paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 πειναγανε. και με την κάμερα και το αιμα του ανθρώπου χορτασαν; 1
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 και με την κάμερα και το αιμα του ανθρώπου χορτασαν; δεν ξερω. ρωτα αυτους που εξισωνουν την πολυπολιτισμικοτητα και τον προοδευτισμο, με το να εισαι μπουρδελο ως κρατος και κοινωνια. 4
drake. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 επικ ουρμπανιά αυτό με την ομόνοια πάντως. ΥΓ κυκλοφορούν κ vampires εκεί μετά τις 10μμ καλο
Mika Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το φονικο για την καμερα δεν ειχε γινει στην Πατησιων.
mphxths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το φονικο για την καμερα δεν ειχε γινει στην Πατησιων. το παλικαρι εμενε ηπειρου & 3ης σεπτεμβριου..και πηγαινε στην ιουλιανου να παρει το αμαξι του απο παρκινγκ.. Δηλαδη μιλαμε για ενα τετραγωνο απο την πατησιων...ποσο δηλ?κανα 100αρι μετρα? Εχει διαφορα μεγαλη ? ΥΓ : το μετρησα στο google earth ετσι απο περιεργεια... 120 μετρα απο πατησιων , 650 απο ομονοια... 1
nikos-thess Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πέρα από πλάκα πάντως στην Ομόνοια (στα γύρω στενά κυρίως) δεν είναι να κυκλοφορείς το βράδυ μετά τις 22:00 μην κοροιδευόμαστε. Για μεταμεσονύχτιες ώρες δεν το συζητώ καν έτσι. Όλος ο υπόκοσμος εκεί μέσα περιφέρεται. Ναρκωμανείς, έμποροι, νταβαδες, πόρνες, κλεφτρόνια, μαχαιροβγάλτες και δε συμμαζεύεται... Είναι βέβαια συγκεκριμμένα τα μέρη και στενά που πρέπει να αποφεύγεις, από κεντρικούς δρόμους δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά και πάλι πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα γιατί κυκλοφορεί κόσμος. Γενικά κυκλοφορεί άπειρος κόσμος Ομόνοια άσε που από τη σχολή σου σίγουρα ο μισός κόσμος θα περνάει από Ομόνοια...
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εχμ, τραβελαδες ειναι... ειχα διασχίσει την πειραιώς με κοκκινο για πεζους ενα βραδυ για να γλυτώσω απο μια αξυριστη που με ειχε παρει στο κατώπι... χαλαρωσε πάντως, δεν ειναι τόσο χάλια οσο νομίζεις...! Μούλτι κάλτ(ζ)ουρ γυναίκες ήταν απο Αφρική και Βαλκάνια. Αλλα να μιλήσω και λίγο σοβαρά. Συμφωνώ απόλυτα, οτι δεν είναι τόσο τραγικα τα πράγματα. Έχω μεγαλώσει στις γειτονιές του κέντρου και έχω κυκλοφορήσει σε αυτες όλες τις ώρες. Δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι σχεδόν ποτε (ποτέ θα έλεγα, αλλα βάζω το "ίσως" για χάριν της κουβέντας). Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ισως η αυτοπεποιθηση; Ισως το ότι, πρακτικά, εχω μεγαλώσει στο ευρύτερο κέντρο; Ίσως τα δυναμικά αθλήματα που ασχολούμαι; Πραγματικά δεν ξέρω. Αλλα δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να τα παρουσιάσω τα πράγματα ειδυλλιακά! Για τις όσες φορες που έχω νοιώσει οτι δεν απειλούμε, έχουν υπάρξει άλλες τόσες που έχω σιχαθεί, που έχουν τραβήξει την αισθητική μου απο τις μασχαλότρυχες, που έχω ενοχληθεί. Μπορεί εγω να λέω τα δικά μου τα χαζοζαρούμενα, αλλα αν του οποιοδήποτε απο δω μέσα του έχει συμβεί καποιο περιστατικό, προφανώς και θα γραψει τις μαλακίες που γράφω στα παπαρια του, διοτι η δική του εμπειρία μπορεί να τον έχει στιγματίσει. Τοπικ στάρτερ, αν θέλεις την αποψή μου, θα σου έλεγα πέρνα ελεύθερα δεν υπάρχει κάποιος φόβος και τρόμος, ούτε λυκάνθρωποι να παραμονεύουν στις γωνίες. ΑΛΛΑ να έχεις στο νου σου πως και εκεί, όπως σε κάθε περιοχη που κυκλοφορούν άνθρωποι, τα πραγματα μπορούν να εξελιχθούν ποικιλοτρόπος.
