Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα έχει το νήμα. Αλλά κανονικά είναι σκέτο δράμα που μιλάμε για την Ομόνοια σαν να μιλάμε για την Σομαλία. Αρρωστημένο από μόνο του! Παλικάρι; Συνήθως οι τριτοκοσμικοί σε όλο τον πλανήτη κυκλοφορούν με καλάσνικοφ. Άμα δεν έχεις τουλάχιστον αγόρασε κανένα αλεξίσφαιρο. LOL
kate89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ αν και γυναίκα δεν έχω φοβηθεί στην Ομόνοια,σε νορμάλ ώρες και μόνη ή μετά από νυχτερινή έξοδο με παρέα.Αλλά ναι καλύτερα να μην πηγαίνεις σε στενά,δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει!
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 οπως ειπα τιγκα στους ταριφες..πρεπει να μετρησα καμμια 20αρια χαλαρα... απλα αρχιζεις και φωναζεις ΤΑΡΙΦΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ στο βοηθεια δεν προκειται να συγκινηθουν... καλυτερα να φωνάξει καποιος ελευθερος για ΚΗΦΙΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Εκεί να δεις τι εχει να γινει... 3
vk13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα έχει το νήμα. Βασικά όντως μπορεί να έχει πλάκα το νήμα αλλά πίστεψε με, δεν θα χει και πολύ πλάκα εαν τύχει και σου την πέσει κανείς σε κάνα σημείο στην Ομόνοια και πέριξ... Οκ, κάτι τέτοιο δεν είναι και απόλυτα σίγουρο όπως έχει ακούσει o TS αλλά δεν το λες και καθόλου απίθανο για το μέρος με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Επίσης το "Πέρασα από την Ομόνοια στις 1:00 το βράδυ και όλα ήταν χαρά Θεού" δεν λέει απολύτως τπτ. Και εγώ έχει τύχει παλιότερα να περάσω μέσα απο στενά και να μην με πειράξει κανείς βράδυ και αστυνομία να μην έχω δει πουθανά, έχει τύχει όμως να γίνει και λακαμία από το πουθενά με τους μπατσους στο ακριβώς απο πάνω στενό να μην πάρουν πρέφα τπτ. Όπως και να χει καλό είναι να το αποφεύγεις το κέντρο τα βράδια, δεν είναι και ότι καλύτερο σίγουρα.
frenzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Όλος ο υπόκοσμος εκεί μέσα περιφέρεται. Ναρκωμανείς, έμποροι, νταβαδες, πόρνες, κλεφτρόνια, μαχαιροβγάλτες και δε συμμαζεύεται... Ε καλά, αν σου την πέσει ναρκομανής λες απλά δεν έχω φιλαράκι. Αν σου την πέσει νταβάς λες ευχαριστώ εργάζομαι ήδη αλλά με κολακεύεις. Αν σου την πέσει πόρνη λες πόσο πάει. Αν σου την πέσει κλεφτρόνι, του δίνεις όσα κουβαλάς με χαμόγελο. Μαχαιροβγάλτης δεν μου την έχει πέσει ακόμη, αν και μια φορά στη Βουδαπέστη ένας Τούρκος πήγε να μου βγάλει μαχαίρι (ακόμη αμφιβάλλω πως είχε, απλά έκανε την κίνηση) και πρέπει να πονάνε ακόμη τα πλευρά του γιατί έπεσε και τον κλωτσούσα ωσπου έπαθα κράμπα από την υπερπροσπάθεια. Έμπορος δεν μου την έχει πέσει ποτέ αυτοί μόνο με ραντεβού δέχονται.
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 α ρε φρενζυ κομαντο εμενα μια φορα πριν πολλα χρονια επι της ομονοιας με σταματαει πρεζου να μου ζητησει ψιλα...αποφασισα και γω μια και μοναδικη φορα στην ζωη μου να δωσω. Ανοιγω πορτοφολι και δεν ειχα οχι χοντρα..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΙΛΑ...κοιταζε το αδειο πορτοφολι μου η πρεζου και δεν το πιστευε πολυ γελιο χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα