Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, οι αλλαγές γραμμών(απο μετρό σε μετρό ή ηλεκτρικό) ειναι στον ιδιο χώρο, ακολούθα απλά τις ταμπέλες οι κοκκινες και μπλε ειναι μετρο και η πράσινη ηλεκτρικός. Ο στ. Βικτώρια ειναι σταθμός ηλεκτρικού.

edit: Δες και εδω εναν χάρτη με τις στάσεις του μετρό και ηλεκτρικού για να εχεις μια χοντρική ιδέα το πως συνδέονται μεταξύ τους. (Η κιτρινη γραμμή και το κομμάτι της μπλε απο Αιγαλεω μεχρι Δημ. Θεατρο δεν υπαρχουν ακόμα)

http://www.athenstransport.com/wp-content/uploads/2012/04/am_athens_metro_map_mar12_gr.jpg

Κατάλαβα πάνω κάτω ναι δεν είναι πολύ μακριά για περπάτημα μετά κανα δεκάλεπτο με τα πόδια να είναι

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πήγαινε πίσω από την Αθηνάς το βραδάκι για βόλτα. Έχει κάτι καλά τσιπουράδικα.

Ναι λεγε τετοια να το δει κανεις και να ψηθει για φαση :lol:

Σοβαρα παντως, την ημερα δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα, κινειται πολυς κοσμος στην περιοχη. Εγω γενικα παιρνω το τραινο πρωι και βραδυ και δεν εχω αισθανθει ποτε ιδιαιτερα περιεργα (βραδυ παντα). Δεν ειμαι και σε φαση ζεν απο την ηρεμια και τη θαλπωρη του μερους αλλα δεν ειμαι και σε φαση να ευγνωμονω που διεσχισα αλλο ενα μετρο με ασφαλεια.

Βεβαια (προτιπ) το βραδυ να προτιμας την εισοδο που βρισκεται στη Σταδιου στη μερια που ειναι τα Ελτα. Ειναι χαλαρα η πιο ηρεμη. Σε φαση να αξιζει να διασχιζεις την Πανεπιστημιου διχως να μπεις στην κοντινοτερη εισοδο.

Δημοσ.

Πολύ προσοχή στην Ομόνοια αλλά και στις γύρω περιοχές... π.χ. Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ακρόπολη, Παγκράτι, Περιστέρι, Πλατεία Βάθης, Αλεξάνδρας, Νέο Κόσμο, Πατήσια (Άνω και Κάτω), Μεταξουργείο, Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη, Ν. Ηράκλειο, Μαρούσι, Άλιμο, Βουλιαγμένης, Μετς, Πειραιά, Βικτωρία.

Απλά μην περνάς από αυτές τις περιοχές. ΠΟΤΕ.

Επίσης Διόνυσο-Δροσιά είμαστε επικίνδυνοι.Σε σκοτώνουμε με ματιές οίκτου που είσαι παιδί του λαού.
  • Like 1
Δημοσ.

To διακωμωδουμε τωρα...παλιοτερα αλλα και ακομα τωρα σε ορισμενες "υποβαθμισμενες" περιοχες η πιθανοτητα να πετυχεις "περιεργα" ατομα..δεν ειναι διολου ευκαταφρονητη...

στις περιοχες μεταξυ πατησιων και λιοσιων...δηλ πλατεια αττικη , σταθμο λαρισσης , πατησια και καποια σημεια στο κεντρο....τα βραδια ενδεχεται να χεις περιεργες συναντησεις...

Μην τα τραγικοποιουμε κιολας..αλλα νταξ...αν ειναι το τυχερο σου θα ....διασκεδασεις :)

Δημοσ.

σταθμο λαρισσης και στην ευρυτερη περιοχη της πλατειας αττικης...μεσα στα στενα εως να βγεις επανω αχαρνων/3η σεπτεμβριου κλπ...ελληνα δεν βρισκεις ουτε για ζητω...χωρις να θελω να ακουστω ρατσιστης...

σταθμο λαρισσης και "πισω" δηλ εως την βαθης..παιζουν κυριως περιθωριακα ατομα ελληνικης καταγωγης...

ειδικα πλατεια βαθης...

Δημοσ.

Οσα λιγότερο ψάχνεσαι τοσο καλυτερο, θυμαμαι πρωτο ετος μας αφηνει ο ηλεκτρικος κατα τη 1 το βραδυ στην Αττικη λογω των μεγαλων εργων εκανε τερμα εκει.

Δίχως πολύ σκεψη το πηρα με το πόδια απο κει για Παγκράτι, δεν με κοβε οτι πρέπει να φοβηθώ, αρα πήγαινα μονος.

Ούτε μιαμιση ωρα δεν το κανα..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Την ΑΣΟΕΕ εννοείς; ή το Πολυτεχνείο.

Αν είσαι στην ΑΣΟΕΕ ο σταθμός της Βικτώριας ειναι δίπλα. Απο Περιστέρι κατεβαίνεις πλ. Αττικής, εκει μετεπιβάζεσαι στον ηλεκτρικό για Πειραιά και μετα απο μια σταση φτάνεις στον προορισμο σου.

Το ίδιο και για το Πολυτεχνείο αλλα είναι λιιιγο πιο μακριά.

Παντως εγω όσες φορες περνάω απο την Ομόνοια βράδυ. Γουσταρίζω! Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μου.

Τόσες γυναίκες να μου κάνουν καμάκι και κόρτε δεν μου ξανα συμβαίνει.

"Που 'σαι μανάρι, Κούκλε, ομορφόπαιδο σε΄σενα θα κάνω έκπτωση..." και τέτοια μ' ανεβάζουν.

Αργότερα φτάνω σπιτι, οπου βλέπω τη μούρη μου στο καθρέφτη και αντιλαμβάνομαι πως με ήθελαν μόνο για τα λεφτα μου!

Αλλα STILL IT 'S SOMETHING!

εχμ, τραβελαδες ειναι... ειχα διασχίσει την πειραιώς με κοκκινο για πεζους ενα βραδυ για να γλυτώσω απο μια αξυριστη που με ειχε παρει στο κατώπι... :P

χαλαρωσε πάντως, δεν ειναι τόσο χάλια οσο νομίζεις...!

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι την ημέρα στην Ομόνοια δεν υπάρχει θέμα, έχω κυκλοφορήσει άπειρες φορές.

Η πλάκα είναι οτι δύο φορές μου την έχουν πέσει την μία κάτι Αλβανάκια και την άλλη κάτι Έλληνες στην... πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Αλλά και οι δύο μέχρι το 2001 χωρίς να παθω κάτι ή να με κλέψουν. Πλέον είναι κομπλέ.

Να απολαύσεις την διαμονή σου στην Αθήνα. Μπορεί να λέμε ο,τι λέμε αλλά τόσες επιλογές σε διασκέδαση, βόλτες, φαγητό, μουσεία και γκαλερί δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Δημοσ.

Το χειρότερο το έπαθε ένας γνωστός. Το σταμάτησε ένας τύπος στο δρόμο, του συστήθηκε και μετά άρχισε να του λέει ότι έχει ένα καλό μπουρδ...ο παραδίπλα. 

Ελιωσα στα γέλια όταν μου το λεγε...

Δημοσ.

Το χειρότερο το έπαθε ένας γνωστός. Το σταμάτησε ένας τύπος στο δρόμο, του συστήθηκε και μετά άρχισε να του λέει ότι έχει ένα καλό μπουρδ...ο παραδίπλα. 

Ελιωσα στα γέλια όταν μου το λεγε...

χαχαχαχα. Και μένα με είχε πετύχει τύπος έξω απο τα hondos και μου έλεγε τα ίδια....!!!

Δημοσ.

Γενικότερα αν κυκλοφορείς σε κεντρικούς δρόμους δεν έχεις πρόβλημα. Δηλαδή αν κατέβεις Ομόνοια, ανεβείς στη πατησίων και περπατήσεις μέχρι το Πολυτεχνείο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ομοίως Βικτώρια αν είσαι στο ΟΠΑ. Γενικότερα Ομόνοια προς Πανεπιστημίου-Πατησίων-Σταδίου-Αιόλου-Εξάρχεια είναι απείρως καλύτερα απο Αθηνάς-Πειραιώς-Αγ.Κωνσταντίνου. Οπότε απο την πλευρά που θέλεις εσύ είναι μια χαρά. Τώρα γενικότερα απέφυγε στενάκια και δρόμους που δεν ξέρεις ούτως η άλλως.

Δημοσ.

Και σημασια εχει να μην προκαλει η εμφανιση ή τα αντικειμενα που κουβαλας (ψηφιακες , κινητα, ρολογια κλπ).

Μην ξεχναμε τον ανθρωπο που πεθανε κοντα στην πατησιων 5-6 το πρωι επειδη κουβαλουσε καμερα μαζι του (την ειχε παρει να τραβηξει την γεννα της γυναικας του και ειχε κατεβει κατω να παρει το αμαξι να την παει μαιευτηριο)..

Μιλαμε ..για.....ΠΑΤΗΣΙΩΝ...ημαρτον δηλ..ουτε καν μεσα σε στενο..

Τεσπα...με λιγη προσοχη ακομα και τις "δυσκολες" ωρες δεν παιζουν ιδιαιτερα θεματα...

Δημοσ.

Και σημασια εχει να μην προκαλει η εμφανιση ή τα αντικειμενα που κουβαλας (ψηφιακες , κινητα, ρολογια κλπ).

Μην ξεχναμε τον ανθρωπο που πεθανε κοντα στην πατησιων 5-6 το πρωι επειδη κουβαλουσε καμερα μαζι του (την ειχε παρει να τραβηξει την γεννα της γυναικας του και ειχε κατεβει κατω να παρει το αμαξι να την παει μαιευτηριο)..

Μιλαμε ..για.....ΠΑΤΗΣΙΩΝ...ημαρτον δηλ..ουτε καν μεσα σε στενο..

Τεσπα...με λιγη προσοχη ακομα και τις "δυσκολες" ωρες δεν παιζουν ιδιαιτερα θεματα...

πειναγανε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...