Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, να σας πώ τη δική μου ιστορία με τιη οποία συνέβη σήμερα στην τοπική μου ΔΟΥ.

Να το πάρουμε απο την αρχή το πράγμα. Χρειάζεται να βγάλω κάρτα ανεργιας, αλλά δεν είμαι υπόχρεος υποβολής φορολογικής δήλωσης, και χρειάζεται να έχω υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 οτι δεν ήμουν υπόχρεος υποβολής, απο τη ΔΟΥ που ανοίκω. Πήγα στη ΔΟΥ στο τμήμα εισοδήματος, τους το λέω, και μου λένε οτι δεν γίνεται πιά αυτό και οτι πρέπει να υποβάλλω φορολογική δήλωση. Τέλος πάντων έφυγα, αλλά επειδη δεν πολυ μου άρεσε η απάντηση τους πήγα στην πιο κάτω ΔΟΥ, πήγα στο αντίστοιχο τμήμα εισοδήματος και εκεί προθυμοποιηθηκαν να με εξυπηρετήσουν αλλά επειδή δεν άνοικα σε αυτή την εφορία δεν γινόταν να κάνουμε την υπεύθυνη δήλωση. Ο υπάλληλος είπε να ξαναπάω στην ΔΟΥ μου να το ξαναζήτησω, μήπως ο υπάλληλος δεν κατάλαβε καλά τι ζήτησα. Ξαναπάω λοιπόν, περιμένω στην ουρα καμιά ώρα φτάνω στον γκισε, ήταν μία άλλη υπάλληλος, της το λέω και μου λέει οτι αυτό δεν γίνεται και πρέπει να υποβάλω εκπρόθεσμη  φορολογική δήλωση. Της λέω: "Στην Β εφορία γιατί γίνεται, είναι άλλο κράτος;" Μου απαντά: "Ναι είναι άλλο κράτος!"

Μεγάλο θράσος! Απορώ πως κρατήθηκα και δεν τα έκανα λαμπόγυαλλο. Αποτέλεσμα; έχασα όλη μου τη μέρα, και δεν μπορώ να βγάλω κάρτα. Τελικά το δημόσιο μας είναι άθλιο!!!

Πάντως αν κρίνω από τις πρόσφατες εκλογές, οι άνεργοι για παράδειγμα δε θέλουν να αλλάξει το δημόσιο αλλά επιθυμούν σφόδρα να γίνουν μέρος του.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν κρίνω από τις πρόσφατες εκλογές, οι άνεργοι για παράδειγμα δε θέλουν να αλλάξει το δημόσιο αλλά επιθυμούν σφόδρα να γίνουν μέρος του.

Εφόσον κάποιος πιστεύει ότι οι συνθήκες εργασίας στο δημόσιο είναι καλύτερες από τον ιδιωτικό τομέα, φυσικό είναι να θέλει να δουλέψει στο δημόσιο.

Τώρα αν εννοείς μερικούς που μόνο με την ιδέα παθιάζονται και υπερασπίζονται το δημόσιο σαν να ήταν ήδη μέσα, συμφωνώ, αλλά πως προκύπτει αυτό από τις εκλογές:

Δημοσ.

Τις πρόσφατες;

Απτο '80 το όνειρο του μέσου έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο για να αρααααααααααααααάζει

• Like 1
Δημοσ.

Miracle Worker : Ειδικά οι νέοι όμως που ξέρουν και από τεχνολογία καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι αν γίνει μηχανογράφηση παντού θα μειωθούν κατά 100άδες χιλιάδες οι θέσεις στο δημόσιο, έχουν κάνει συνειδητή επιλογή πιστεύω για το τι θέλουν.

Βέβαια αν θεωρείς κανονική δουλειά (παραγωγική και όχι παρασιτική) το να πατάω σφραγίδες ή να πηγαίνω χαρτιά από το ένα γραφείο στο άλλο, τότε ξεκινάμε από διαφορετική βάση το συζήτηση οπότε θα διαφωνούμε στον αιώνα τον άπαντα.

Δημοσ.

Βέβαια αν θεωρείς κανονική δουλειά (παραγωγική και όχι παρασιτική) το να πατάω σφραγίδες ή να πηγαίνω χαρτιά από το ένα γραφείο στο άλλο

Ούτε καν αυτό. Τους πολίτες στέλνουν απ' το ένα γραφείο στο άλλο, για τις (κατά βάση άχρηστες αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε, πως θα περάσει και η ρημάδα η ώρα) περαιτέρω υπογραφές και σφραγίδες.

Σιγά μην πηγαίνουν οι ίδιοι! <_<

• Like 1
Δημοσ.

είχα πάει πριν κανα 2 μήνες για χαρτί οτι δεν κάνω φορολογική 
μετά τσι 2+ ώρες πήγα στον κισσέ 
του κοπανάω την ταυτότητα και τη δήλωση και με κοιτάει  :unsure: 
τον λεω αμα περίμενα 5 λεπτά ακόμα θα σου κοβα την καρωτίδα με τα δόντια 
με λέει συγνώμη (υπογράφει) συγνώμη , συγνώμη , καλημέρα να έχετε  :fear: 
τον λέω και εγώ καλημέρα , τι καλημέρα γα......την π...... και το χρ....... μουλοι
έβριζα και στο δρόμο 

ο τύπος έκανε 30 λεπτά + στον καθένα , έπαιρνε τηλέφωνο , πήγε να πάρει καφέ
ε αντε γααμσμλκ

Δημοσ.

Εφόσον κάποιος πιστεύει ότι οι συνθήκες εργασίας στο δημόσιο είναι καλύτερες από τον ιδιωτικό τομέα, φυσικό είναι να θέλει να δουλέψει στο δημόσιο.

Τώρα αν εννοείς μερικούς που μόνο με την ιδέα παθιάζονται και υπερασπίζονται το δημόσιο σαν να ήταν ήδη μέσα, συμφωνώ, αλλά πως προκύπτει αυτό από τις εκλογές:

Γιατι υπαρχει εργασια στον ιδιωτικο τομεα ? Εγω μονο σε καμια προκηρυξη εχω ελπιδα γιατι στον ιδιωτικο δεν.

Τις πρόσφατες;

Απτο '80 το όνειρο του μέσου έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο για να αρααααααααααααααάζει

Καλα δικιο εχεις αλλα τρωνε και πολυ κραξιμο και καποιες φορες αδικα.

είχα πάει πριν κανα 2 μήνες για χαρτί οτι δεν κάνω φορολογική 

μετά τσι 2+ ώρες πήγα στον κισσέ 

του κοπανάω την ταυτότητα και τη δήλωση και με κοιτάει  :unsure: 

τον λεω αμα περίμενα 5 λεπτά ακόμα θα σου κοβα την καρωτίδα με τα δόντια 

με λέει συγνώμη (υπογράφει) συγνώμη , συγνώμη , καλημέρα να έχετε  :fear: 

τον λέω και εγώ καλημέρα , τι καλημέρα γα......την π...... και το χρ....... μουλοι

έβριζα και στο δρόμο 

ο τύπος έκανε 30 λεπτά + στον καθένα , έπαιρνε τηλέφωνο , πήγε να πάρει καφέ

ε αντε γααμσμλκ

ΔΟΥ και ΙΚΑ ειναι μακραν οι χειροτερες υπηρεσιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...