ParhsG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι και θεμα τυχης απλα εχεις παραπανω πιθανότητες να σου τη πέσουν. Αλλα αλλο ειναι πχ να κανεις κολ*δαχτυλο σε δειρτη/μπραβο και να τον βρισεις 2 η ωρα σε στενακι , απο οτι σε ενα παπου. Ενας φιλος περναγε και κοιταγανε τις μαυρες και προκαλουσε λιγο και τον γραπωσε ο νταβας και τον επιασε με μαχαιρι . Η γαμας η θα φας ξυλο.
Mika Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλαμε ..για.....ΠΑΤΗΣΙΩΝ...ημαρτον δηλ..ουτε καν μεσα σε στενο.. το παλικαρι εμενε ηπειρου & 3ης σεπτεμβριου..και πηγαινε στην ιουλιανου να παρει το αμαξι του απο παρκινγκ.. Δηλαδη μιλαμε για ενα τετραγωνο απο την πατησιων...ποσο δηλ?κανα 100αρι μετρα? ΥΓ : το μετρησα στο google earth ετσι απο περιεργεια... 120 μετρα απο πατησιων , 650 απο ομονοια... Δεν ειναι μακρυα, αλλά η υπερβολη ("μιλαμε για ΠΑΤΗΣΙΩΝ, οχι μεσα σε στενο") δημιουργουνε φοβιες οπως αυτες του TS.
mphxths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αν θεωρεις την 3η σεπτεμβριου .....στενο....πασο . Τεσπα χανουμε την ουσια.
foititakos90 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ντάξει διάβασα τα σχόλια σας και γέλασα αρκετά ντάξει ίσως φαίνεται λιγάκι υπερβολικό αλλά δεν γνωρίζω την Αθήνα καθόλου καλά και το τι ακούγεται στις επαρχιακές πόλεις για την Ομόνοια και την Αθήνα γενικότερα δεν λέγεται τα παρουσιάζουν και πιο τραγικά στις ειδήσεις και φοβάται να κυκλοφορήσει ο κόσμος οπότε λογικό να φοβούνται οι νέοι φοιτητές που έρχονται στην πρωτεύουσα.
vk13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Kαλά προφανώς και εξαρτάται από τις ώρες που κινείσαι στο κέντρο όπως και από τους δρόμους που επιλέγεις... Τα στενά γύρω από την Ομόνοια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όμως βραδινές ώρες... Πρωινά δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Και φυσικά εννοείται δεν προκαλέις, δεν κάνεις βλακίες, τσαμπουκάδες ή να κοιτάς κανέναν περίεργα... Τώρα η γιαγιά στην Ανω Ραχούλα θα σου πει ότι στην Ομόνοια κυκλοφορούν τα νεφελίμ που διψάνε για αίμα... Πάντως παντού θέλει προσοχή σήμερα, λες και στην επαρχία γίνονται λίγα...
mphxths Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Moλις περασα απο ομονοια (01:00 -01:30) ... τιγκα στους ταριφες (εχει 2 πιατσες) και μερικοι αστυνομικοι με μηχανακια 50 μετρα χαμηλοτερα στην πειραιως κατι κανανε με κατι γκομενακια... παιζει να ειναι το πιο ασφαλες σημειο η ομονοια αυτην την ωρα Αλλα ναι , στα στενα...δεν ξερεις τι μπορει να δεις..θελει λιγη προσοχη τετοιες ωρες...
foititakos90 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Moλις περασα απο ομονοια (01:00 -01:30) ... τιγκα στους ταριφες (εχει 2 πιατσες) και μερικοι αστυνομικοι με μηχανακια 50 μετρα χαμηλοτερα στην πειραιως κατι κανανε με κατι γκομενακια... παιζει να ειναι το πιο ασφαλες σημειο η ομονοια αυτην την ωρα Αλλα ναι , στα στενα...δεν ξερεις τι μπορει να δεις..θελει λιγη προσοχη τετοιες ωρες... Στον κεντρικό δρόμο πρωι εντάξει το χειμώνα όμως που νυχτώνει νωρίς κατα τις 7 δεν ξέρω αν θα είναι ασφαλές
mphxths Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 οπως ειπα τιγκα στους ταριφες..πρεπει να μετρησα καμμια 20αρια χαλαρα... απλα αρχιζεις και φωναζεις ΤΑΡΙΦΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ οχι γενικοτερα μεχρι να κλεισουν τα μαγαζια , στις 8-9 δηλ , υπαρχει κοσμος και κινηση..μην αγχωνεσαι...και προφανως επιλεγεις κεντρικα σημεια να κινηθεις... δεν παιζει θεμα...πραγματικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα