Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο προπτυχιακό κοίταγα ποιο είναι το πιο εύκολο, αν όχι από την πρώτη φορά σίγουρα τις επόμενες.

Στο μεταπτυχιακό επέλεγα βάση του αντικειμένου.

*Επελεξα βάση προπτυχιακού στο poll.

Δημοσ.

στα μεγαλα εξαμηνα ευκολια για τη βελτιωση του μο. αρκετα παλουκια εφαγα προσωπικα στα πρωτα 3 ετη...

Στα μεγάλα εξάμηνα όμως είναι και τα περισσότερα μαθήματα "ειδικότητας" (όχι τύπος μαθήματος: Ειδικότητας, απλά αυτά που αφορούν αυτό που θες να ακολουθήσεις)

Παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει κάποιος καθηγητής-σκούπα και διδάσκει κυρίως μαθήματα δικτύων, εαν εσύ τώρα θες να ακολουθήσεις προγραμματισμό θα πάρεις μαθήματα δικτύων για να τελειώνεις?

Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω ρε παιδιά, το 80% των συμφοιτητών μου κοιτάνε να πάνε σε ανθρώπους σκούπες.

Πιστεύω ότι αυτό σε ΤΕΙ γίνεται κυρίως όπου ένα μεγάλο ποσοστό δεν το έχει και απλά θέλει ένα πτυχίο για να το κορνιζάρει.

Δημοσ.

Στα μεγάλα εξάμηνα όμως είναι και τα περισσότερα μαθήματα "ειδικότητας" (όχι τύπος μαθήματος: Ειδικότητας, απλά αυτά που αφορούν αυτό που θες να ακολουθήσεις)

Παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει κάποιος καθηγητής-σκούπα και διδάσκει κυρίως μαθήματα δικτύων, εαν εσύ τώρα θες να ακολουθήσεις προγραμματισμό θα πάρεις μαθήματα δικτύων για να τελειώνεις?

Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω ρε παιδιά, το 80% των συμφοιτητών μου κοιτάνε να πάνε σε ανθρώπους σκούπες.

Πιστεύω ότι αυτό σε ΤΕΙ γίνεται κυρίως όπου ένα μεγάλο ποσοστό δεν το έχει και απλά θέλει ένα πτυχίο για να το κορνιζάρει.

προφανως και στα ειδικότητας θα παρεις όποια σε ενδιαφερουν. τα υπολοιπα που θα χρειαστεις να συμπληρώσεις ομως θαναι σκουπες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόνο σκούπες να τα περνάω έστω και με 5.

Το θέμα είναι να ξέρεις και κάτι όμως!

Κοιτάξτε, το να ξέρει κάποιος και απλά βαριέται πχ και θέλει να τελειώνει (στα @ του αν είναι ειδικότητας) δεν το βρίσκω πολύ λάθος!

Απλά σχεδόν όλοι αυτοί, από αυτά που βλέπω, ένα Printf ξέρουν όλο κ' όλο.

Δεν λέω ότι στην σχολή κάποιος θα γίνει εχπερ, αλλά ρε φίλε το Printf δεν είναι τίποτα, θα πας για δουλειά και εκεί θα μάθεις να προγραμματίζεις? υποτίθεται ότι ξέρεις 2 πράγματα.

Εμ τώρα! να μην ξέρει ο άλλος να ανοίγει και να κλείνει μια συνάρτηση και να λέει "Γιατί μου βγάζει κόκκινο", ή να κάνει αυτό

main()
{
      printf(
  "hello";

// } (this is missing)
Δημοσ.

Το θέμα είναι να ξέρεις και κάτι όμως!

Προσωπικά σκασίλα μου.Το πτυχίο το θέλω για το επίδομα που δίνουν οπότε και τίποτα να μην ξέρω δεν με νοιάζει.

Δημοσ.

Προσωπικά σκασίλα μου.Το πτυχίο το θέλω για το επίδομα που δίνουν οπότε και τίποτα να μην ξέρω δεν με νοιάζει.

Έστω ότι θες να πας για σερβιτόρος, θα σου δώσει νομίζεις ο άλλος παραπάνω λεφτά επειδή έχεις πτυχίο?

Κοίτα! δεν ξέρω τι γίνεται!, το κράτος ή ο εργοδότης πληρώνει το επίδομα? γιατί αν το πληρώνει ο εργοδότης πίστεψέ με δεν θα δεις ευρώ παραπάνω απ' ότι ένας χωρίς πτυχίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...