foititakos90 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά γειά σας μετακομίζω ΑΘήνα για σπουδές και η σχολή που θα πάω βρίσκεται κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας.Εγώ θα μένω περιστέρι και όπως είδα στο Google η κοντινότερη στάση μετρό είναι στην ομόνοια και μετά περπάτημα αλλά δεν θέλω καθόλου να περνάω απο κεί με τόσα που έχω ακούσει πως γίνεται να πηγαίνω στον προορισμό μου χωρίς να περνάω απο την ομόνοια? υπάρχει τραμ? τρόλευ? κάτι άλλο τελος πάντων για να αποφύγω αυτην την πλατεία και να είμαι ασφαλής? ευχαριστώ εκ των προτέρων
N3k21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αγχώνεσαι, αν κυκλοφορείς μέρα μεσημέρι και από κεντρικά σημεία, χωρίς φυσικά να κουνάς πέρα - δώθε κανένα iphone, δε θα έχεις πρόβλημα. Την περιοχή να την αποφεύγεις το βράδι καλού κακού, ειδικά εφόσον δεν ξέρεις τα κατατόπια. Όσον αφορά το ερώτημά σου, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι να παίρνεις από Ομόνοια τον ηλεκτρικό και να κατεβαίνεις Στ. Βικτωρίας που είναι σχετικά κοντά στο Μουσείο. EDIT: Επειδή είδα ποιό θέμα εμφανίζεις, θα σου πρότεινα -παρότι συμμερίζομαι την ανησυχία σου- να μη φρικάρεις. Τα φοιτητικά σου χρόνια θα είναι μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου, μην αφήσεις το φόβο να στη χαλάσει. Για να σε καλμάρω λιγάκι, Περιστέρι θα είσαι πολύ κομπλέ. Έχει πρακτικά τα πάντα, από Δημόσιες Υπηρεσίες μέχρι μαγαζιά για ότι χρειαστείς. Συγκοινωνίες για παντού. Απλά απέφυγε το Μπουρνάζι, έχει χάσει την παλιά του αίγλη (όχι την καφετέρια), αλλά παραμένει καγκουρότοπος, θα είναι πλήγμα για την αισθητική σου. Αν χρειαστείς πληροφορίες για Περιστέρι, στείλε PM. 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 επικ ουρμπανιά αυτό με την ομόνοια πάντως. ΥΓ κυκλοφορούν κ vampires εκεί μετά τις 10μμ 11
foititakos90 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αγχώνεσαι, αν κυκλοφορείς μέρα μεσημέρι και από κεντρικά σημεία, χωρίς φυσικά να κουνάς πέρα - δώθε κανένα iphone, δε θα έχεις πρόβλημα. Την περιοχή να την αποφεύγεις το βράδι καλού κακού, ειδικά εφόσον δεν ξέρεις τα κατατόπια. Όσον αφορά το ερώτημά σου, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι να παίρνεις από Ομόνοια τον ηλεκτρικό και να κατεβαίνεις Στ. Βικτωρίας που είναι σχετικά κοντά στο Μουσείο. Είναι κοντά στη στάση ομόνοιας που θα κατεβαίνω ή θα πρεπει να περνάω απο σοκάκια?
N3k21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 επικ ουρμπανιά αυτό με την ομόνοια πάντως. ΥΓ κυκλοφορούν κ vampires εκεί μετά τις 10μμ Σίγουρα παίζει αρκετή ουρμπανιά, όχι epic όμως. Δεν αναφέρομαι στην περιοχή της πλατείας, αλλά στα περίχωρά της. Vampires κυκλοφοράνε στην Πετρούπολη μόνο. Είναι κοντά στη στάση ομόνοιας που θα κατεβαίνω ή θα πρεπει να περνάω απο σοκάκια? Ουσιαστικά βγαίνεις απ' το ένα τραίνο και μπαίνεις στο άλλο, τόσο απλά.
tsifotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ επικ ουρμπανια δεν ειναι, απλα μεγιστοποιημενος φοβος.Σε εχουνε παραμερισει ποτε μια ντουζινα αφρικανοι να τρεχουνε με ΜΑΣΕΤΕΣ στα χερια κυνηγωντας μια αλλη παρομοια που τρεχαν να γλιτωσουνε;Εμενα μονο στην ομονοια μου εχει τυχει!Μην μιλησω για τις πλατειες τριγυρω. Στην Κανιγγος εχει εμπορους ναρκωτικων (συγκεκριμενες φατσες) με δειρτες απο κοντα για προστασια που κανουνε ντηλεριες χωρις καν τα προσχηματα. Στην Βικτωρια που μενω μπορει να δεις καποιον να βαραει ενεση μπροστα στον κοσμο. Αν εχουνε γινει μαχαιρωματα.Αρα μην λεμε ουρμπανια οτι ειναι επικινδυνα. Υπερβολες ακουγονται για τα Εξαρχεια, κυριως απο ατομα που δεν περασανε ποτε και νομιζουν οτι υπαρχει αβατο.Γενικοτερα ομως η Ομονοια δεν ειναι και για να αποφευγεται. Το πολυ πολυ σε πλησιαζει καμια μυστηρια φατσα που δεν χρειαζεται να φοβασαι οτι θα σε απειλησει κι ολας, απλα προσπερνας. 2
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή για κάποιο διαολεμένο λόγο και εγώ βράδια την διασχίζω, τοποθετούμαι και εγώ κάπου στη μέση: ναι μεν παίζει υπερβολή αλλά ok - δεν είναι και για πολλά αράγματα, θα την φας. Είσαι και πιτσιρίκος αν καταλαβαίνω καλά... 3
sphinxgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 κατεβαίνεις Βικτώρια. Το μουσείο είναι πιο κοντά αποτι στην ομόνοια. Όσο για την Ομόνοια αν είσαι άβγαλτος πιτσιρίκος, ναι οκ, καλύτερα να την αποφύγεις νύχτα. Οχι την ομόνοια, τα σοκάκια. Στην ομόνοια δεν γίνεται και τίποτα. Φυσικά καλύτερα όπως είπα Βικτώρια.
