Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοηθήστε με.

Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο ενοχλητικά άτομα στη ζωή μου από τους φίλους μου.Από τότε που πήρα άδεια από τη δουλειά,ΚΑΘΕ μέρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να πάμε για μπύρες κι'άλλα τέτοια.Να φανταστείτε πως μια μέρα που ήμουν άρρωστος,αυτοί ήρθαν σπίτι μου με το έτσι θέλω και άνοιξαν την τηλεόραση.Το χειρότερο είναι πως έκατσαν μέχρι το βράδυ.Πώς να τους ξεφορτωθώ;

Δημοσ.

Σαν τους δικούς μου τους φίλους;Δεν το βρίσκεις ενοχλητικό να έρχονται σπίτι σου και να κάνουν ό,τι θέλουν;

Προσωπικά όχι δεν το βρίσκω ενοχλητικό. 

Δημοσ.

Στο χαντάκι φίλε

Nα τους ξεφορτωθώ θέλω,όχι να τους σπάσω τίποτα!

Προσωπικά όχι δεν το βρίσκω ενοχλητικό. 

Πάντως έχεις μεγάλη υπομονή

Δημοσ.

Βοηθήστε με.

Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο ενοχλητικά άτομα στη ζωή μου από τους φίλους μου.Από τότε που πήρα άδεια από τη δουλειά,ΚΑΘΕ μέρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να πάμε για μπύρες κι'άλλα τέτοια.Να φανταστείτε πως μια μέρα που ήμουν άρρωστος,αυτοί ήρθαν σπίτι μου με το έτσι θέλω και άνοιξαν την τηλεόραση.Το χειρότερο είναι πως έκατσαν μέχρι το βράδυ.Πώς να τους ξεφορτωθώ;

Τι φίλοι είναι αυτοί ρε παιδί μου;

Δεν χρειάζεται να βρεις κάποια δικαιολογία, πες τους ότι δεν θέλεις να βγείτε γιατί γενικά ρε παιδί μου δνε πίνεις, είσαι σπιτόγατος.

ξεκίνα το σιγά σιγά και θα δεις θα αραιώσουν.

Δες το το θέμα, είναι φίλοι-φίλοι;; ξέρεις πόσα άτομα υπάρχουν που κοιτάνε το συμφέρον τους?? πάλι καλά που δεν μου είπες ότι έρχονται σπίτι σου και σου πίνουν τις μπύρες που εσύ έχεις πληρώσει.

Εγώ φίλε μου είμαι φοιτητής, ξέρεις πόσα άτομα έχω γύρω μου που με θέλουν για το συμφέρων τους? που σε θυμούνται σε καμιά εργασία-εξεταστική ?

Το ξέρω αυτό και κάνω χαβαλέ μαζί τους, είναι ελεγχόμενο το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα φοβερό τρολλάρισμα.

NOT.

ενοχλητικός+φίλος δεν πάνε μαζί έτσι κι αλλιώς, fail από την αρχή.

• Like 3
Δημοσ.

Τι φίλοι είναι αυτοί ρε παιδί μου;

Δεν χρειάζεται να βρεις κάποια δικαιολογία, πες τους ότι δεν θέλεις να βγείτε γιατί γενικά ρε παιδί μου δνε πίνεις, είσαι σπιτόγατος.

ξεκίνα το σιγά σιγά και θα δεις θα αραιώσουν.

Δες το το θέμα, είναι φίλοι-φίλοι;; ξέρεις πόσα άτομα υπάρχουν που κοιτάνε το συμφέρον τους?? πάλι καλά που δεν μου είπες ότι έρχονται σπίτι σου και σου πίνουν τις μπύρες που εσύ έχεις πληρώσει.

Εγώ φίλε μου είμαι φοιτητής, ξέρεις πόσα άτομα έχω γύρω μου που με θέλουν για το συμφέρων τους? που σε θυμούνται σε καμιά εργασία-εξεταστική ?

Το ξέρω αυτό και κάνω χαβαλέ μαζί τους, είναι ελεγχόμενο το πράγμα.

Αυτό με το συμφέρον δεν το είχα σκεφτεί.Την επόμενη φορά που θα έρθουν θα ξεσυνδέσω την συνδρομητική τηλεόραση και το ίντερνετ,και θα φροντίσω να μην υπάρχει ποτό στο σπίτι.Θέλω να δω μετά πόσεις φορές θα έρχονται!Πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...