Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το πρωι η μητερα μου πηγαινε στο σουπερ-μαρκετ.

Ξαφνικα σταματαει ενα μπλε αμαξι κοντα της, κι ο οδηγος(γυρω στα 50) αφου τη χαιρεταει,με χειραψια παρακαλω,τη ρωταει αν ειναι η μητερα μου(κανονικα με το ονοματεπωνυμο μου).

Αφου η μανα μου απαντησε πως ειναι,ο τυπος μπαινει στο ψητο.

-Εχω φερει τον υπολογιστη που ειχε κανει παραγγελια ο ταδε.

Η μανα μου τα χασε, αλλα απαντησε οτι δεν εχει κανει παραγγελια ο γιος μου.

Ο τυπος επεμενε οτι εχει πανω του ολα τα χαρτια αλλα κ τον υπολογιστη κ οτι πρεπει να τον παραλαβει.

Ενταξει του λεει η μανα μου.Ελα στο σπιτι που ειναι ο γιος μου να το κανονισετε.

Μονο που ακουσε οτι ειμαι σπιτι, ο απατεωνας της απανταει

-Συγνωμη εχει γινει καποιο λαθος στο ονομα, Αγραπιδης ειναι το σωστο(καμια σχεση με το επωνυμο μου).

Παταει γκαζι κ φευγει.

Πως διαολο ηξερε πως ειναι η μητερα μου,αρκετα μετρα μακρια απ το σπιτι;

Λογικα την ειχε στημενη απ εξω κ αφου την ειδε να βγαινει την ακολουθησε με το αμαξι.

Εγω υποψιαζομαι εναν κουριερ που ειχε φερει πριν λιγο ενα δεματακι στο ονομα μου.Ειδε τη μητερα μου που ειναι καποιας ηλικιας σαν ενα ευκολο θυμα.

Δεν ηταν αυτος βεβαια, αλλα δεν αποκλειεται να ειναι κυκλωμα.

Εγω σπανια κανω παραγγελιες με αποστολη στο σπιτι,ουτε καν απο φαγαδικα,πηγαινω κ τα παιρνω απ το μαγαζι.

Απλα προσεχετε.

• Like 10
Δημοσ.

καμία σχέση ...

Βρίσκουν ηλικωμένες γυναίκες και πάνε να τις κοροϊδέψουν.

Από την πεθερά μου πήραν 2500 και καλά ότι της τα χρωστούσαμε.. Είναι λίγο σαλεμένη, την παραμυθιάσανε και πήγανε μαζί στην τράπεζα και τους τα έδωσε η τρελλόγρια. Κατήχηση 50 φορές της είχαμε κάνει να μην πιστεύει κανέναν που θα έρθει να της πει ότι έρχεται από εμάς ή ότι είναι από τον ΟΤΕ , τη ΔΕΗ κλπ...

Της δώσανε μάλιστα και μια τύπισσα σε κινητό τους (και καλά η κόρη της , η γυναίκα μου) που της είπε 'ναι μαμά δώσε τα χρήματα στα παιδιά' !!!!

Και η βλαμένη ούτε που κατάλαβε ότι δεν ήταν η κόρη της...  
Αν θυμάται αριθμό αυτοκινήτου η μητέρα σου, χρώμα κλπ. καλό θα ήταν να κάνει μια καταγγελία στην αστυνομία .. Θα τους τσιμπήσουν κάποια στιγμή, αν είναι να τους πάνε μέσα για περισσότερα αδικήματα...

• Like 1
Δημοσ.

Και θα τους αφήσουν ελεύθερους :mad:

Δεν έχεις κι άδικο. Ας μου στείλει με pm το νούμερο τότε (αν το θυμάται). Θα δω μήπως υπάρχουν 'εναλλακτικές' :devil:

Δημοσ.

Oχι φιλε kfyros, δεν πηρε αριθμο.

Εμενα αυτο που με τρομαζει ειναι την εστησε απ το πρωι εξω κ παραλοκουθουσε ποιος ξερει για ποσες ωρες μεχρι να βγει η μανα μου απ το σπιτι.

Αν με ρωταγατε πριν τι πιθανοτητες ειχα να συμβει αυτο σε μενα θα εδινα 0%.Ουτε τα στοιχεια μου δινω ευκολα,ουτε πολλες παραγγελιες κανω στο σπιτι,ουτε τιποτα

Για το λογο αυτο το εγραψα κι εδω,για να το δουν αρκετα ατομα κ να ενημερωσουν τους δικους τους ανθρωπους να ειναι προσεκτικοι.

Και για να κανω κ λιγο πλακα,οι απατεωνες δεν πρεπει να το εχουν.Στο τελος του μηνος πας σε συνταξιουχο κ ζητας χρηματα;Ειναι λογικο να μη παρεις τιποτα.

Πρωτη του μηνος ελα που θα χει παρει και τη συνταξη. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο ξύλο, γερό ξύλο όμως και αλυσόδεμα στο υπόγειο. Η αστυνομία δε τους κάνει τίποτα ειδικά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία.

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο ξύλο, γερό ξύλο όμως και αλυσόδεμα στο υπόγειο. Η αστυνομία δε τους κάνει τίποτα ειδικά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία.

μηπως βλεπεις breaking bad? :devil:

• Like 1
Δημοσ.

και λιγα λεει ο deathLord σε κατι τετοια σκατανθρωπακια οχι μονο ξυλο.. ολο το ποδι να μπει μεσα στο κωλο απο τα κλωτσιδια

• Like 6
Δημοσ.

Το ΄΄αστείο΄΄ της υπόθεσης είναι οτι το έπαθες ενώ όπως λες φοβάσαι και δεν παραγγέλνεις ούτε delivery στο σπίτι. Όποιος φοβάται κάτι, το παθαίνει κιόλας. :P

Δημοσ.

Μα και να ελεγε ναι τι θα σου ζητουσε για ενα λαπτοπ? Λογικα 300+ ευρω,θα τα ειχε η μητερα σου πανω της πηγαινοντας στο σουπερ μαρκετ?

Δημοσ.

+ Δέσιμο σε μια κολόνα και περιέλουση με  HCL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...