sonyxp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μπορείτε παρακαλώ αφιερώστε 10sec εδώ http://www.kwiqpoll.com/p/qzgh9w/
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 δε νομιζω οτι στεκει,εκτος κι αν μιλας μονο για μαθηματα επιλογης 1
Miracle Worker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Στο προπτυχιακό κοίταγα ποιο είναι το πιο εύκολο, αν όχι από την πρώτη φορά σίγουρα τις επόμενες. Στο μεταπτυχιακό επέλεγα βάση του αντικειμένου. *Επελεξα βάση προπτυχιακού στο poll.
Swimmer21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ευκολια φυσικα.. πλεον για να γεμισουν το προγραμμα βαζουν οτι μαθηματα να ναι..
sonyxp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κυρίως μιλάω για μαθήματα επιλογής σε μεγάλα εξάμηνα Για προπτυχιακούς.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 στα μεγαλα εξαμηνα ευκολια για τη βελτιωση του μο. αρκετα παλουκια εφαγα προσωπικα στα πρωτα 3 ετη...
sonyxp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στα μεγαλα εξαμηνα ευκολια για τη βελτιωση του μο. αρκετα παλουκια εφαγα προσωπικα στα πρωτα 3 ετη... Στα μεγάλα εξάμηνα όμως είναι και τα περισσότερα μαθήματα "ειδικότητας" (όχι τύπος μαθήματος: Ειδικότητας, απλά αυτά που αφορούν αυτό που θες να ακολουθήσεις) Παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει κάποιος καθηγητής-σκούπα και διδάσκει κυρίως μαθήματα δικτύων, εαν εσύ τώρα θες να ακολουθήσεις προγραμματισμό θα πάρεις μαθήματα δικτύων για να τελειώνεις? Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω ρε παιδιά, το 80% των συμφοιτητών μου κοιτάνε να πάνε σε ανθρώπους σκούπες. Πιστεύω ότι αυτό σε ΤΕΙ γίνεται κυρίως όπου ένα μεγάλο ποσοστό δεν το έχει και απλά θέλει ένα πτυχίο για να το κορνιζάρει.
andreapaog328 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Στα μεγάλα εξάμηνα όμως είναι και τα περισσότερα μαθήματα "ειδικότητας" (όχι τύπος μαθήματος: Ειδικότητας, απλά αυτά που αφορούν αυτό που θες να ακολουθήσεις) Παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει κάποιος καθηγητής-σκούπα και διδάσκει κυρίως μαθήματα δικτύων, εαν εσύ τώρα θες να ακολουθήσεις προγραμματισμό θα πάρεις μαθήματα δικτύων για να τελειώνεις? Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω ρε παιδιά, το 80% των συμφοιτητών μου κοιτάνε να πάνε σε ανθρώπους σκούπες. Πιστεύω ότι αυτό σε ΤΕΙ γίνεται κυρίως όπου ένα μεγάλο ποσοστό δεν το έχει και απλά θέλει ένα πτυχίο για να το κορνιζάρει. προφανως και στα ειδικότητας θα παρεις όποια σε ενδιαφερουν. τα υπολοιπα που θα χρειαστεις να συμπληρώσεις ομως θαναι σκουπες.
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως μόνο σκούπες να τα περνάω έστω και με 5.
sonyxp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως μόνο σκούπες να τα περνάω έστω και με 5. Το θέμα είναι να ξέρεις και κάτι όμως! Κοιτάξτε, το να ξέρει κάποιος και απλά βαριέται πχ και θέλει να τελειώνει (στα @ του αν είναι ειδικότητας) δεν το βρίσκω πολύ λάθος! Απλά σχεδόν όλοι αυτοί, από αυτά που βλέπω, ένα Printf ξέρουν όλο κ' όλο. Δεν λέω ότι στην σχολή κάποιος θα γίνει εχπερ, αλλά ρε φίλε το Printf δεν είναι τίποτα, θα πας για δουλειά και εκεί θα μάθεις να προγραμματίζεις? υποτίθεται ότι ξέρεις 2 πράγματα. Εμ τώρα! να μην ξέρει ο άλλος να ανοίγει και να κλείνει μια συνάρτηση και να λέει "Γιατί μου βγάζει κόκκινο", ή να κάνει αυτό main() { printf( "hello"; // } (this is missing)
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έπρεπε να έχει επιλογή "που έχει καλύτερα πιπινάκια". 1
Miracle Worker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έπρεπε να έχει επιλογή "που έχει καλύτερα πιπινάκια". Αυτή την επιλογή την κάνεις όταν επιλέγεις σχολή, μετά είναι αργά. 1
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι να ξέρεις και κάτι όμως! Προσωπικά σκασίλα μου.Το πτυχίο το θέλω για το επίδομα που δίνουν οπότε και τίποτα να μην ξέρω δεν με νοιάζει.
sonyxp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά σκασίλα μου.Το πτυχίο το θέλω για το επίδομα που δίνουν οπότε και τίποτα να μην ξέρω δεν με νοιάζει. Έστω ότι θες να πας για σερβιτόρος, θα σου δώσει νομίζεις ο άλλος παραπάνω λεφτά επειδή έχεις πτυχίο? Κοίτα! δεν ξέρω τι γίνεται!, το κράτος ή ο εργοδότης πληρώνει το επίδομα? γιατί αν το πληρώνει ο εργοδότης πίστεψέ με δεν θα δεις ευρώ παραπάνω απ' ότι ένας χωρίς πτυχίο.
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλεύω σε τράπεζα οπότε είμαι οκ για το επίδομα.Απλά άντε να το πάρεις το πτυχίο με τη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα