phil13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κάποιος να μου προτείνει μία εταιρική πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με κάποιο πρόγραμμα bonus σαν το πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank ή την Χρυσή Alpha Bank Visa ?
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ειναι τι ειδους επιχειρησεων σε βολευουν να καλυπτει η καρτα εγω για παραδειγμα εχω την mastercard της εθνικης..απο οτι βλεπω εχει συνεργασιες με εστιατορια και διαγνωστικα κεντρα Λιστες εδω και εδω Νομιζω κατι παιζει με την EKO .Οταν εβαζα βενζινη και πληρωνα με καρτα επαιρνα 5% επιστροφη ή κατι τετοιο. Πιστευω ολες οι πιστωτικες ολων των τραπεζων , εχουν διαφορες συνεργασιες...τσεκαρε στα σαιτς τους να δεις τι παιζει για την εθνικη πας εδω και πας δεξια και πατας "Βρες την καρτα που σας ταιριαζει"
phil13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αναφέρομαι σε εταιρική κάρτα όχι προσωπική. Αν έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτος στο νήμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα