john4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια,μετα τα χθεσινα νεα σχετικα με τις καρτες της amd πια ειναι η γνωμη σας..?Να περιμενω λιγο ακομα για να δουμε τι θα λενε τελικα..?Ειμαι αρκετο καιρο χωρις καρτα και καποια στιγμη πρεπει να παρω καποια καθως ολο το καλοκαιρι δεν επαιξα τιποτα,λογο οτι ειχα πουλησει την gtx 480 που ειχα και περιμενα τις καινουριες της AMD...Ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσω πανω απο 250-300 ευρω καθως σε μερικους μηνες μπορει να βγαλει και η Nvidia τις maxwell...Δηλαδη το σκεπτικο μου ειναι να παρω καποια σχετικα "οικονομικη" καρτα και να την κρατησω για 1 με 1,5 χρονο το πολυ αλλα να μπορω να παιζω σε max settings σε 1920χ1080,παιδια βοηθηστε,ακομα δεν εχω παιξει το metro..!!
aetos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείτε ότι πρέπει να περιμένεις τις καινούργιες AMD
john4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμες στη αγορα..?
Millennium Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το maxwell στα 20nm θα αργήσει.Για τις Volcanic Islands λογικά θα μάθουμε ημερομηνία κυκλοφορίας τις επόμενες μέρες.
john4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 οποτε αναμονη παλι μεχρι να βγουν στην αγορα,να δουμε τι θα γινει και με τις τιμες της Nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα