REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν λίγες μέρες στις (19/9) άνοιξαν νέες θέσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ έως 35 ετών, σήμερα πήγα να κάνω αίτηση και το πρόγραμμα έχει κλείσει. Τι έγινε ? Καλύφτηκαν τόσες θέσεις μέσα σε δυο μόνο μέρες ?
conkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια αυτο το προγραμμα εχω την αισθηση οτι οι αιτησεις ηταν για πριν το καλοκαιρι
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια αυτο το προγραμμα εχω την αισθηση οτι οι αιτησεις ηταν για πριν το καλοκαιρι Ηταν καποιες θεσεις και εκλεισε και ειχαν πει θα ξανανοιξει, στις 19 βγηκαν νεες θεσεις και καπακι πιαστηκαν. Τωρα τι παιζει δεν ξερω. συμπληρωθηκαν απο τα κομματοσκυλα. Λες ρε φιλε να φτασαμε εως εκει ?
MaXmaD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 γι αυτο εδω λες?? http://www.dikaiologitika.gr/2013082715606/theseis-ergasias/50000-proslipseis-gia-anergous-mesw-espa/menu-id-232.html
pavlinara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό http://www.dikaiologitika.gr/2013082715600/theseis-ergasias/oaed-programma-gia-2200-proslipseis-ptuxiouxwn-anergwn/menu-id-232.html
ilias8513 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω που ειχα ρωτησει παλιοτερα για το ιδιο προγραμμα στον ΟΑΕΔ μου χαν πει οτι μονο οι εργοδοτες κανουν αιτησεις για το προγραμμα αλλα δεν ειχε κανει κανεις ακομα! 1
Νεφελιμ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το πρόγραμμα απευθυνεται σε εργοδοτες για να προσλάβουν τζάμπα προσωπικό.Δεν μπορείς να κάνεις αίτηση 2
MaXmaD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για αυτο που εβαλα παραπανω για τις 50000 θεσεις με αιτησεις απο 15/9, αν βρει κανεις που γινονται κερδιζει παγωτο χωνακι....
mara85 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οι αιτήσεις ήταν μόνο για τους εργοδότες...σήμερα που πήγα στον οαεδ,δεν ήξεραν την τύφλα τους. Όταν τους ρώτησα:πως θα ξέρει ο οαεδ την ειδικότητα του κάθε ανέργου για να δώσει λίστα στον εργοδότη...?Με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινη....άσε που ο ένας με έστελνε στον άλλον.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
HamerZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Την ειδικότητα του κάθε ανέργου την έχει γραμμένη με βάησ πτυχία κτλ όταν βγάζεις την κάρτα. Με βάση λίστα που τους δίνει ο ΟΑΕΔ, με βάση τις ειδικότητες που ψάχνει ο εργοδότης θα υπάρχει η πιθανότητα να με καλέσει κάποιος για θέση. Πρόσθετο νέο - σημερινό - Site: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1499&Itemid=128&lang=el">ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ . 1
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οι αιτήσεις ήταν μόνο για τους εργοδότες...σήμερα που πήγα στον οαεδ,δεν ήξεραν την τύφλα τους. Όταν τους ρώτησα:πως θα ξέρει ο οαεδ την ειδικότητα του κάθε ανέργου για να δώσει λίστα στον εργοδότη...?Με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινη....άσε που ο ένας με έστελνε στον άλλον.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Η εργοδοτες θα διαλεγαν πιον θα παρουν αλλα αν ησουν ανεργος και ενδιαφεροσουν εκανες αιτηση online. Πρόσθετο νέο - σημερινό - Site: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1499&Itemid=128&lang=el">ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ . Ποτε ξεκιναει αυτο το προγραμμα ?
mara85 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Την ειδικότητα του κάθε ανέργου την έχει γραμμένη με βάησ πτυχία κτλ όταν βγάζεις την κάρτα. Με βάση λίστα που τους δίνει ο ΟΑΕΔ, με βάση τις ειδικότητες που ψάχνει ο εργοδότης θα υπάρχει η πιθανότητα να με καλέσει κάποιος για θέση. Πρόσθετο νέο - σημερινό - Site: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1499&Itemid=128&lang=el">ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΓΙΑ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Υ.Ε. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ . τώρα αυτό με την ειδικότητα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί π.χ. εγώ είμαι μηχανικός και τυπικά θεωρούμε ελεύθερη επαγγελματίας και όταν είχα πάει για να βγάλω κάρτα ανεργίας,δεν υπήρχε τέτοια ειδικότητα και άλλες παρόμοιες για να καταχωρηθούν.Οπότε με τι κριτήρια επιλεγούν.... όσον αφορά αίτηση online σίγουρα δεν υπήρχε για τους ανέργους-ωφελουμενων. Αν κάποιος το έχει κάνει με το προηγούμενο παρόμοιο πρόγραμμα που είχε βγει,ίσως μπορέσει να μας διαφωτίσει...
*Kezar* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τα μονα προγραμματα εως τωρα ειναι εως 29 ετων που βγηκανε 2 το καλοκαιρι.. και ακομα περιμενουμε τα πρωτα χρηματα του 1ου μηνα.!!!
Miracle Worker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οι αιτήσεις ήταν μόνο για τους εργοδότες...σήμερα που πήγα στον οαεδ,δεν ήξεραν την τύφλα τους. Όταν τους ρώτησα:πως θα ξέρει ο οαεδ την ειδικότητα του κάθε ανέργου για να δώσει λίστα στον εργοδότη...?Με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινη....άσε που ο ένας με έστελνε στον άλλον.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Αυτοί κάποια απεργία έχουν και λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό και όσοι είναι εκεί είναι μες την τσαντίλα. Εγώ πήγα για να ανανεώσω την κάρτα, χθες 12 είχαν σταματήσει να δέχονται και σήμερα περίμενα μία ώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα