Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ο καιρός τους??

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! σκοτώνω 2-3 κάθε μέρα και την επόμενη βγαίνουν και άλλα.

Τις προάλλες πρέπει να με τσίμπησαν στο μάτι και ψιλο-πρήστηκε.

Είναι και πολύ μικρά τα άτιμα και σου ξεφεύγουν εύκολα από το μάτι! βαρέθηκα να σκοτώνω κουνούπια!!!

Έριξα και αεροζολ αλλά τίποτα.

Μήπως να πάρω αυτές τις βλακείες που δουλεύουν με ρεύμα?

Δημοσ.

Πηρα ενα τετοιο το καλοκαιρι αλλα δεν μπορω να σου πω οτι ειδα και τρομερη διαφορα, ενω το εχω στην πριζα του παραθυρου..

Στο μονο που με βοηθησε ηταν καποιες νυχτες που τα κουνουπια γυριζαν συνεχεια στο αφτι μου, το εβαζα στο κομοδινο ακριβως διπλα απ το κεφαλι μου και τουλαχιστον για καποιες ωρες τα κουνουπια δεν με ενοχλουσαν.

Δημοσ.

Πάρε εντομοαπωθητικό κουνουπιών που μπαίνουν στην πρίζα αλλά όχι με ταμπλέτες αλλά με υγρό. Με ένα τέτοιο έβγαλα 2 μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο) και ακόμα έχει και ζήτημα να με τσίμπησαν 2-3 φορές (μέσα στους 2 μήνες).

Δημοσ.

Πηρα ενα τετοιο το καλοκαιρι αλλα δεν μπορω να σου πω οτι ειδα και τρομερη διαφορα, ενω το εχω στην πριζα του παραθυρου..

Στο μονο που με βοηθησε ηταν καποιες νυχτες που τα κουνουπια γυριζαν συνεχεια στο αφτι μου, το εβαζα στο κομοδινο ακριβως διπλα απ το κεφαλι μου και τουλαχιστον για καποιες ωρες τα κουνουπια δεν με ενοχλουσαν.

Ή απλά ήσουν ντάγκλα από το εντομοαπωθητικό δίπλα στη μάπα σου και δεν έπαιρνες χαμπάρι Χριστό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανεμιστηρα και κοιμασαι ησυχα
Εκτος και αν βγουν κουνουπια εξελιγμενα που αψηφουν τον νομο της βαρυτητας

εννοώ κουνούπια που μπορούν να πετάξουν στον χώρο που δουλεύει ο ανεμιστήρας

Επεξ/σία από dimitra_m3
Δημοσ.

Ή απλά ήσουν ντάγκλα από το εντομοαπωθητικό δίπλα στη μάπα σου και δεν έπαιρνες χαμπάρι Χριστό.

Ειναι δυνατον να εβαζα συσκευη που βγαζει μυρωδιες διπλα στο κεφαλι μου?? Ο TS για συσκευες που δουλευουν με ρευμα ρωτισε και αυτη που εχω εγω ειναι αυτη με τα υπερηχητικα κυματα που δεν ακουν οι ανθρωποι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...