stifler27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα, εχω μια απορια, εκανα αιτηση για 3play nova και την παρασκευη θα ερθει ο τεχνικος, εκτος απο τα καλωδια που εχει η συσκευασια του NOVA HD 831 χρειαζεται να παρω κανενα συγκεκριμενο καλωδιο;
daidalos1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλωδια δεν θα χρειαστεις εφοσον τα εχει ολα μεσα η συσκευασια αλλα αν η αποσταση πιατο αποκωδικοποιητης ειναι μεγαλυτερη απο το καλωδιο που σου παρεχει το κουτι θα χρειαστει να αγορασεις εσυ αλλο εχτρα....μην κανετε ενωση!!
aaret Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 αν δε κανω λαθος το καλωδιο ειναι 25μετρο...Οπως λεει ο daidalos1, αν και σε δοκιμες δεν εχω δει απωλια σηματος, καλο ειναι να μην βαλεις "μουφα" ( ενωση ) και να παρεις αλλο καλωδιο..αν ειναι 25μετρο σκεψου οτι τοσο ειναι περιπου μια 4οροφη πολυκατοικια
stifler27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 λογικα το καλωδιο θα το φερουνε οι τεχνικοι επειδη ο αποκωδικοποιητης δν ειχε μεσα καλωδιο για πιατο
daidalos1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 το καλωδιο περιεχετε συνηθως στην συσκευασια του πιατου αν θυμαμαι καλα!
stifler27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια ευχαριστω και μια τελευταια ερωτηση, τελικα αν αφαιρεσουμε τα cinema κ τα sports τα καναλια ειναι 250οπως διαφημιζουνε?
daidalos1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΤΑ την αποψη μου οχι ειναι μεγαλο ψεμα! αν θυμαμαι καλα ειναι λιγοτερα
dimopou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ από οσο ξέρω έχει 250 κανάλια και ίσως και περισσότερα η nova
daidalos1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ από οσο ξέρω έχει 250 κανάλια και ίσως και περισσότερα η nova καλα μετρησετα και πες τα μας και μας και γω forthnet εχω και nova θα βαλω αργοτερα ΑΛΛΑ ειπαμε το ψεμα ειναι ΨΕΜΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ από οσο ξέρω έχει 250 κανάλια και ίσως και περισσότερα η nova Ένας mod δεν υπάρχει να σε μαζέψει;;;;; Να δω πότε θα γράψεις κανένα σοβαρό post.Καλά σου λέει ο daidalos1!Για δημοσίευσε μια λίστα με τα 250 κανάλια του full pack.Μη μου βάλεις όμως μέσα τα free του hotbird. Λοιπόν ts, εσύ δεν θα κάνεις κάτι.Πιάτο και εγκατάσταση είναι δωρεάν.Αν θυμάμαι καλά 30 μέτρα καλωδίου δικαιολογούνται και θα στο φέρει ο τεχνικός παρέα με το πιάτο.Βέβαια, επειδή είναι ανάλογα που θα πέσεις, μην απορήσεις αν έχει καμιά κουλούρα με 200 μέτρα π.χ καλώδιο και κόβει από αυτό. Μια συμβουλή θα σου δώσω.Μην είναι ίσα-ίσα το καλώδιο μέχρι τον αποκωδικοποιητή.Άσε κανά 2 μέτρα(κάν'το κουλούρα πίσω από το έπιπλο της τηλεόρασης) γιατί ποτέ δεν ξέρεις!Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθεί, έστω και λίγο, η τηλεόραση και αν δεν σου φτάνει πρέπει να κατεβάσεις καινούργιο καλώδιο από το πιάτο μέχρι το σπίτι.
HERTHAN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 <p>εγώ από οσο ξέρω έχει 250 κανάλια και ίσως και περισσότερα η nova</p> Αν τ'αναφερεις ολα θα σου δωσω 50 ευρω για το καθ'ενα.....επιπλεον θα σε παω και ατα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα