WaNk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιποοοον, ειμαι φοιτητής, μπήκα σε καινούριο σπιτι, κ ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το καζανάκι ειναι ρυθμισμένο να αδειάζει μέχρι τη μεση για εξοικονόμηση. Έλα μ όμως που δε φτάνει το μισο νερό; Πως το κανω να αδειάζει πάλι ολόκληρο; Και γίνεται να το κανω να βγάζει κ με περισσότερη πίεση; Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Άνοιξέ το και βρες πως έχει ρυθμίσει να γεμίζει μέχρι τη μέση, είτε με το φλοτέρ είτε προσθέτοντας τούβλα είτε με άλλη μέθοδο και άλλαξε τη ρύθμιση.
WaNk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Άνοιξέ το και βρες πως έχει ρυθμίσει να γεμίζει μέχρι τη μέση, είτε με το φλοτέρ είτε προσθέτοντας τούβλα είτε με άλλη μέθοδο και άλλαξε τη ρύθμιση.</p> Και για την πίεση ξέρεις μηπως κατι; Το φλοτέρ ηταν Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και για την πίεση ξέρεις μηπως κατι; Το φλοτέρ ηταν Sent from my iPhone using Insomnia Η "πίεση" έχει σχέση με τον όγκο του νερού που βρίσκεται στοι καζανάκι. Όσο πιο πολύ νερό έχει με τόσο μεγαλύτερη δύναμη πέφτει στη λεκάνη.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μισο πες τον μαστορα ρε... Δηλαδη αν το πατησεις δηλαδη δυο τρεις φορες επειδη δεν θα φυγει το τερας θα ηταν καλυτερα.. Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του...
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά και στο χώρο που νοικιάζω εγώ, έτσι είναι. Βγαίνει ελάχιστη ποσότητα χωρίς καθόλου πίεση, και έχει βάλει και σιλικόνη ο τύπος για να μην μπορώ να ανοίξω το καζανάκι και καλά. Λες και πληρώνει εκείνος το νερό. Εμένα έχει 2 μπουτόν, αλλά και τα δύο την ίδια ποσότητα βγάζουν. Μου είπαν ότι επειδή εδώ έχουμε βόθρο, και καλά όλοι τέτοια έχουν για να μην γεμίζει γρήγορα. Υ.Γ. Ποιό τέρας; Εδώ ούτε τα "ψιλά" δεν πάνε κάτω.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ανοιξε το ρε συ... Μετα στο λογαριασμο θα τα χρεωθεις ολα ετσι κι αλλιως... Το ειπα και πανω με ποια λογικη. Εσυ αν δεις οτι δεν φευγει θα ξαναπατησεις το καζανακι μια και δυο φορες. Αρα παλι θα γεμισει ο βοθρος... Μαλακια τους..
rus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μια λυση θα ηταν να χεζεις λιγοτερο, οποτε και το μισο νερο θα ηταν αρκετο. 3
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μια λυση θα ηταν να χεζεις λιγοτερο, οποτε και το μισο νερο θα ηταν αρκετο. Κορυφαίος.
nick#18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα δεν παει κατω... κουβας διπλα στη μπανιερα, γεμισμα ο μισος και δοστου απο "ψηλα" θα ειναι σαν τα 3/4 απο το καζανακι 1
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Σε "σιλικονιασμένα" καζανάκια ... κουβάς με μπόλικο νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα