Προς το περιεχόμενο

H Nokia συστήνει το εξαιρετικά οικονομικό camera phone Νokia 108


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Νokia αποκάλυψε δύο νέα εξαιρετικά οικονομικά camera phones, το Νokia 108 και το Nokia 108 Dual SIM. Ιδανικά για όσους αγοράζουν πρώτη φορά camera phone, οι δύο νέες συσκευές προσφέρουν πλήθος επιλογών. Το Νokia 108 επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να καταγράφουν βίντεο, βοηθώντας τους να κρατήσουν σημαντικές στιγμές της ζωής τους για πάντα. Με σύμμαχο την τεχνολογία Nokia Slam, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο με τους φίλους τους και με την οικογένειά τους πιο γρήγορα και πιο εύκολα μέσω Bluetooth.

 

H υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως και 32GB διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να αποθηκεύονται οι αγαπημένες φωτογραφίες.

 

20130917104835.jpg

Το Νokia 108 προσφέρει νέες mobile εμπειρίες σε χαμηλή τιμή. Διαθέτει ενσωματωμένη VGA κάμερα, MP3 player, FM radio, το γνωστό παιχνίδι Snake, πολλαπλές ειδοποιήσεις και φακό για να ψυχαγωγούνται οι χρήστες. Η εξαιρετική αυτονομία του Νokia 108, η οποία αγγίζει τις 31 ώρες σε κατάσταση αναμονής, για την Single SIM έκδοση, προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει τη συσκευή για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Το Νokia 108 συνεχίζει τη σχεδιαστική πορεία της Nokia, με τις διακριτικές, στρογγυλεμένες γωνίες και τα υπερυψωμένα κουμπιά (raised island keys), κάνοντας το κινητό άκρως απολαυστικό στη χρήση. Είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, άσπρο, μαύρο, κίτρινο και κυανό χρώμα ενώ τα πολύχρωμα οπίσθια καλύμματα είναι αποσπώμενα. Κατασκευασμένο με τη φημισμένη ποιότητα της Nokia, το Νokia 108 εισάγει τους ανθρώπους στην τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων σε εξαιρετική τιμή, και μετατρέπει την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια σε μια διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία.

«Συνεχίζουμε να συνδέουμε εκατομμύρια ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για τους οποίους η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου ήταν δύσκολη έως τώρα», είπε ο Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. «Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού το οποίο δε διαθέτει ένα camera phone. Στοχεύουμε λοιπόν να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν νέες mobile εμπειρίες σε ακόμα χαμηλότερες τιμές και τα Νokia 108 και Νokia 108 Dual SIM είναι εξαιρετικά παραδείγματα αυτής της δέσμευσης.»

Εξαιρετική και σαν κύρια αλλά και σαν δεύτερη συσκευή

Το Νokia 108 και το Νokia 108 Dual SIM είναι εξαιρετικές συσκευές, όμορφα σχεδιασμένες και κατάλληλες για κλήσεις, μηνύματα και διασκεδαστικές εμπειρίες όσο βρίσκεστε εν κινήσει, όπως το γνωστό παιχνίδι Snake και η αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο. Έχοντας τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης έως 32GB, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν εκατοντάδες εικόνες, τραγούδια και χιλιάδες βίντεο.

 

20130917104843.jpg

 

Με χρόνο αναμονής μέχρι 31 μέρες για το Νokia 108 Single SIM και 25 μέρες για το Νokia 108 Dual SIM, οι συσκευές αποτελούν ιδανικές και ιδιαίτερα αξιόπιστες επιλογές σαν back-up τηλέφωνα για περιστασιακή ή επείγουσα χρήση. Η Dual SIM έκδοση του Nokia 108 επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν την κάρτα SIM που θα χρησιμοποιήσουν όταν θα πραγματοποιήσουν μια κλήση ή θα στείλουν ένα μήνυμα, βοηθώντας τους να ελέγχουν το κόστος και να διατηρούν τη σύνδεση τους στα δίκτυα των διαφορετικών παρόχων, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν διαφορετικά τηλέφωνα.
Το Νokia 108 και το Νokia 108 Dual SIM θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο, άσπρο και μαύρο χρώμα ενώ θα ακολουθήσουν και οι συσκευές σε κίτρινο και κυανό χρώμα. Το Νokia 108 και το Νokia 108 Dual SIM αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2013.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...