Προς το περιεχόμενο

Xampp question

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά!
έχω μια απορία όσο αφορά το xampp!
έστησα ένα SMF forum ( δοκιμαστικά ) και θέλω να το ανεβάσω σε ένα website ( 000webhost.com or zymic.com )
πως μπορώ να το κάνω αυτό!?!?!
μήπως να ανεβάσω το αρχείο SMF που έχω στο Xampp ( είναι εγκατεστημένο το SMF )
δεν γνωρίζω! :/

Δημοσ.

Αρχικά θα πρέπει να αγοράσεις ένα domain name από κάποιον πάροχο. Μετά θα κάνεις εγγραφή στο 000webhost ή στο zymic και θα στο domain name θα βάλεις αυτό που αγόρασες. Αφού ενεργοποιηθεί το hosting θα πας στο control panel από το site που σου δίνει hosting, και θα βρεις τα στοιχεία FTP(server/username/pass) για να συνδεθείς με κάποιον FTP client για να μπορέσεις να ανεβάσεις τα αρχεία σου online. Μετά θα πρέπει να φτιάξεις μία database, εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά τα βήματα:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=382807.0

Δημοσ.

τα ξέρω τα βήματα αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξω database και μετα να πετάξω τα αρχεια στο control panel!
αλλα μετα πρεπει να κανω reinstall to SMF forum!
εγω θελω απλα να τα ανεβασω στο control panel γιατι ειναι είδη εγκατεστημένο στο xampp!
εγω απλα θελω να κανω κατι σαν copy/paste τα αρχεια του forum!
γίνεται? 

Δημοσ.

τα ξέρω τα βήματα αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξω database και μετα να πετάξω τα αρχεια στο control panel!

αλλα μετα πρεπει να κανω reinstall to SMF forum!

εγω θελω απλα να τα ανεβασω στο control panel γιατι ειναι είδη εγκατεστημένο στο xampp!

εγω απλα θελω να κανω κατι σαν copy/paste τα αρχεια του forum!

γίνεται? 

γινεται αλλα μην ξεχασεις να ανεβασεις και την database και να αλλαξεις και το config file.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...