dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο εξωτερικό Θα τον χρεισημοποιήω σε 2 λειτουργικά Windows & Ubuntu-GNOME δηλαδή τα αρχεία θα είναι κοινά Επειδή ο υπολογιστής έχει USB 3 λέω να την αξιοποιήσω και για λόγο χώρου θα ήθελα 2,5" αλλά θα είναι πιο αργός με έναν 3,5" που έχει και εξωτερική τροφοδοσία ;Η χωρητικότητα να είναι 1ΤΒ έως 2ΤΒ Η αγορά θα γίνει από κατάστημα Αθήνα και μέγιστη τιμή λέω τα 110 άντε 130 Θα προτιμούσα να είναι WESTERN DIGITAL Από ότι έχω δει μου μπήκε στο μάτι αυτόςΤι λέτε ; Σας ρωτάω γιατί από εξωτερικούς δεν ξέρω και πολλά σε αντίθεση με τους εσωτερικούς τις WESTERN DIGITAL που είχα ψάξει το θέμα στην ποιότητα Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα να πάρεις εναν με εξωτερική τροφοδοσία φάση book γιατι οι 2.5 αρηδες αν και δεν ειναι απόλυτο αυτο το πράγμα εχει παρατηρηθεί να ψοφάνε πιο γρήγορα απο τους αλλους , και αν δεν ψοφάνε χαλάει συνήθως το βυσματάκι απο μεσα της θήκης που το κανει σε usb κτλπ, το book μου απο την αλλη τοσα χρόνια εχει βγει σκυλί Δες απο εδω http://visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=6&sub=14&showfoto=0&pmanuf=23&sort=3 τους 3 πρώτους
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει να ειναι λιγο ταλαιπωρια το θεμα καλωδια στους 3.5"αρηδες, αλλα πιστευω κι εγω οτι ειναι καλυτερα σε βαθος χρονου. εχω και 2.5" και 3,5". ο 2,5" επειδη τον χρησιμοποιω και σε μεταφορες (γι αυτο τον πηρα αλλωστε!), απο δω κι απο κει, εχει αρχισει το βυσμα και δεν κανει καλη επαφη...!!!
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή να πάω σε αυτόν https://www.skroutz.gr/s/288618/Western-Digital-My-Book-Essential-USB-3-0-2TB.html καλύτερα ;
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ωραία και για το τον βλέπουν και τα 2 λειτουργικά ; έχω dual boot Windows & ubuntu σε τι μορφή πρέπει να είναι Fat32 ;
giorgos1966 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ωραία και για το τον βλέπουν και τα 2 λειτουργικά ; έχω dual boot Windows & ubuntu σε τι μορφή πρέπει να είναι Fat32 ; Μπορεις να τον κανεις NTFS ανετα.Ειναι πολυ καλος! 1
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 καλος φαινεται..! και κανε διαμορφωση σε NTFS. 1
dimitrisOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μόλις τον παρέλαβα είναι πολύ γρήγορος ! Έχω μια απορία όταν θα κλείνω τον υπολογιστή θα πρέπει πρώτα να κάνω πάτα eject και να των κλίνω από το κουμπί ;
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 αν εχει κουμπι, εφοσον κλεινει το πισι, μετα κλεινεις και το δισκο.
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μονο οταν θελεις να βγαλεις το δισκο, ενω ειναι ανοικτο το πισι..! 1
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ωραία! Παρατήρησα πως ανοίγει και κλείνει μόνος του! Αυτές τις εφαρμογές που έχει μέσα να τις βάλω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα