικτό το θέμαο ΟΤΕ μου έστειλε νέο modem ZTE H108NS το οποίο δείχνει να δουλεύειόσο αφορά το pass στο BAUDTEC τελικά ήταν η mac αλλα με μικρούς χαρακτήρες στα γραμματα και οχι με κεφαλαίους που δοκίμαζα εγώ.Φυσικά αυτό στο ΟΤΕ δεν μου το είπαν ποτέ... το ανακάλυψα από τύχη...τελικά έχω 2 modem
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Για να μην μένει ανοικτό το θέμα ο ΟΤΕ μου έστειλε νέο modem ZTE H108NS το οποίο δείχνει να δουλεύει όσο αφορά το pass στο BAUDTEC τελικά ήταν η mac αλλα με μικρούς χαρακτήρες στα γραμματα και οχι με κεφαλαίους που δοκίμαζα εγώ. Φυσικά αυτό στο ΟΤΕ δεν μου το είπαν ποτέ... το ανακάλυψα από τύχη... τελικά έχω 2 modem αυτα τα δοκιμαζουν παντα και capital και χωρις capital.δεν πειραζει οπως ειπες εχεις δυο.απλα το δευτερο δεν ξερω αν στο εδωσαν για χαρισμα η στο εδωσαν δανεικο.
theo93 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, ξεθάβω αυτό το θέμα για μια μικρή βοήθεια. Έχω ιντερνετ απο μια εταιρία που συνδέεται με το δίκτυο της μέσω κεραίας και μέσα στο σπίτι έχω ενα ethernet καλώδιο απο αυτή την κεραία. Επειδή είχα ένα παλιό μοντεμ baudtec το σύνδεσα με το καλώδιο και είχα κανονικά wifi. Επειδή όμως ήθελα ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος με καλώδιο μπήκα και απενεργοποίησα το dhcp. Τώρα συνδέομαι κανονικά με καλώδιο, συνδέεται το λαπτοπ με wifi, αλλα δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό και γενικότερα άλλη συσκευή. Υπάρχει και κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω;
theo93 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 5:22 ΜΜ, theo93 είπε Καλησπέρα, ξεθάβω αυτό το θέμα για μια μικρή βοήθεια. Έχω ιντερνετ απο μια εταιρία που συνδέεται με το δίκτυο της μέσω κεραίας και μέσα στο σπίτι έχω ενα ethernet καλώδιο απο αυτή την κεραία. Επειδή είχα ένα παλιό μοντεμ baudtec το σύνδεσα με το καλώδιο και είχα κανονικά wifi. Επειδή όμως ήθελα ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος με καλώδιο μπήκα και απενεργοποίησα το dhcp. Τώρα συνδέομαι κανονικά με καλώδιο, συνδέεται το λαπτοπ με wifi, αλλα δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό και γενικότερα άλλη συσκευή. Υπάρχει και κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω; Καμία βοήθεια με το dhcp? Επίσης αν αλλάξω μοντεμ με το xiαomi πχ θα δώ μεγάλη διαφορά στο σήμα γιατί σαν Π το σπίτι.
theo93 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Update: Το πρόβλημα των αποσυνδέσεων υπήρξε γιατί είχα την ίδια ip στο μοντεμ με το αυτο της κεραίας. Απλά το άλλαξα και όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα