Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες στις (19/9) άνοιξαν νέες θέσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ έως 35 ετών, σήμερα πήγα να κάνω αίτηση και το πρόγραμμα έχει κλείσει.

Τι έγινε ? Καλύφτηκαν τόσες θέσεις μέσα σε δυο μόνο μέρες ?

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο το προγραμμα εχω την αισθηση οτι οι αιτησεις ηταν για πριν το καλοκαιρι

Ηταν καποιες θεσεις και εκλεισε και ειχαν πει θα ξανανοιξει, στις 19 βγηκαν νεες θεσεις και καπακι πιαστηκαν.

Τωρα τι παιζει δεν ξερω.

συμπληρωθηκαν απο τα κομματοσκυλα.

Λες ρε φιλε να φτασαμε εως εκει ?

Δημοσ.

Εγω που ειχα ρωτησει παλιοτερα για το ιδιο προγραμμα στον ΟΑΕΔ μου χαν πει οτι μονο οι εργοδοτες κανουν αιτησεις για το προγραμμα αλλα δεν ειχε κανει κανεις ακομα!

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο που εβαλα παραπανω για τις 50000 θεσεις με αιτησεις απο 15/9, αν βρει κανεις που γινονται κερδιζει παγωτο χωνακι....

Δημοσ.

Οι αιτήσεις ήταν μόνο για τους εργοδότες...σήμερα που πήγα στον οαεδ,δεν ήξεραν την τύφλα τους. Όταν τους ρώτησα:πως θα ξέρει ο οαεδ την ειδικότητα του κάθε ανέργου για να δώσει λίστα στον εργοδότη...?Με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινη....άσε που ο ένας με έστελνε στον άλλον.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Δημοσ.

Την ειδικότητα του κάθε ανέργου την έχει γραμμένη με βάησ πτυχία κτλ όταν βγάζεις την κάρτα.

Με βάση λίστα που τους δίνει ο ΟΑΕΔ, με βάση τις ειδικότητες που ψάχνει ο εργοδότης θα υπάρχει η πιθανότητα να με καλέσει κάποιος για θέση.

Πρόσθετο νέο - σημερινό - Link.png Site: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1499&Itemid=128&lang=el">ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ .

• Like 1
Δημοσ.

Οι αιτήσεις ήταν μόνο για τους εργοδότες...σήμερα που πήγα στον οαεδ,δεν ήξεραν την τύφλα τους. Όταν τους ρώτησα:πως θα ξέρει ο οαεδ την ειδικότητα του κάθε ανέργου για να δώσει λίστα στον εργοδότη...?Με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινη....άσε που ο ένας με έστελνε στον άλλον.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Η εργοδοτες θα διαλεγαν πιον θα παρουν αλλα αν ησουν ανεργος και ενδιαφεροσουν εκανες αιτηση online.

Πρόσθετο νέο - σημερινό - Link.png Site: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1499&Itemid=128&lang=el">ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ .

Ποτε ξεκιναει αυτο το προγραμμα ?

Δημοσ.

Την ειδικότητα του κάθε ανέργου την έχει γραμμένη με βάησ πτυχία κτλ όταν βγάζεις την κάρτα.

Με βάση λίστα που τους δίνει ο ΟΑΕΔ, με βάση τις ειδικότητες που ψάχνει ο εργοδότης θα υπάρχει η πιθανότητα να με καλέσει κάποιος για θέση.

τώρα αυτό με την ειδικότητα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί π.χ. εγώ είμαι μηχανικός και τυπικά θεωρούμε ελεύθερη επαγγελματίας και όταν είχα πάει για να βγάλω κάρτα ανεργίας,δεν υπήρχε  τέτοια ειδικότητα και άλλες παρόμοιες για να καταχωρηθούν.Οπότε με τι κριτήρια επιλεγούν....

όσον αφορά αίτηση online σίγουρα δεν υπήρχε για τους ανέργους-ωφελουμενων.

Αν κάποιος το έχει κάνει με το προηγούμενο παρόμοιο πρόγραμμα που είχε βγει,ίσως μπορέσει να μας διαφωτίσει...

Δημοσ.

τα μονα προγραμματα εως τωρα ειναι εως 29 ετων που βγηκανε 2 το καλοκαιρι.. και ακομα περιμενουμε τα πρωτα χρηματα του 1ου μηνα.!!!

Δημοσ.

Αυτοί κάποια απεργία έχουν και λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό και όσοι είναι εκεί είναι μες την τσαντίλα. Εγώ πήγα για να ανανεώσω την κάρτα, χθες 12 είχαν σταματήσει να δέχονται και σήμερα περίμενα μία ώρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...