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) βρε παληκαρι η σχολη ειναι συγκεκριμενες ωρες θα φευγουν 500-1000ατομα απο την σχολη σε αυτες τις ωρες προς ομονοια. Μερα το θεωρω υπερβολη να στην πεσουν...εκτος και αν εισαι πολυ κυριλε μονος σου και σε κοψουν για "φερμα" τα τελαυταια χρονια οι αρρωστοι-πρεζακια εχουν παει εξω απο το πολ/νειο στη Στουρνάρη και στην Τοσίτσα. καννιγγος πηγαινα μια εποχη καθε μερα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/389/υπόθεση-αθήνα-ναρκωτικά http://1.bp.blogspot.com/_kg4-mdNSMSE/SxVx6T7EEoI/AAAAAAAABgQ/V7u1NVt4vWk/s800/polytexneio.jpg Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από kage 1
Galatea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα παίζει αρκετή ουρμπανιά, όχι epic όμως. Δεν αναφέρομαι στην περιοχή της πλατείας, αλλά στα περίχωρά της. Vampires κυκλοφοράνε στην Πετρούπολη μόνο. Ουσιαστικά βγαίνεις απ' το ένα τραίνο και μπαίνεις στο άλλο, τόσο απλά. Την έχω πάθει και στην Πλατεία επάνω (βράδυ όμως). Αλλά τη μέρα δεν έχεις να φοβηθείς νεαρέ! Φυσικά οι κεραίες σου ανοιχτές, αλλά θα συνηθίσεις με τον καιρό. Και να πας και στο αρχαιολογικό μουσείο, να δεις εκτός των άλλων και το μηχανισμό των Αντικυθήρων
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Την ΑΣΟΕΕ εννοείς; ή το Πολυτεχνείο. Αν είσαι στην ΑΣΟΕΕ ο σταθμός της Βικτώριας ειναι δίπλα. Απο Περιστέρι κατεβαίνεις πλ. Αττικής, εκει μετεπιβάζεσαι στον ηλεκτρικό για Πειραιά και μετα απο μια σταση φτάνεις στον προορισμο σου. Το ίδιο και για το Πολυτεχνείο αλλα είναι λιιιγο πιο μακριά. Παντως εγω όσες φορες περνάω απο την Ομόνοια βράδυ. Γουσταρίζω! Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου. Τόσες γυναίκες να μου κάνουν καμάκι και κόρτε δεν μου ξανα συμβαίνει. "Που 'σαι μανάρι, Κούκλε, ομορφόπαιδο σε΄σενα θα κάνω έκπτωση..." και τέτοια μ' ανεβάζουν. Αργότερα φτάνω σπιτι, οπου βλέπω τη μούρη μου στο καθρέφτη και αντιλαμβάνομαι πως με ήθελαν μόνο για τα λεφτα μου! Αλλα STILL IT 'S SOMETHING! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από ANHLIKOS 19
redmanftw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Την ΑΣΟΕΕ εννοείς; ή το Πολυτεχνείο. Αν είσαι στην ΑΣΟΕΕ ο σταθμός της Βικτώριας ειναι δίπλα. Απο Περιστέρι κατεβαίνεις πλ. Αττικής, εκει μετεπιβάζεσαι στον ηλεκτρικό για Πειραιά και μετα απο μια σταση φτάνεις στον προορισμο σου. Το ίδιο και για το Πολυτεχνείο αλλα είναι λιιιγο πιο μακριά. Παντως εγω όσες φορες περνάω απο την Ομόνοια βράδυ. Γουσταρίζω! Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου. Τόσες γυναίκες να μου κάνουν καμάκι και κόρτε δεν μου ξανα συμβαίνει. "Που 'σαι μανάρι, Κούκλε, ομορφόπαιδο ε΄σενα θα σου κάνω έκπτωση..." και τέτοια μ' ανεβάζουν. Αργότερα φτάνω σπιτι, οπου βλέπω τη μούρη μου στο καθρέφτη και αντιλαμβάνομαι πως με ήθελαν μόνο για τα λεφτα μου! Αλλα STILL IT 'S SOMETHING!
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όσο μη ασφαλής και να είναι η Ομόνοια, την ώρα που θα περνάει ο άνθρωπος για να πάει στη σχολή του ή να επιστρέψει περνάνε από το σημείο 100 άτομα το δευτερόλεπτο. Δεν παίζει θέμα. 1
sonyxp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Όσο μη ασφαλής και να είναι η Ομόνοια, την ώρα που θα περνάει ο άνθρωπος για να πάει στη σχολή του ή να επιστρέψει περνάνε από το σημείο 100 άτομα το δευτερόλεπτο. Δεν παίζει θέμα. @Topic Starter Γιατί αγόρι μου να αποφύγεις την Ομόνοια; μια χαρά είναι! κάθε φορά που θα περνάς, άμα το ποθεί η ψυχή σου, θα ρίξεις και ένα πήδουλο. 1
sphinxgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 @Topic Starter Γιατί αγόρι μου να αποφύγεις την Ομόνοια; μια χαρά είναι! κάθε φορά που θα περνάς, άμα το ποθεί η ψυχή σου, θα ρίξεις και ένα πήδουλο. Και άμα είσαι στα κάτω σου, ψωνίζεις και τίποτα ντρόγκια να ανέβεις ! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα