Προς το περιεχόμενο

τι παίζει με τις κάρτες γραφικών?


Kitharodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται μια GTX760 να ειναι φθηνοτερη απο μια GTX680... Θεωρητικα δεν ειναι ανωτερη σειρα η 7? Τι διαφορες εχουν? Και κατι ακομα. Τι παιζει με το SLI? Ειναι προτιμοτερο να εχεις δυο υποδιεστερες καρτες παρα μια καλή? Υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια SLI?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η GTX760 είναι χειρότερη από την GTX680. Η σειρά 7 της n'vidia στην πραγματικότητα είναι ένα refresh της σειράς 6 (εκτός της 780) και προσφέρει λίγο καλύτερες επιδόσεις σε καλύτερες τιμές. Η 680 εξ'αρχής ήταν δυσανάλογα πιο ακριβή από τις υπόλοιπες κάρτες της σειράς και πλέον έχει "αντικατασταθεί" απ'την GTX770. Το sli έχει βελτιωθεί, αλλά δεν παύει να έχει περισσότερα προβλήματα απ'ότι θα είχες με single gpu. Και για να κάνεις sli πρέπει να έχεις την κατάλληλη μητρική, τροφοδοτικό κ.ά.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανάλογα τι θες να κάνεις φίλε μου... Αν σου αρέσει να παίζεις σε παραπάνω από μια οθόνες τότε το sli/cf βολεύει. Αν όμως όχι, τότε καλύτερα να επενδύσεις σε μια καλή παρά σε δύο υποδιέστερες. Και σημαντική διαφορά δε θα δεις στις επιδόσεις και θα χρειάζεσαι λιγότερη ενέργεια από το τροφοδοτικό αν είσαι με μονή κάρτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι επιδόσεις δεν πάνε σύμφωνα με την ονομασία, εννοείται ότι είναι προτιμότερο να έχεις μία δυνατή παρά 2 χειρότερες οι οποίες θα είναι σαν μία δυνατή.

 

SLI/CF κάνουμε μόνο όταν παίζουμε σε Surround/Eyefinity/1400/1600P, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...