Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω notebook. Πριν καιρο το μηχανημα μια μερα εσβησε μονο του. Πανε 3 με 4 μηνες. Ολο αυτο το χρονικο διαστημα εως σημερα δουλευε κανονικα ωσπου χτες ξαναεσβησε. Το δουλευα σχεδον παντα με τον μετασχηματιστη του. Χτες αποφασισα και εφοσον ειναι εκτος εγγυησης να το ανοιξω να κανω εναν ελεγχο. Αφαιρεσα τον σκληρο του δισκο και τις μνημες του καθως το πληκτρολογιο και το οπτικο του. Ενα mainboard κρεμμαμενο και συνδεδεμενο με την οθονη. Αυτο ειχα μπροστα μου. Εχει 2 slots για τις μνημες και τα 2 ειναι κατηλειμμενα με 2 x 1 GB SO DIMM DDR2. Αφαιρεσα την 1η μνημη και δουλευε με την 2η το αναψα τιποτα. Αφαιρεσα την 2η και το εβαλα να δουλεψει με την πρωτη παλι τιποτα.

Εκανα και αποφορτιση βγαζοντας δηλαδη τον μετασχηματιστη παντα εκτος η μπαταρια πατωντας παρατεταμενα το power button για 30 sec. Εβαλα τον μετασχηματιστη αναβω το μηχανημα τιποτα. Ειχα στην ακρη αλλες 2 μνημες απο αλλο μηχανημα. Τις βαζω προς μεγαλη μου εκπληξη αναβει το μηχανημα. Παω να δεσω κομματι κομματι τα επιμερους τμηματα του και βουαλα παλι στημενο σαν καινουριο το μηχανημα. Παω να το ανοιξω με τις νεες (στην ακρη) μνημες παλι τα ιδια το μηχανημα απαθες. Ενδειξεις. Το mainboard παιρνει ρευμα αναβει το πρασινο led μετα το πατημα του κουμπιου εκκινησης (power button) μεσα σε 10 sec και ενω φαινεται οτι αναβει παιρνει μπρος και ο ανεμιστηρας της CPU.

Τωρα ειμαι στην διαδικασια που υποπτευομαι τον μετασχηματιστη του. Παιζει να υπολειτουργει.

Τα εχω παλι ολα ξηλωσει με την διαφορα οτι εχω κουμπωσει τον μετασχηματιστη και την μπαταρια αναβει το μηχανημα αλλα μαυρη η οθονη. Ευελπιστω με αυτον τον τροπο να φορτισω την μπαταρια μηπως και αυριο δουλεψει με την μπαταρια εφοσον αυτη φορτισει. Ενδειξη μπαταριας αναβοσβηνει πορτοκαλι καθε 3 sec.

Συγνωμη που μακρυγορησα....θα ηθελα την βοηθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...