Daemonos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βοηθήστε με. Δεν έχω ξανασυναντήσει πιο ενοχλητικά άτομα στη ζωή μου από τους φίλους μου.Από τότε που πήρα άδεια από τη δουλειά,ΚΑΘΕ μέρα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να πάμε για μπύρες κι'άλλα τέτοια.Να φανταστείτε πως μια μέρα που ήμουν άρρωστος,αυτοί ήρθαν σπίτι μου με το έτσι θέλω και άνοιξαν την τηλεόραση.Το χειρότερο είναι πως έκατσαν μέχρι το βράδυ.Πώς να τους ξεφορτωθώ; Βρες Γκόμενα...
bilakos10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 για μονοχνωτο wannabe troll σε κόβω. Fixed 1
gatokoritso Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 σε ζηλευω..οι δικες μου οι φιλες για να συναντηθουμε πρεπει να το κανονιζουμε μια γαμημενη βδομαδα!τις αγαπαω και ειναι οι κολλητες μου αλλα με κουραζουν απιστευτα μερικες φορες..ποσα θα ηθελα να ειχα φιλαρακια οπως στο σχολειο που ερχοντουσαν ετσι σπιτι και αραζαμε και βγαιναμε..χαλαρα και ωραια.. μου θυμιζεις αυτο το στορι παντως http://www.imdb.com/title/tt1068680/
Προτεινόμενες αναρτήσεις