Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω ενα ασύρματο σετακι key/mouse της Logitech το MK250 και εχασα το USB Stick.
Απλα θελω οποιος εχει αυτο το σετακι και δεν βαριέται να ψάχνει να μου δώσει τα infos που υπάρχουν πανω στο stick. πχ
10qwcc9.jpg

Δημοσ.

Δεν ειναι το ίδιο αλλα ειναι συμβατό απο οτι λεει http://www.ebay.com/itm/Logitech-Unifying-USB-Receiver-for-MK520-MK550-MK710-/220799640859?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3368af251b

Εχω παρει ηδη ενα τετοιο αλλα δεν το υποστηρίζει,γιατι το σετακι δεν εχει το logo Unifying.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δεν μπορώ να βρω USB receiver για το MK250 σετ μου.

Τελικά Fil_X, από πού το βρήκες;

Ευχαριστώ.

Σημείωση: Η φωτο του MauMaus δεν εμφανίζεται σε μένα.

Δημοσ.

φιλε μου πολυ φοβαμαι οτι ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ..... Δυστυχως μέχρι πριν το  unifing καθε  στικακι ήταν παντρεμενο με ένα και μονο  σετακι keyboard/mouse....  με  συγκεκριμενα pid  που ειναι κωδικοποιημενα στο στικακι μεσα.... Μονη περιπτωση  έίναι να στειλεις στο ligitech  τους κωδικούς και να σου... στείλουν (δεν είναι και  σίγουρο...) άλλο.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.... Εγω έχω ένα  microsoft compo 6000   που έσπασα το στικακι.. και επικοινονοντας με την  microsoft  μου ειπαν οτι δεν γινεται κατι.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...